Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ποτε περνει τη θεση του το μωρο?

Featured Replies

Δημοσίευση

Αχ!βρε κοριτσια αγχωθηκα πολυ....καλημερα σας καταρχην,ειμαι και γω σχετικα νεο μελος.Ειμαι στην 29 εβδομαδα και η κορουλα μου ακομα δε γυρισε ειναι με τον κωλο προς τα κατω,στην πρωτη εγγυμοσυνη μου γεννησα φυσιολογικα και παρολο που το μωρο ηταν 4.050 κιλα γεννησα μεσα σε 15 λεπτα και παρα πολυ ευκολα και τωρα μονο με τη σκεψη οτι μπορει να κανω καισαρικη εχω τρελαθει δε θελω με ΤΙΠΟΤΑ.Σας παρακαλω πειτε μου εσας ποτε γυρισε?ποσες πιθανοτητες εχω να γυρισει απο δω και περα?

• Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 21.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα και γώ είμαι 29 εβδομάδων και ακόμη δεν γύρισε ο μπέμπης μου.

Η γιατρός μου μου είπε ότι μέχρι να μπείς στον ένατο μπορεί να γυρίσει.

Αλλα γυρίζουν στον 7ο και άλλα μέχρι τέλος 8ου..

Dont worry...

Δημοσίευση

Dont worry...

Δημοσίευση

Dont worry...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ελευθερια ποτε γεννας εσυ?λες να γεννησουμε μαζι...μακαρι να γυρισει βρε κοριτσια..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ελευθερια ποτε γεννας εσυ?λες να γεννησουμε μαζι...μακαρι να γυρισει βρε κοριτσια..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Μου έχουν δώσει ΠΗΤ 19/12/2008...

Εσυ πότε? Αθήνα θα γεννήσεις? Εγώ στο Ιασώ..

Εσένα είναι το δεύτερο και φαντάζομαι τοχεις το κολάει.. εμένα το πρώτο.. ουφ! αγχος! :laugh:

Δημοσίευση

Εσένα είναι το δεύτερο και φαντάζομαι τοχεις το κολάει.. εμένα το πρώτο.. ουφ! αγχος! :laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμενα 26/12/08 λιγο πιο μετα απο σενα....οχι οχι στην Αθηνα ειμαι πολυ μακρια ...την πρωτη μου κορη τη γεννησα 20/12

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμενα 26/12/08 λιγο πιο μετα απο σενα....οχι οχι στην Αθηνα ειμαι πολυ μακρια ...την πρωτη μου κορη τη γεννησα 20/12

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Χριστουγεννιατικο Χριστουγεννιατικο!! Με το καλο σου έυχομαι, και μην αγχώνεσαι θα δεις που θα γυρίσει αυτο τον μήνα..

Δημοσίευση

Χριστουγεννιατικο Χριστουγεννιατικο!! Με το καλο σου έυχομαι, και μην αγχώνεσαι θα δεις που θα γυρίσει αυτο τον μήνα..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια πως σας καταλαβαίνω εγώ πήγα στον γιατρό στην 31η εβδομάδα και μου είπε ότι δεν έχει πάρει θέση, είναι με το ποπό προς τα κάτω:unsure: , τώρα στις 17/10 μπαίνω στο μήνα μου:lol: , 20/10 μου ξανά έχει υπέρηχο, μου είπε αν δεν έχει γυρίσει και τότε πάμε για καισαρική, δεν θέλω ούτε να το ακούω:angry: . Είναι και το πρώτο μου.

Έχω ξεκινήσει περπάτημα κάνω 3,300 χιλιόμετρα την μέρα:P , έχω ένα αχνός, αλλά τι να κάνω αν δεν γυρίσει η μικρούλα μου, θα την κάνω την καισαρική.

Δεν πειράζει να είναι η μικρούλα μου καλά και να γεννηθεί με το καλό και δεν με νοιάζει ας ταλαιπωρούμαι αργότερα.

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια πως σας καταλαβαίνω εγώ πήγα στον γιατρό στην 31η εβδομάδα και μου είπε ότι δεν έχει πάρει θέση, είναι με το ποπό προς τα κάτω:unsure: , τώρα στις 17/10 μπαίνω στο μήνα μου:lol: , 20/10 μου ξανά έχει υπέρηχο, μου είπε αν δεν έχει γυρίσει και τότε πάμε για καισαρική, δεν θέλω ούτε να το ακούω:angry: . Είναι και το πρώτο μου.

Έχω ξεκινήσει περπάτημα κάνω 3,300 χιλιόμετρα την μέρα:P , έχω ένα αχνός, αλλά τι να κάνω αν δεν γυρίσει η μικρούλα μου, θα την κάνω την καισαρική.

Δεν πειράζει να είναι η μικρούλα μου καλά και να γεννηθεί με το καλό και δεν με νοιάζει ας ταλαιπωρούμαι αργότερα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Kalhmera Aggelikh mou.

Emena phre h mikrh mou thesh apo ton

ekto.Gyrise gia liges meres sthn

29 evdomada otan me piasan prowres

odynes alla meta xanapeire thesh.

Exw akousei oti einai kai kalo na

anevokatevaineis skales gia na gyrisei.

Sou eyxomai ola na pane kala. Filiaaa!! :kiss:

Δημοσίευση

Kalhmera Aggelikh mou.

Δημοσίευση

Kalhmera Aggelikh mou.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.