Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ&

Featured Replies

Δημοσίευση

Karolinaki ευτυχώς πήρε τις βλεφαρίδες του πατέρα της! Τώρα θα ήθελα να έχει ίσιο μαλλί αλλά αν δεν είναι πάλι θα την αγαπώ!

Ανυπομονώ να γνωρίσω την κόρη σου...

• Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 58.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bikxar έγραψε:

Βανια έγραψε:

ναι βάνια μου το αγόρι μου ειναι!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:10rc0e27]

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΙΚΥ ΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΑΓΟΡΑΚΙ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

η κοπελα με τα γυαλια η ξανια ειναι η ξαδεφουα της Σοφιας συγνωμη δεν συγκρατησα ονομα και διπλα το Σοφακι κουκλα ε ; μονο 17

Δημοσίευση

Aphroditi έγραψε:

Karolinaki ευτυχώς πήρε τις βλεφαρίδες του πατέρα της! Τώρα θα ήθελα να έχει ίσιο μαλλί αλλά αν δεν είναι πάλι θα την αγαπώ!

Ανυπομονώ να γνωρίσω την κόρη σου...

Αφροδιτούλα μου και εμένα πήρε το μαλλί του άντρα μου ... :( και θα προτιμούσα να ναι ίσιο σαν το δικό μου γιατι δεν βλεπω το δικό της να στρώνει εύκολα... αλλα ...ειναι κουκλιά ότι τρίχα και αν έχουν σωστά?????????τι κουκουβάγιες μανούλες είμαστε....χαχαχα

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

λοιπον εδω ειναι και η φανουλα DSC02327.JPG
γεια σου ρε Βάνια φωτογράφε ...!!!!!!!! χαρηκα πολυ που σε γνώρισα και σε συγχωρώ που δεν θυμόσουν το όνομα μου...χαχα :P:P Ο σπυράκος σου καλα?να μου τον φιλήσεις...
Δημοσίευση

μακρυα απτον σταυρο καρολινα!χαχαχα

χαλια ειστε και οι 4!ξερετε εσεις ποιες λεω!και εγω δεν ζηλευω καθολου!και σημερα δε σας μιλαω!

αντε τωρα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

λοιπον αυτες ειναι δεν ξερω αλλα συηδητοποιηα οτι δε τραβηξα ο Σπυραο της Αναστασιας ενω εω τηναισθηση οτι τον ειχα βγαλει α επισης μην ψαξετε να βρειτε εμενα εγω ημουν η φωτο καλα τωραπου εμαθα το τροπο θα γελασουμε εχω και άλλες απο την προηγουμενεη συναντηση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

karolinaki1 έγραψε:

Βανια έγραψε:

γεια σου ρε Βάνια φωτογράφε ...!!!!!!!! χαρηκα πολυ που σε γνώρισα και σε συγχωρώ που δεν θυμόσουν το όνομα μου...χαχα :P:P Ο σπυράκος σου καλα?να μου τον φιλήσεις...[/quote:3gkavxcr]

απαπα με αυτα τα ονοματα :unsure: ο δικος μου ειναιΣταυρος της ααστασιας ειναι ΣΠΥΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

η καρολινα με το γιος της Ζενιας DSC02329.JPG

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΎΛΑ ΜΟΥ(ΝΟ2) δεν βλέπω να με θέλει και πολύ ο γαμπρός μου...χαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

karolinaki1 έγραψε:

Βανια έγραψε:

γεια σου ρε Βάνια φωτογράφε ...!!!!!!!! χαρηκα πολυ που σε γνώρισα και σε συγχωρώ που δεν θυμόσουν το όνομα μου...χαχα :P:P Ο σπυράκος σου καλα?να μου τον φιλήσεις...[/quote:2dvap8hp]

απαπα με αυτα τα ονοματα :unsure: ο δικος μου ειναιΣταυρος της ααστασιας ειναι ΣΠΥΡΑΚΟΣ :silly:

Δημοσίευση

καρολινακι πολυ σε ανεκτηκα! μακρυα απο τον αντρα της ζωης μου σουρλουλου!χαχαχαχα

περασατε καλα κουκλαρες μου?

ποτε θα κανονισουμε συναντηση σε αυτο που δουλευω να σας καμαρωσω ολες???ε????????

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολύ καρολίνα μου κ εσύ να χαίρεσε τη μπουμπού σου!!!!!!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

καρολινακι πολυ σε ανεκτηκα! μακρυα απο τον αντρα της ζωης μου σουρλουλου!χαχαχαχα

περασατε καλα κουκλαρες μου?

ποτε θα κανονισουμε συναντηση σε αυτο που δουλευω να σας καμαρωσω ολες???ε????????

αντε βρε Λακτάκι!!!!! προς το παρον έχω πει με την Ευγενία΄-Συμπεθερούλα μου νο2 και τη Ρενούλα και όποια αλλη κοπελίτσα θέλει την τετάρτη στο verde στις 4 ηωρα... τώρα αν μπορει και η σοκολατένια μου! θα χαρω να τα πουμε απο κοντα... :kiss::kiss:

Δημοσίευση
:angry::( ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ!!!!!!
Δημοσίευση

sofiaaa έγραψε:

to moro mou kai ego stin sunatinsei

καλως το μικρό και όμορφο Σοφάκι μας.. :P:P τι κανουν οι δύο μπέμπες? :P γιατι και εσυ μπεμπούλα είσαι...είσαι μεσα στην συνάντηση της τετάρτης? θα παω να ανοιξω σχετικο θέμα...μακια.. :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.