Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μετά από εξωσωματική είδαμε δύο σάκους..........

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια σας χαιρετώ!!! Μετά από 4 χρόνια άκαρπων προσπαθειών αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική. Η ωοληψία έγινε 28/3/2010 και η εμβρυομεταφορά 2 μέρες μετά, στις 30/3/2010. Η β χοριακή την 12η μέρα ήταν θετική με 34.5 μονάδες και την 14η μέρα 70. Όταν πήγαμε την προηγούμενη Τετάρτη η β-χοριακή ήταν 2199,1 μονάδςς και ο γιατρός είδε δύο σάκους και μου είπε οτι επιφυλάσετε για τρίτο. Στις 5 Μαίου θα πάμε να ακούσουμε τις καρδούλες. Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια που πέτυχε με την πρώτη. Ελπίζω ως το τέλος όλα να πάνε καλά!!! Το άγχος δεν ξέρω πως θα το αποβάλω. Πιστεύω να ηρεμήσω όταν ακούσω τις καρδούλες. Δύο σάκοι δεν σημαίνει 2 μωράκια? Ελπίζω να μην κατάλαβα λάθος.

Ήθελα να ευχηθώ σε όλες όσες προσπαθούν με το καλό να ακούσουν τα ευχάριστα και σε όσες διστάζουν να κάνουν εξωσωματική να το αποφασίσουν μια ώρα αρχήτερα, τίποτα δεν είναι.

Φιλιά σε όλες!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!! Εύχομαι τη :woohoo: :woohoo: ν καλύτερη έκβαση!!!!!! :woohoo:

Εγώ δεν θυμάμαι ποια ημέρα πήγα για τον πρώτο υπέρηχο, αλλά θυμάμαι ότι είδαμε 3 σάκους... στον επόμενο υπέρηχο ήταν 2 μωράκια και ένας κενός σάκος (καλύτερα βέβαια γιατί σε περίπτωση 3 μωρών ό γιατρός μου ήταν κάθετος για μείωση στα 2 και εγώ δεν ήθελα κατι τέτοιο με τίποτα!!).

θα περιμένουμε νέα σου!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

με το καλο τα διδυμακια σας!...τελεια θα ειναι.....να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη χωρις αγχος :)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να περάσεις 9 υπέροχους μήνες. Μην αγχώνεσαι και απλά απόλαυσέ το!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλό να δεχτείς τα υγειεστατα μωρακια σου!!!!!!!!

σε ευχαριστώ που μου έδωσες ελπίδα....είμαστε και εμείς από τα ζευγαρια που αντΙμετωπίζουμε προβλημα και το προσπαθούμε.....

να χαλαρώσεις και να σκέφτεσαι μονο ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

2 ισως και 3????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! Αντε κοριτσι μου ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!!!!!!!Την τυχη σου να εχουμε!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Μπράβο...μετά απο τόσα χρόνια...είδες ο θεούλης....! Σου εύχομαι τα καλύτερα απο εδω και πέρα...και επιτέλους να κρατήσεις τα μωράκια σου στην αγκαλιά σου!!! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες (MARAKI NEFELI, bourique1983,Irenevaladia, Mraki24, ΕΦΣ, Lollipop, tetoulina) ΄για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου. Ήθελα να ρωτήσω την ΜARAKI NEFELI πως το κατ΄λαβες οτι ο σάκος ήταν άδειος? είδες αίμα? Αχ δεν θέλω να συμβεί και σε μένα. Θέλω πολύ διδυμάκια

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ LOY LOY εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!!!

Δημοσίευση

συνονοματη,

χιλια μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δινεις σε ολες μας πολυ κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις δυο ή γιατι οχι τρια παιδακια στην αγκαλιτσα σου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΑΡΑΚΙ ΝΕFELI εκτός από το πως κατάλαβες οτι ο ένας σάκος ήταν άδειος θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις πως μετράμε τις εβδομάδες εγκυμοσύνης στην εξωσωματική γιατί έχω μπερδευτεί. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συνονόματη από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί που λένε!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και σε σένα ότι καλύτερο εύχομαι!!!

Δημοσίευση

xaroulaki με το καλο!!!!

σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.

και εγω διδυμακια περιμενω και ειμαι μες την τρελη χαρα!!!

αντε να σε δουμε στις διδυμομανουλες συντομα να λεμε τα νεα μας!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ μπράβο. Τέλεια!!! Ευχαριστώ πάρα πού για την ευχή με το καλό και εσύ! Είδες τί φύλο είναι τα δικά σου?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
:) Τώρα είδα που γράφεις κοριτσάκια τέλεια οι κοράκλες. Μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις αυτό που ρώτησα την Μaraki Nefeli παραπάνω?
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν το πιστεύω!!! Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω οτι το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!! Κάθε πρωί που ξυπνάω λέω είμαι ΕΓΚΥΟΣ, είμαι ΕΓΚΥΟΣ...

Δημοσίευση

δυστυχως δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εκανα εξωσωματικη.δεν πιστευω ομως να μετρανε διαφορετικα οι βδομαδες.κανονικα οι βδομαδες εγκυμοσυνης μετριουνται απο την ημερα που ειχες την τελευταια περιοδο.

Δημοσίευση

Εμείς επειδή ξέρουμε την ημέρα της γονιμοποίησης ξέρουμε ακριβώς τις εβδομάδες της εγκυμοσύνης! όμως να ξέρεις ότι και σε εμάς ισχύει ότι και στις άλλες εγκυμοσύνες, δηλαδή μετράμε από την προηγούμενη περίοδο και μετά. Εσύ πότε είχες τελευταία φορά περίοδο?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Είχα τελευταία περίοδο 26 Φεβρουαρίου αλλά δεν΄είμαι σίγουρα 2 μηνών γιατί ο γιατρός δεν άκουσε καρδιά την προηγούμενη Τετάρτη. Η εμβρυομεταφορά έγινε 30 Μαρτίου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ κοριστάκι να σαι καλά!!! ΄Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας...

Δημοσίευση

συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι ή τα μωράκια σου!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου μακάρι να ΄παραμείνουν δύο και να μην έχουμε απόλειες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.