Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ;

Featured Replies

Δημοσίευση

Δίνω στην μικρή μου το Frisolac που είναι μέχρι 6 μηνών και στα συστατικά είδα σήμερα και τρελάθηκα ότι έχει ταυρίνη, κιτρικό οξύ και φυτικά έλαια τα οποία είναι ακατάλληλα για μεγάλους, πόσο μάλλον για μωράκια..

Έψαξα λοιπόν για βιολογικό γάλα σε σκόνη και βρήκα 2 εταιρίες.

Το ένα είναι το Baby nat και το άλλο της Holle από βιολογικό κατάστημα.

Τα έχετε δοκιμάσει; Είναι καλά; Μάλιστα υπάρχει και κατσικίσιο σε σκόνη. Ειναι όμως καλό; Είναι πιο ακριβό βέβαια...

Μήπως υπάρχουν κι άλλα; Το baby nat υπάρχει στην Ελλάδα; Γιατί το βρήκα στην Αγγλία...

Την βοήθειά σας για άλλη μια φορά!!!

Δημοσίευση

κατσικισιο παντως δε μπορεις να της δωσεις μαριλου..μεχτι να παει ενος ετους θα μεινεις με το αγελαδινο..

οσο για τα αλλα..δε ξερω να σου πω καλο μου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Στο μεταξύ έχει κατσικίσιο αλλά λεει για μετά τον 6ο μήνα. Δεν με πειράζει να μείνω στο αγελαδινό αρκεί να μην έχει βλαβερά στοιχεια για το πουλάκι μου... :(

Δημοσίευση

Simfonw me thn Soso katsikisio den kanei na ths doseis akomi...Kapio alo pou na mhn einai organiko den exeis dokimasei...Egw ths edina to s26Gold kai den eixame kanena provlima...Kala auta den ta elenxoune prin vgoun sthn agora,idika tis vrefikes trofes nomiza pos einai pio afstirh oi elenxoi???

Δημοσίευση

marilou egw apo tin arxi tis dinw to Almiron pou theoreitai apo ta kala galata alla twra pou arxisame kremes kai eimai egw uper tou viologikou tis dinw tin krema rizalevro tis Holle.Mporeis ean theleis na pareis to FREEZYLAC pou einai viologiko gala kai to poulane sta farmakeia ,einai tis etaireias Freezyderm.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το γάλα της HOLLE θα είναι καλό;

Το έχει δοκιμάσει καμία; Γιατί στα συστατικά του δεν έχει τίποτα περίεργο.

Αλλά και γιαυτό της frezyderm θα πάω να κοιτάξω τα συστατικά και θα σας πω...

Το frisolac δεν την ενοχλούσε απλά λόγω των συστατικών θέλω να το αλλάξω άμεσα...γιατί ανησυχώ...

Δημοσίευση

εγώ απο τον 7ο μήνα και μετά ξεκίνησα να της δίνω το βιολογικό της frezzyderm μέχρι και πριν απο 1 μήνα που ξεκινήσαμε τα κανονικά του σουπερ μάρκετ.

Απο το παραπάνω γάλα έμεινα υπέρ ευχαριστημένη και θα το χρησιμοποιήσω και στο μπέμπη όταν χρειαστεί. Το βρίσκεις στα φαρμακεία και στοιχίζει γύρω στα 18 ευρώ το 1 και στα 15 το 2.

Δημοσίευση

Μαριλου μου και γω στην μπεμπα μου δινω (οσες φορες χρειαστει να πιει ξενο) το frezylac της frezyderm το βιολογικο! Εμενα μου το συστησε η παιδιατρος οταν την ρωτησα τι μαρκα να της δωσω! Υποτιθεται οτι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.