Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ενα blog για όλες εσας!Σας περιμένω....

Featured Replies

Δημοσίευση

Λατρευω να είμαι μαμα!Ολη η διαδικασια!Απο την ωρα που αποφασιζεις πως θελεις να γινεις μητερα μεχρι που να πραγματοποιηθει η επιθυμια σου!

Αποφασισα να δημιουργησω το blog γιατι ηθελα να μοιραστω πραγματα!Το καταλαβα εδω μεσα!Ειμαι μελος στο μαμμυ 1 1/2 χρονο σιγουρα.Δεν ξεκολαω!Λατρευω τις μανουλες του Οκτωβρη!Μου κρατησανε συντροφια τα βραδια που με κλωτσαγε ο μπεμπης που ειχα αγωνια για την γεννα...και μετα...στα ξενυχτια!

Καθως επισης και ολες τις υπολοιπες κοπελες!Το χω ξαναπει!Εσεις μαθατε πρωτες τα ευχαριστα νεα!Ειστε τα γουρια μου!

Οποτε ηθελα να κανω κατι πιο προσωπικο τωρα πια!Κατι σαν ημερολογιο!Το ημερολογιο μιας αυπνης μανας!χαχαχχαα!Και φυσικα να το δειξω και στον κανακαρη μου μετα απο λιγα χρονια!

Ειστε ολες ευπροσδεκτες!Μανουλες εγκυουλες και μη!Να μιλησουμε για οτι θεματακι θελετε!

Σας περιμενω.....

Δημοσίευση

γεια σου ρε μαρια...καλη αρχη και εμεις ειμαστε εδω...και οι υπολοιπες...ε κοριτσια;;;;;χαχαχα

Δημοσίευση

μπραβο βρε μαρια αφου ετσι ενιωθες καλα εκανες και εγω μαζι σου ειμαι μην ξεχνας ειμαι και εγω μανουλα του οκτωβρη ειμαι ενα μικρο κομματι της εμπνευσεις σου. χαχαχα

ειμαι ειδη μελος του μπλογκ σου.

θα τα λεμε και εκει τωρα χαχαχα. φιλια

Δημοσίευση

Να δω απο που αλλου θα τα λεμε!!!! :laugh:

Απο το facebook,απο το mammy και τωρα και απο το blog σου!!!

Μπραβο ρε Μαρακι και εμεις μαζι σου !!!!!!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!!!!!!!! :):):)

Δημοσίευση

Έτσι ειναι οι μανουλες του Οκτωβρη...

δυναμικες, τρυφερες, δοτικες...

μα πανω από ολα ..μαμαδες!!!

Μαρακι καλη αρχη!!!!

Δημοσίευση

maraki καλημερα εκανα και γω μια εγγραφουλα στο blog δεν ειμαι μανουλα του 2009 αλλα του 2007 παρ ολα αυτα θα χαρω παρα πολυ να τα λεμεline_flow_rose_beg_16_time_1192593600_text_eaeff5eaebdff4f3e120eceff520f3e520e1e3e1f0fe20f0efebfd.gif

Δημοσίευση

Μπράβο! συγχαρητήρια !! πολύ ωραίο το blog σου , καλή αρχή και ο τίτλος πολύ γλυκός :)

Δημοσίευση

kalispera koritsia epeidi eimai ligo asxeti epsaxa sto blog kai den mporw na brw pou na graftw mipos mporeite na mou peite?euxaristw poly...to mono pou briskw einai sindesi oxi eggrafi...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! :P:P:P:P:P:P:P:P

Μαρακι εκανες κλικ στην συνδεση?Δεν μπορεσες να μπεις?Πες μου επειδη εγω εχω gmail λογαριασμο μου βγαζει παντα συνδεση σε ολα τα blogs.Ποτέ εγγραφη.Αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο.Κανε κλικ και πες μου αν δεν μπορεις να μπεις να το κοιταξω... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.