Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kinder έκπληξη!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Μετα από 10 μερες καθυστερηση αποφασισα να κανω και γω τεστακι! Και ναι ειμαι έγκυος!!!:cheer: :cheer:

Η αληθεια ειναι οτι εχω πανικοβληθει και δεν το εχω συνειδητοποιησει ακόμα. Την άλλη βδομαδα εχω ραντεβου με τον γιατρο (μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομα..:( )Ελπιζω να πάνε όλα καλά!

• Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 7.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ TWINKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημερα καλη μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου :) :) .Καλως ηρθες στο κλαμπ των εγκυων :laugh: :laugh: .Παντως μην σου κανει εντυπωση ολες περναμε μια κριση πανικου στην αρχη μετα οσο φουσκωνει η κοιλιτσα τοσο περισσοτερο λατρευουμε το περιεχομενο της.Απο ψυχης ευχομε ολα να σου πανε κατα ευχην.Με το καλο κοπελα μου :laugh: .

Δημοσίευση

Καλημερα καλη μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου :) :) .Καλως ηρθες στο κλαμπ των εγκυων :laugh: :laugh: .Παντως μην σου κανει εντυπωση ολες περναμε μια κριση πανικου στην αρχη μετα οσο φουσκωνει η κοιλιτσα τοσο περισσοτερο λατρευουμε το περιεχομενο της.Απο ψυχης ευχομε ολα να σου πανε κατα ευχην.Με το καλο κοπελα μου :laugh: .

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μπράβο Twinky!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Όλες έτσι αγχωθήκαμε όταν μάθαμε οτι είμαστε έγκυες,λογικό είναι!!:P Να προσέχεις τώρα:cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Μπράβο Twinky!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Όλες έτσι αγχωθήκαμε όταν μάθαμε οτι είμαστε έγκυες,λογικό είναι!!:P Να προσέχεις τώρα:cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ...

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

Δημοσίευση

Τζενη μου ειλικρινα χαιρομαι πολυ για σενα!!Θυμασαι που στο ειχα πει στο τσατ και εσυ αμφεβαλλες??Χαχαχα!!Τωρα να χαρεις πολυ και να το συνειδητοποιησεις|!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Τζενη μου ειλικρινα χαιρομαι πολυ για σενα!!Θυμασαι που στο ειχα πει στο τσατ και εσυ αμφεβαλλες??Χαχαχα!!Τωρα να χαρεις πολυ και να το συνειδητοποιησεις|!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΖΕΝΗ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Με το καλό twinky μου!!! με ένα γερό μωρό!

Οσο για τον πανικό είναι φυσιολογικότατος!! (επειδή τον είχα και εγώ το λεω χα χα χα χα!!!)

Μέχρι να κλείσω τον 3ο ήμουν μέσα στον πανικό παρόλο που το ήθελα σαν τρελη αυτό το μωρό!

Δεν είναι τίποτα οι ορμόνες ειναι γλυκό μου!

Περνώντας ο καιρός θα το πάρεις απόφαση και μετά θα σου αρέσει κιόλας!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Οσο για τον πανικό είναι φυσιολογικότατος!! (επειδή τον είχα και εγώ το λεω χα χα χα χα!!!)

Μέχρι να κλείσω τον 3ο ήμουν μέσα στον πανικό παρόλο που το ήθελα σαν τρελη αυτό το μωρό!

Περνώντας ο καιρός θα το πάρεις απόφαση και μετά θα σου αρέσει κιόλας!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για τα ευχάριστα νέα !!!! Σου εύχομαι να έχεις μία ήρεμη εγκυμοσύνη!!!

glitterfy011721915D33.gif

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για τα ευχάριστα νέα !!!! Σου εύχομαι να έχεις μία ήρεμη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.