Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Παρενεργειες Parlodel

Featured Replies

Δημοσίευση

Διαβασα στο κουτι τις παρενεργειες του parlodel και τρελαθηκα!!!!

ειναι καποια που το εχει παρει να μου πει πως αντεδρασε ο οργανισμος της και αν οντως ισχυουν αυτα που διαβασα?

Δημοσίευση

Γεια σου κουκλα μου!Για το συγκεκριμενο φαρμακο δεν γνωριζω αλλα υποθετω οτι στο εδωσε ο γιατρος σου!

Ολα τα φαρμακα ακομα και το ντεπον αναγραφουν παρενεργειες που αν τις διαβασουμε θα κατατρομαξουμε γι αυτο οι γιατροι λενε να ΜΗΝ διαβαζουμε τα χαρτια μεσα στα κουτια!Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις! ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι, υβοννη, δεν εχεις και αδικο, αλλα επειδη αυτο το φαρμακο αφορα τη διακοπη της γαλουχιας, ελεγα μηπως καποια κοπελα το εχει παρει να μου πει την εμπειρια της...

Δημοσίευση

καλησπερα οταν πηρα την αποφαση να κοψω το γαλα χρειαστηκε να παρω ενα ολοκληρο κουτι parlodel.2 εβδομαδες τα επαιρνα,μην ανησυχεις καθολου δεν ειχα καμια παρενεργεια.(ισως το οτι μετα δεν ειχα πια γαλα :( ) :S

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mpempoula2009 έγραψε:

καλησπερα οταν πηρα την αποφαση να κοψω το γαλα χρειαστηκε να παρω ενα ολοκληρο κουτι parlodel.2 εβδομαδες τα επαιρνα,μην ανησυχεις καθολου δεν ειχα καμια παρενεργεια.(ισως το οτι μετα δεν ειχα πια γαλα :( ) :S

μπεμπουλα για πες μου... σε πονουσε το στηθος μεχρι να κοπει? εβγαζες κανονικα ή κατα μεγαλα διαστηματα?

πες μου λιγο πως το χειριστηκες?

Δημοσίευση

φραπεδια λοιπον,θηλασα κανονικα τελευταια φορα κ μετα τελοσ,ξεκινησα τα χαπια.την επομενη μερα ξυπνησε κ το γαλα ειχε πετρωσει στο στηθος :(:(:( η μητερα μου μου εδεσε ελαφρα εναν επιδεσμο για να μη κουνιεται το στηθος γιατι οι πονοι απο το πετρωμενο γαλα ητα αφορητοι :(:( παραλληλα,επαιρνα κ παυσιπονα για να ηρεμω απο το πονο(οχι απο τα χαπια,αλλα απο το πετρωμενο γαλα)σε 2μερες το γαλα αρχιζε να γυριζει πισω,ειχα μα ελαφρια ζαλαδα λογω το οτι πηρα μεγαλη ποσοτητα χαπιων για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα μεινει γαλα στο στηθος κ να το γυρισουν σε κυστεσ σε λιγα χρονια..σε 3 μερες ημουν πολυ καλυτερα,καθε μερα το στηθος μαλακωνε κ σε 2 εβδ.δεν υπηρχε σταγονα γαλα για δειγμα :(:(

Δημοσίευση

θημηθηκα κ κατι αλλο,μου ειχαν πει οσο παιρνω τα χαπια να μη παιρνω αγκαλια το μωρο μη ζαλιστω κ μου πεσει γιατι προκαλουν μια ζαλαδα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mpempoula2009 έγραψε:

θημηθηκα κ κατι αλλο,μου ειχαν πει οσο παιρνω τα χαπια να μη παιρνω αγκαλια το μωρο μη ζαλιστω κ μου πεσει γιατι προκαλουν μια ζαλαδα

ναι τη ζαλη την ενιωσα και γω με το πρωτο χαπι!

τι εννοεις εδεσες το στηθος? πως?

Δημοσίευση

με εναν επιδεσμο τυλιξα ελαφρα τα στηθη :dry: μ'ανακουφισε λιγακι ειναι η αληθεια πιο πολυ γιατι τα κραταγε κ ανακουφιζομουν απο τους πονουσ..εσυ σε τι σταδιο εισαι τωρα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σημερα το πρωι πηρα το 1ο

αλλα δεν εχω βοηθεια.... ελπιζω μην γινει στραβη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.