Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΙΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ???

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..ΟΛΕΣ ΜΕ ΝΙΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ :laugh:

ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΥΧΕΡΗ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ¨ΤΡΕΛΛΗ¨

ΠΑΩ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ Κ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΛΥ..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ;)

• Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 13.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια και εγώ μου ήρθαν και απογοητευτικά αλλά θα μου πεις ένα μηνά προσπαθειών τι να περιμένω αλλά έλπιζα σε κανένα θαύμα αλλά τίποτα τώρα θα ξεκινήσω ξανά προσπάθειες και χωρίς να γόνιμες και τέτοια αμάν πια άμα θέλει ας έρθει :(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

φιλεναδιτσες μου τι κανετε?διακρινω μια ψιλο-απογοητευση?κι εγω την περασα οταν ηρθε η κοκκινοσκουφιτσα αλλα τωρα ξεκινησα παλι δυναμικααααααααα :P αντε ευχομαι ολες μας να μεινουμε εγκυουλες που να μιλαμε μετα για την εγκυμοσυνη μας!!ποτε ΔΕΝ περιμενετε κοριτσια??εγω 06-06....

Δημοσίευση

κελλυ μου σου ευχομαι να εχεις μωρουλινι τοοοσο δα στην κοιλιτσα σου και μετα που θα μεινουμε εγκυουλες κι εμεις να σε συμβουλευομαστε!!!μακια μακια!!!!!

Δημοσίευση

ax koritsaki mou seuxaristwww poli poli poli!!!!makari na gine to thaumataki kai a to xw mesa m!!!!!!eimai stin anamoni mexri tin paraskeui!!!euxomai k su grigora na mineis egguoula!!!!makari o theoulis na mas voithisei!!

Δημοσίευση

μακαρι μακαρι να δινει μωρακια σε ολες εμας που τοοοσο το λαχταραμε!!!!!!! παντως εχω καλη διαισθηση για σενα!!αντε περιμενω νεαααα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsia geia sas k apo mena..egw den perimenw 07-06 alla xwris agxos k gonimes giati kai auto ton mhna pou upotithete oti tis petuxa den egine k tpt...opote katholou agxos k mia euxh gia ton iounio pws tha ginei to thaumataki!!!

Δημοσίευση

koritsakia koimaste?mixaela pou xatikes?egw den perimenw 15/06 ante na doume!oti einai na ginei tha ginei!ante na mpoume sto mellontikes manoules 2011...e?

Δημοσίευση

Καλαααα που μου το ειπατε...οτι εισατσε εδωω..βρε κοριτσια 2 μερες εχω να μπω και εχουν γινει καινουργιες ομαδες...εγω ακομα για τον Μαιο ελπιζω..ΔΕΝ περιμενω στις 24..μια βδομαδα μου εμεινε..καλη επιτυχια για τον Ιουνιο..αντε τωρα με τις ζεστες να θελει να μεινει εκει στο σπορακι μιας και θα ειναι ζετσα και ωραιαα..!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχομαι απο την καρδια μου καλη επιτυχια

Εγω ελεγα για Σεπτεμβρη αλλα δε ξερουμε τι θα γινει με την δουλεια του αντρα γιατι εγω δε δουλευω και λεω να το αφησω για λιγο εκτος αν ερθει απο μονο του :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kiska kalh epituxia..mpes nwritera sto club me tis egkuoules k tha akolouthisoume oles emeis...

maggy mhn agxwnese koritsaki tha ginoun ola glukia mou!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυυυ....λιγος καιρος μου εμεινε...εχω κατι πονακια και κρυαδες..μακαρι να ειναι ενα θετικο σημαδι και να μην ειναι η ιδεα μου!!!

Δημοσίευση

Μακαρι και για εμενα και για ολες μας....συντομα θα ξερω και εγω..περιμενω να μην μου ερθει......μακρι να μην μου ερθει......ααα να ρωτησω μηπως και ξερει καμια σας..στην πρωτη μου εγγυμοσυνη,δεν ειχα κανενα σημαδι πριν..η μπορει να μην εδωσα σημασια..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι δεν εβγαλα κανενα σπυρακι οπως βγαζω πριν απο περιοδο..και τωρα δεν εχω ακομα κανενα..οταν λοιπον τελικα ημουνα εγγυος το καταλαβα μονο απο την καθηστεριση και μετα απο λιγο αρχισαν να με ενοχλουν οι μυρωδιες και τετοια..τωρα προσ το παρον δεν εχω ενοχληση με μυρωδιες..αλλα πειναω..μπορει να γινει αυτο???Την πρωτη φορα ολο εμετους εκανα και οχι μονο για το πρωτο τριμηνο αλλα για 9 μηνες..καποια στιγμη απο τους πολλους εμετους και απο τα κιλα που εχανα μου εδωσε ο γιατρος υποθετα ΒΟΜΕΞ και ετσι ησυχασα αλλα μονο απο εμετους τις μυρωδιες τις ειχα..τωρα προς το παρτον τπτ ακομα!!Μπορει να γινει και να μην εχω εμετους?

Δημοσίευση

kathe gunaika alla kai kathe egkumosini exei diaforetika sumptwmata opote den mporeis na krineis..ektos apo ta ponakia pou einai standar opws kai prin erthei i periodos ola ta upoloipa den ta ksereis..

Δημοσίευση

ουφ θα σκασω μεχρι την αναμενομενη ημερομηνιααααα αντε να περασει ο καιροςςς

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

egw ksekinaw apo shmera me olh thn xalarothta...thn allh pempth paw k gia test pap opote tha milhsw k me ton giatro mou gia na xalarwsw kialo!! B)

neneka kalws hrthes sto club k kalh epituxia!! :)

kiska pote perimeneis?an k nomizw tha eisai h prwth pou tha egkeniaseis to club me tis egkues!!! :)

Δημοσίευση

ΔΕΝ περιμενω στις 24/05..μακαριιιιιιιι...δεν εχω βγαλει σπυρακιιιιι..ξερεις αυτα που βγαζουμε πριν την περιοδο..μακαριιιιιιι...λιγες μερες μου εμειναν ακομα..σημερα αποφασησαμε και για ονοματα με τον αντρα μου..το μονο που μενει ειναι να ειμαι και εγγυος...καλη επιτυχια σε ολες....5 μερες ακομαα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalh sou epituxia..mou thumizeis emena auto ton mhna pou mas perase...metrousa san ton fantaro!kalh epituxia k mena sporaki sthn koilia sou

Δημοσίευση

merykal έγραψε:

ton mhna pou mas perase...metrousa san ton fantaro!

Σε βλεπω τον αλλο μηνα να μας τραγουδας "ΑΠΟΛΥΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ". :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ερχεται το σπορακι σου!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.