Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ????

Featured Replies

Δημοσίευση
:( Ο Κωνσταντίνος μου είναι 8 μήνων και άρχισε παιδικό πριν ένα μήνα.Απο τότε συνέχεια κάτι εχουμέ.Σήμερα πάλι πυρετό όλη μέρα και δεν πέφτει με τπτ.Ίωση λέει ο παιδίατρος.Ντεπόν και μπανάκια...Αχ και είναι συνέχεια κλαμένο το πουλάκι μου...Μήπως κύκλοφορει καμια ίωση ή καταφερα να τον κρυώσω?Είναι και ο καιρός χάλια!!
Δημοσίευση

stella kalispera,na xairesai to aggeloudi sou!xero apo files pou exoun kai autes mikra paidia pos eimaste foul stis ioseis,me pureto,sunaxi ,bixa kai varvati vastrenteritida!prosexe oso mporeis kai vale xereis stin dietintria tou stathmou na min dexetai paidakia arrosta sto sxoleio!!!mono me xarti giatrou

Δημοσίευση

kalispera stella!apo ti stigmi pou pige paidiko na ksereis oti auto me tis arrwsties tha to exeis gia polu kairo akoma...

ola ta paidakia otan ksekinanae sxoleio pernane apo auti ti fasi!o dikos mpu ksekinise 11 minwn kai gia peripou 1misi xrono itan mia evdomada kala mia arrwstos!opote katalavaineis..!kalo kouragio..

Δημοσίευση

Στελλα γεια σου εγω εχω τρια παιδακια 6,4 και 6 μηνων,αυτες τις μερες εχουν ολα βηχα μαλλον καποια ιωση θα κυκλοφορει με αυτον τον παλιοκαιρο και οταν αρρωσταινει το ενα επομενο ειναι να αρρωσταινουν ολα,ο μικρος μου οταν ηταν 40 ημερων κολλησε μια ιωση απο τον δευτερο και ετσι ειχε βροχγειολιτιδα αλλα τι να κανουμε οταν πανε σχολειο αυτα τα περιμενουμε,να κανεις υπομονη και του χρονου θα ειναι καλυτερα γιατι θα εχει αποκτησει αντισωματα :)

• 14 years later...
Δημοσίευση

Επαναφέρω το θέμα γιατί πραγματικά έχω απελπιστει...έχω 2 παιδάκια 5.5 χρόνων και 6 μηνών....πριν 2 εβδομάδες ο μεγάλος κόλλησε μια ίωση με πυρετό και φουλ ακροαστικά...εισπνοές φουλ και εννοείται όχι σχολείο..ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα κολλάει το μικρό...γιατροί νοσοκομείο συνέχεια αντιβίωση και εισπνοές εννοείται...αυτή την εβδομάδα έχω 3 μέρες πυρετό ψηλό...καινούρια ιωση..και σήμερα ξεκίνησε κι ο μεγάλος είμαι όλη μέρα με διπλή μάσκα αντισηπτικο και πάει λέγοντας... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ..κουράστηκα! Η ψυχολογία μου έχει πέσει υπό του μηδεν...εν τω μεταξύ όταν μου ανεβαίνει πυρετός δεν μπορώ να κουνηθω...τρέμω...πάλι καλά που έχω τον άντρα μου...βοήθεια κορίτσια απελπιστικά φοβάμαι τοσο πολύ μην κολλήσει πάλι το μωρό..γιατί στο τέλος θα μπούμε μέσα δεν γλυτώνουμε...απλά να πω τον πόνο μου ήθελα γιατί θα σκάσω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.