Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εμβόλιο γαστρεντερίτιδας Rotarix

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας...

Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά το καινούριο αυτό εμβόλι κατά της γαστρεντερίτιδας που πολλοί παιδίατροι συνιστούν να το κάνουμε. Μας είπε η παιδίατρος ότι συνήθως το κάνουν όταν υπάρχει δεύτερο παιδί (εμένα είναι το πρώτο) και καλύπτει από τώρα που είναι κοντά 2 μήνων μέχρι 2,5-3 χρόνων που θα πάει στον παιδικό. Διαβάζοντας μίγο για το εμβόλιο είδα οτι έχει κάποιες παρενέργειες και γενικά δεν είναι αναγκαίο να γίνει. Όμως θα ήθελα να με βοηθήσετε αν έχετε εμπειρία στο θέμα... :blush:

Δημοσίευση

καλημερα!!!!

εμεις το καναμε αν και πραγματικα δεν ειναι απαραιτητο....δεν καλυπτει ολους τους τυπους γαστρεντεριτιδας....παντως,παρενεργειες δεν ειχε η δικια μου...

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΤΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΣΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 3 ΔΟΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΚ

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ

Δημοσίευση

να σας ρωτησω βρε κοριτσια....3 δοσεις ειναι αυτο το εμβολιο????εμεις μια φορα μονο το καναμε και δεν μου εχει ξαναπει τιποτα γι αυτο....πρεπει να ξαναγινει?????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Nai nomizw oti einai 3 doseis an oxi 2... egw pantws den poly psynomai gia na tou to kanw.... den kserw einai kainourio sxetika kai den thelw ton kahmeno na ton trypaei h giatros ksana kai ksana...

Δημοσίευση

Ο παιδιατρος(οχι οτι τον ακουω 100% απλα αναφερω τα λογια του)

ειπε οτι στο προηγουμενο(ροτατεκ νομιζω) βρεθηκε κατι (δε θυμαμαι τι!:huh:) απο κοτοπουλο! :blink:

Ετσι το αποσυρανε (αφου εμβολιαστηκαν τοσα παιδακια) και στη θεση του κυκλοφορει αυτο που ειναι "καθαρο"... :huh:

Οταν τον ρωτησα "γιατι να το κανω",μου ειπε οτι προστατευομαστε απο 6 τυπους γαστρεντεριτιδας η οποια "χτυπαει" τα παιδακια με αφυδατωση "απ'ολες τις πλευρες"....

Τι να πω? Καλως ή κακως(ή πολυυυ κακως) δυσκολο να παρεις το ρισκο...!

:dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Michaelitsa,δεν ειναι ενεσημο αλλα ποσιμο εμβολιο...εγω παντως ειμαι γενικα σκεπτικη απεναντι στα εμβολια... :dry:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kai egw den eimai katholou fan thn ideas twn emboliwn... aporw pws tha ton paw telos tou mhna na kanei auto pou prepei na gnei twra pou kleinoume dyo mhnes.. den nomizw na tou to kanw to embolio ths gastrenteritidas den yparxei logos.. oute aderfakia exei oute yparxei logos na tyrranaw to mwro. Euxaristw koritsia!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.