Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΜΑ!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΑΧ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.. ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΧΑΖΟΜΑΜΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΙΧΗΣΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ.

Δημοσίευση

μπραβοοοοοοο!!!!

ευχομαι να πανε ολα καλα,να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κ να εισαι ηρεμη!!!!!αντε και στα δικα μας τωρα!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!ευχομαι το αγγελουδακι σας να είναι παντα υγειες και ευτυχισμενο!!!!!!

Δημοσίευση

ωχ λάθος...νόμιζα οτι γέννησες..έγκυος εισαι απ οτι καταλαβα ε;;αντε με το καλο να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη

Δημοσίευση

ειτε εισαι τωρα εγκυος ειτε εχεις ηδη γεννησει να χαιρεσε το μπεμπακι σου και την οικογενεια σου και μην ανυσηχεις καθε γυναικα που ειναι ετοιμη να δωσει την αγαπη της και τον εαυτο της ολοκληρο στο παιδι της τοτε σιγουρα θα γινει καλη μαμα αρα το μονο που μενει να κανεις ειναι να απολαυσεις τισ εμπειριες που ερχονται.... :):):):):)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ . Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΗΜΕΡΩΝ....

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!

:)

Δημοσίευση

κοριτσάκι...να σου ζήσει το αγγελούδι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να ναι πάντα γερή,καλότυχη και ευτυχισμένη στη ζωή της...να την καμαρώνεις και καλό σαραντισμό...

Δημοσίευση

Να σου ζήσει λοιπόν....

Καλώς ήρθες στον κόσμο των-πραγματικών-θαυμάτων!!!!! :)

Δημοσίευση

litsag έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ . Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΗΜΕΡΩΝ....

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!

:)

ααααααααα!!!!!δεν το καταλαβα...μπερδευτηκα....

να σου ζησει!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει το μωράκι σου.Να είναι πάντα υγειές και πολυ-πολύ χαρούμενο!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει!!! Είναι το τελειότερο συναίσθημα!! Εγώ έχω ένα αγοράκι και μου έχει πάρει τα μυαλά!!! Κι όσο μεγαλώνει τόσο με τρελαίνει!!! Υγεία πάνω απ'όλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.