Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια χρειαζομαστε την εμπειρια σασ!

ρωταω εκ μερους μιας φιλης μου η οποια ξεκινησε αντισυλληπτικα πριν 19 μερες και ξεχασε να παρει 4.υπαρχουν πιθανοτητες να μην εδρασαν και να εχει μεινει εγκυος;;;ειχε ελευθερες επαφες και δεν ειχε ξαναπαρει ποτε αντισυλληπτικα.

εχει συμβει σε καμια;

Δημοσίευση

τα αντισυλληπτικα αν τα περνεις σωστα(δηλαδη τα περνεις καθε μερα την ιδια ωρα και δεν ξεχνας χαπι)τοτε εχεις αντισυλληψη κατα 98%...

οταν ομως παραλειπεις ενα χαπι η καθυστερεις να τα περνεις...αυτο το ποσοστο πεφτει πολυ...

η φιλη σου εχει πολλες πιθανοτητες για μια εγκυμοσυνη..ελπιζω να μην τυχει..αφου οπως φανταζομαι δεν θελει ενα παιδακι τωρα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι δε θελει,αλλα λεει πως αν της εχει τυχει μαλλον θα το κρατησει!

ειχε πολλα στο μυαλο της και τα ξεχασε,δεν ειχε μπει και στη ρουτινα των αντισυλληπτικων αφου τα επαιρνε για πρωτη φορα.

τι να πω;;;εμεις προσπαθουμε τοσο καιρο,εκεινη να επιασε με την μια;αυτο της λεω και την καθησυχαζω.

εμεινε ομως καμια εγκυος απο το φορουμ μας ενω επαιρνε αντισυλληπτικα;

Δημοσίευση

Εγώ έχω πάρει 5 φορές αντισυλληπτικά,έγκυος δεν είχα μείνει ποτέ αλλά δεν είχα ξεχάσει ποτέ χάπι!!Εφόσον ξέχασε 4 υπάρχουν πολλές πιθανότητες εγκυμοσύνης,πες της καλύτερα να προσέχει για τον υπόλοιπο μήνα.Είναι επικίνδυνο αν έχει ξεχάσει έστω και 1 χάπι,είχε εμετούς ή διάρροια κατά την διάρκεια του μήνα.Αυτά γνωρίζω....

Πρότεινε της να βάλει υπενθύμιση στο κινητό κάθε μέρα ίδια ώρα για να μην τα ξεχνάει.Εγώ έτσι τα κατάφερα και δεν ξέχασα κανένα!!!!

Δημοσίευση

kalimera!!egw epairna antisulliptika gia 6 mines!gia na ftiaksei o kuklos mou!eixa ksexasei kana2 fores ena xapi to mina k den emeina egguos..molis omws ta ekopsa teleiws emeina amesws egguos!!twra me ta 4 pou mou les..megalwneoun oi pithanotites opws eipe kai mia kopela pio panw!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.