Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Νέο Μέλος!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους και σε όλους!!!

Είναι νέο μέλος του φορουμ αν και το διαβάζω αρκετό καιρό (1 Χρόνο περίπου) είπα επιτέλους να εγγραφώ και εγώ !!!!

Έχω 2 μωράκια (διδυμάκια) είναι περίπου 11 μηνών τώρα και είμαι μια χαζομαμά άλλο πράγμα!!! :blush:

Δημοσίευση

Καλως ηρθες λοιπον....Να χαιρεσαι τα παιδακια σου...

Τι σε εκανε μετα απο ενα χρονο αναγνωσης,.......να κανεις εγγραφη στο φορουμ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα Βάσια,

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου !!Δίδυμα , ποπο , τέλεια.

Και εγώ φετεινή ειμαι :)B)

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλώς όρισες!

Εγώ είμαι παλιά εδώ. Να σου ζήσουν τα νινιά σου!

Αγορια ειναι ή κορίτσια;

Και γω 2 έχω 1+1 με διαφορά 5,5 χρόνια

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ (ΣΑΝ ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ Η ΑΣ8ΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΥΤΧΩΣ ΑΝΙΑΤΗ !!!

Δημοσίευση

Ακομα μια χαζομαμα σε χαιρεταει!!!!Καλως σε βρηκαμε!!!!να σου ζησουν τα παιδακια σσου και να χαιρεσαι την οικογενοια σου!!!!!!!

Ελπιζω να τα λεμε συχνα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΔΙΔΙΜΑΚΙΑ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ 11,5 ΜΗΝΩΝ!

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!

Δημοσίευση

Γειά σε όλους!

καταπληκτικό το φορουμ σας

Για μένα είναι λιγάκι νωρίς, είμαι ακόμα στη σκέψη...

Βέβαια έκανα τις προγεννετικές εξετάσεις, έχω κάποια θεματάκια αλλά κι εγώ και ο άντρας μου έχουμε .... παιδοφοβία!!

Ξέρω ότι είδικά σε εσάς που είστε όλοι γονείς θα σας φανεί τρελλό, αλλά φοβόμαστε πόσο θα αλλάξει τη ζωή μας ο ερχομός ενός παιδιού...

Δημοσίευση

θελει να ειναι πολυ ωριο κα συνηδειτοποιηενο το ζευγαρι για να αποκτησει παιδι αλαζει ζω του ζευγαριου και αν δνε ειναιετοιμη δημιουργουνταια εντασεις ,Ο χρονος που το καθε ζευγαρι θελει να αποκτησει παιδι εινα καθαρα προσωπικο θεμα

Δημοσίευση

καλησπέρα κ από εμένα είμαι η μαρία είμαι 21 κ έχω εναν μπεμπούλη 5 μηνών! καλώς σας βρήκα!

Δημοσίευση

να σου ζησουν γλυκια μου και εγω εχω διδυμακια ενα μιση ετους..

θα τα λεμε πιο συχνα..

Καλως μας ηρθεεες!

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα.Καλως ηρθαν στις καινουριες.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι μεσα απο τα ματια ενος παιδιου τα βλεπεις ολα με αγαπη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα!!! Τα μωράκια μου είναι ενα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ( Κωνσταντίνος και Αλίκη) και ο λόγος που αποφάσισα να εγγραφώ είναι γιατι είμαι όλη μέρα σπίτι και τα προσέχω και έτσι μπένω στο ιντερνετ και διαβάζω φορουμς , σιτες κτλ για διάφορες απορίες μου ίσως μπορώ και πω την αποψή μου για κάπια θέματα και εγώ σε αυτο το φορουμ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

pav έγραψε:

Γειά σε όλους!

καταπληκτικό το φορουμ σας

Για μένα είναι λιγάκι νωρίς, είμαι ακόμα στη σκέψη...

Βέβαια έκανα τις προγεννετικές εξετάσεις, έχω κάποια θεματάκια αλλά κι εγώ και ο άντρας μου έχουμε .... παιδοφοβία!!

Ξέρω ότι είδικά σε εσάς που είστε όλοι γονείς θα σας φανεί τρελλό, αλλά φοβόμαστε πόσο θα αλλάξει τη ζωή μας ο ερχομός ενός παιδιού...

Pav μου καλησπέρα! Εμένα δεν μου ακούγετε καθόλου περίεργο αυτό που λες ! Τα περισσότερα ανδρόγυνα που αρχίζουν και μπένουν στην διαδικασία να σκέφτοντε να αποκτήσουν παιδιά σίγουρα το σκέφτοντε και αυτό αλλά σκέψου πόσο ομορφότερη θα γίνει η σχέση με έναν καρπό έρωτα ! Εγώ και ο άνδρας μου όταν το αποφασίσαμε και αρχίσαμε την προσπάθεια ήμασταν τόσο χαρούμενη αλλά δυστυχώς δεν ήταν τόσο εύκολο και έτσι καταφύγαμε στην μέθοδο της εξωσωματικής με τα πολλά τώρα ο γάμος μας είναι πιο υγειής και είμαστε καλά! Μην φοβάσαι η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.