Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΕΓΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ?????

Featured Replies

Δημοσίευση

KORITSIA ME EXEI PIASEI PANIKOS!!DE MOU EXEI SUMVEI POTE KSANA!EIMAI SE GONIMES MERES KAI DEN EXW KA8OLOY YGRA..EIMAI TELEIWS STEGNH ENW PANTA GINOTAN TO ANTI8ETO.EXW AGXW8EI PARA POLY.KSEREI KAMIA NA ME VOI8ISEI,SAS EXEI SUMVEI POTE??LETE NA YPARXEI PERIPTWSI NA MHN EKANA WARIO AUTO TO MHNA??SAS PARAKALW PEITE MOU AN KSERETE KATI!!!!!!!!!!!! :blink:

Δημοσίευση

elenakos de exw antistoixi empeiria alla apo auta pou mou eixe pei o giatros sumvainei kapoies fores. paizei apo kathe organismo mou eixe pei na exei ekeino to mina i kai oxi gonimes...endeixeis den exeis ??? ponakia ktl???

sigoura tha mporei na se enimerwsei kapoia kopela edw mesa...

good luck!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

GIWTAKI APO ENDEIXEIS OUTE PONOUS,OYTE TSIMPIMATAKIA XAMILA TPT APOLUTWS DUSTUXWS..K AUTO EINAI TO PERIERGO GIATI PANTA AUTES TIS MERES NIW8W PERIERGA K SUN THS ALLHS DEN EXW AKOUSEI POTE KATI ANTISTOIXO!TI NA PW!MAKARI NA EINAI OPWS LES VRE KORITSAKI M..S'EUXARISTW POLU PANTWS!!

Δημοσίευση

Κοπελιτσα...τι πανικος ειναι αυτος;;;Ειναι απολυτως φυσιολογικο καποιον η καποιους μηνες να μην κανεις κ ωορηξια...δεν σημαινει οτι υπαρχει προβλημα.Επισης μπορει να κανεις ωορηξια,χωρις κανενα συμπτωμα.Εγω ας πουμε αλλους μηνες το καταλαβαινω κ αλλους ενω ξερω οτι ειμαι στις γονιμες(βαση υπερηχου),δεν νοιωθω τιποτα,ουτε υγρα,ουτε πονιακια..

Ηρεμησε κοριτσακι.Ολα αυτα ειναι φυσιολογικα.Μην αγχωνεσε τοσο!

Καλη τυχη στις προσπαθειες κ ....χαλαρα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

OUF!!HREMISA KAPWS VRE ZOUMPI MOU!AX!PANAGIA MOU ME EIXE PIASEI KRYOS IDRWTAS..S'EUXARISTW POLU K EUXOMAI K SE ESENA KALH TUXH!!!SUNTOMA ME MWRAKIA OLES K MAKRUA APO EMAS AUTOI OI "MH GONIMOI MHNES"...

Δημοσίευση

Μόλις τώρα διάβασα αυτά που γράφεις.Εγώ έχω φυσιολογικότατες ωορυξίες και σπάνια έχω υγρά εκείνες τις μέρες.Σε πληροφορώ πως όταν σε δύο κύκλους μου σε διάστημα δύο ετών δεν έκανα ωορυξία, που είναι απολύτως φυσιολογικό, το ξέρω γιατί το παρακολουθώ στενά, είχα περισσότερα υγρά από κάθε άλλη φορά...Άρα μην τρελλαίνεσαι.

Δημοσίευση

ιδια περιπτωση και σε μενα ..συνηθως εχω πολλες εκκρισεις και για 2 μηνες το απολυτο κενο...σε υπερηχο που εγινε ειχα ωραιοτατα αυγα...αρα μυθος τα υγρα..μην αγχωνεσαι B)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

AX!POSO ME HREMISATE DEN KSERETE!ELPIZW NA PANE OLA KALA GIA OLES MAS!!SAS EUXARISTW OLES KORITSAKIA MOU PARA POLU!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.