Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

να σας ζησει!!!καλοτυχο να ναι!!!

πες μας την εμπειρια σου οταν θα μπορεις!!!!

Δημοσίευση

να σας ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

να ειναι μπαντα γερος κ καλοτυχοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςς

καλη λοχεια μαρακι

Δημοσίευση

να σας ζήσει!!!πάντα γερός και τυχερός να είναι στη ζωούλα του!!!καλή λοχεία και σε εσένα εύχομαι!!!

Δημοσίευση

να χαιρεσαι τον μπεμπη σου να ειναι παντα γερο και δυνατο και να τον δεις οπως ονειρευεσαι :):):)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΛΙΓΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΜΠΕΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δημοσίευση

na sas zhsei !!!!!! geros dinatos kalotyxos k eseis na ton deite na megalonei k na ton kamarosete opos epi8ymeite dostou ena filaki k apo emena pou exo treeeeeelh adinamia stous gious :) !

Δημοσίευση

Μαρακι να σου ζησει!!!Να ειναι γερός και ευτυχισμένος όλη του τη ζωή!!!Και να κανεις οτι θες εσυ με το παιδί σου και τον εαυτό σου!!!Αφού ηθελες να βγεις καλα εκανες και βγηκες!!!Εγω με το καλο που θα γεννησω οκτωβρη και σκεφτομαι οτι δεν θα αντεξω μεσα!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει! Να είναι γερός και ευτυχισμένος! Να έχεις καλή λοχεία και να προσέχεις! Όσο για αυτούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις, μη δίνεις καμία σημασία...αυτό έλειπε να κλειστούμε καλοκαιριάτικα στα σπίτια μας για 40 μέρες...Και εγώ αμέσως βγήκα...απλά έφερα τον παπά σπίτι να δώσει την ευχή γέννησης στο παιδί και την ευχή του σε εμένα.

Περιμένουμε λεπτομέρειες της εμπειρίας σου (αν και μάλλον δεν ήταν πολύ ευχάριστη) αλλά όταν τον κοιτάς τα ξεχνάς όλα!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει, γερός και καλότυχος!

Καλή λοχεία να έχεις. Πες μας αναλυτικά την εμπειρία της γέννας!!!!

Δημοσίευση

Μπραβο! Να σου ζησει, να ειναι υγιης και τυχερος! το καλοκαιρι στο σπιτι ειναι λιγο δυσκολο αλλα οι μερες κυλουν σαν το νερο. Παντως εγω βγηκα εξω και πριν να σαραντησω!

Δημοσίευση

να σου ζησει ο γιοκας σου κ να χαρεις καθε μερα γτ καθε μερα ειναι μοναδικη....καλα εκανες κ βγηκες εξω κ στισ 20 μερες να βγαλεις κ τον μικρο καμια βολτουλα σε ανοιχτο χωρο...θα κανει καλο κ σε εκεινον αλλα κυριως σε εσενα..να μην κλεινεσαι σπιτι τωρα που ακομα οι ορμονες σου θα ειναι λιγο στα περιεργα τους....

Δημοσίευση

Να σου ζησει ο μπεμπης να ειναι γερος δυνατος και τυχερος ..

καλη λοχεια σου ευχομαι..περιμενουμε την εμπειρια της γεννας σου ..

Δημοσίευση

na sou zisei geros dinatos kalotixos na min stenaxoriese kai na kaneis oti saresei xoris tipseis kali loxeia na exeis

filakia!!!!!!!!

Δημοσίευση

να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!

να ειναι παντα γερος ο γιοκας σου

και να τον δεις οπως επιθυμεις! :)

Δημοσίευση

και καλα εκανες αυτα ειναι παλια μυαλα εγω εχω κορη 14 και οταν την γεννησα στις 20 μερες αρχισα να δουλευω αλλιως θα τρελενομουν. βεβαια το μωρο το ειχα κοντα μου . ετσι δεν επαθα και καταθλιψη γιατι στην δουλεια εβλεπα πολυ κοσμο ειχα να ασχοληθω με διαφορα και ημουν καλα ψυχολογικα για χαρη και του μωρου μου. στο σπιτι ηταν σαν φυλακη

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κουκλιτσα μου, καλη λοχεια!!!! να ειναι γερος σαν τα ψηλα βουνα ο μπομπιρακος σου....φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.