Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ...

Featured Replies

Δημοσίευση

να σας ζήσει η κουκλίτσα σας κ να την δειτε να μεγαλώνει οπως επιθυμειτε να την γεμισετε κ να σας γεμίσει με απεραντη αγάπη. Καλή λοχεια κοριτσακι

• Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 12k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Rubelitsa μου να σας ζήσει η κουκλάρα σας!!! Να είναι γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή!!! Σας εύχομαι να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!! Φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση

Ρουμπέλα μου να σας ζήσει κούκλα μου η Μελίνα!!!!!!Να είναι γερό το μωράκι σας και ευτυχισμένο!!! Καλή λοχεία να έχεις! :kiss:

Δημοσίευση

Ρουμπελάκο μου, να σου ζήσει αγάπη μου και να την καμαρώνεις όπως επιθυμείς!!! Θυμάμαι πέρυσι που χάιδευες την δική μου κοιλίτσα με τον Μητσάρα που σβούριζε... και ήδη φέτος έχεις την κοράκλα σου!! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!!! Υγεία πάνω απ'όλα!! Ότι καλύτερο!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η τσουπριτσα!

Πάντα γερή, καλότυχη και αγαπημένη απο όλους! :kiss:

Δημοσίευση

rubela να σας ζησει και να τη δειτε οπως εσεις ποθειτε.γερη δυνατη να ειναι η μικρη σας!!!

Δημοσίευση

Να τη χαίρεστε τη μικρούλα σας! Να 'ναι πάντα υγιής και χαμογελαστούλα :kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΛΛΙ!!!ΚΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ...ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

katherinaki82 έγραψε:

ΑΧ ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΛΛΙ!!!ΚΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ...ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ;

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ?

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ!

Δημοσίευση

Ψυχή μου!!! Τί γλυκό μωρό!!!!!

Καλά το μαλί είναι όλα τα λευτά. Έτοιμη για κοκαλάκια και κορδέλες γεννήθηκε το μπουμπούκι σου!

Είναι τέλεια!!! Να την χαίρεστε

Δημοσίευση

RUBELA ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ.... :woohoo: :woohoo: :P

Δημοσίευση

Τι κουκλάκι είναι αυτο;;;;

Και τι μαλλι!!!!

Φτου φτου φτου!!!

Αχ Μελινάκι μου εισαι υπέροχη!!!

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ!! IMG_1349_Small.JPG

α;χ παναγια μου μια πριγκιπισσουλα-μαυρομαλλουσα!!!! :kiss:

καλως ηρθες ματια μου!!!!!

ρουμπι μουυυυυυυ πλακα κανειςςςςςςςς!!!!!!!! τι φοβερη κορη ειναι αυτη>?????? καλε εχει ΠΟΛΥ μαλλι η κουκλα!!!! εγω η κακομοιρα ειχα γεννηθει καραφλη!! μαλλι εβγαλα μολις χρονισα!

Δημοσίευση

Καλέ τι κούκλα είναι αυτή!!!Και μαλλί, μπόλικο!!!Θα χαιρεσαι να της βάζεις κοκαλακια!!Να σου ζήσει, να ειναι παντα στη ζωη της καλοτυχη και εσεις να ειστε καλα και να την καμαρωνετε!!!

Δημοσίευση

Nα σου ζησει ρουμπελακι, μια κουκλα ειναι και με τρελλο μαλλι!!! καλη λοχεια, καλους θηλασμους και καλα μυαλα χαχαχαχα σιγουρα στα εχει παρει η κουκλα!!!!! φιλια!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χριστε μου θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τι φατσα απιστευτη κ μαλλι τρελο χαχαχαχχαχαχα να στα ξαναπω ρουμπελακι μου γλυκο παντα γερη κ καλοτυχη να ειναι να την χαιρεσται

κ καλη λοχεια

Δημοσίευση

σκέτοοοοοοοοοοοοοο Κουκλιιιιιιιιιιιιιιιιιιί!!!!!!!!!!! Ουάου φοβερό μαλλί ρε συ Ρουμπέλα!!!!!! Φτού σκόρδα! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Να σας ζησει η μικρουλα ειναι πανεμορφη,συτο θα πει μαλλι,ετοιμη για κοτσιδακια ειναι.εμενα ουτε ενος ετους δεν θα εχει τοσο μαλλι.

Δημοσίευση

Καλέ τι κούκλα είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τι ωραία πλούσια μαλλιά!!

Rubela μου και πάλι τις καλύτερες ευχές μου! Να είναι γερή και καλότυχη! Και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!! :):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.