Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kalisperaaaaaaa!!!!!!kainourio melos ston orizonta

Featured Replies

Δημοσίευση

geia sas eimai h mpoulitsa k eimai egkuos 6 k 3 hmeron... :)

to site ti vrika apo tin mikroulaxristos pou einai polu fan...

m'aresei to site gt theoro oti tha me voithate se kapoies treles

apories pou mporei na exo k ego me tin seira mpou oti mporo..liga pragmata vevaia den xero k pola...einai h proti egkumosunh...eeeee auta!!! :P

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: εχεις το ονομα (nick name)της υιοθετημενης κορης του φατσεα στο καφε της χαρας...καλως ορισες λοιπον μπουλιτσα και με το καλο να φερεις το μωρακι σου στη ζωη... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες κοριτσάκι!!!!!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου στον κόσμο!!!Είναι αγοράκι ή κοριτσάκι??

Εγώ είμαι η Κωνσταντίνα,είμαι 27 χρονών κ έχω μια παραμυθέέένια κορουλα,την Ολίνα,είναι 9 μηνών!!!

Δημοσίευση

καλησπερα μπουλιτσα!

καλωσηρθες στην παρεουλα μας! :kiss:

ειμαι η κικη και ειμαι 25+6...σε μιση ωριτσα θα γινω 26εβδ χιχι :laugh: :P και περιμενω μια κουκλιτσα μπεμπουλιτσα! :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

γρηγορα για συνεντευξη χαχαχαχαχα!

να δωσεις φιλια στην κουκλα μας!

καλως ηρθες

Δημοσίευση

να σε καλοσορησω και εγω !! με το καλο να ερθει το μωρακι και οσο για τις αποριες ;;;;; ολες εχουμε μην ανυσηχεις !!

Δημοσίευση

Kαλώς μας ήρθες μπουλίτσα...Με το καλό το μωράκι σου!Φύλο ξέρεις;

Εγώ γέννησα πριν 1,5 μήνα και αποδείχτηκε σωτήριο το site στις απορίες μου..Ελπίζω να φανούμε το ίδιο χρήσιμες σε σένα!

Θα τα λέμε...Καλή διαμονή!

Δημοσίευση

καλώς μας ήρθες Μπουλίτσα! είμαι η Ελένη, καλά ποστ και με το καλό να έρθει στη ζωή το μπεμπάκι σου!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΕΙΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 4Ο ΜΗΝΩΝ... ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ? ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

euxaristo polu koritsia!akoma den xero ama einai koritsi h agori gt einai noris akomi!stin epomeni episkepsi an exoun paei ola kala tha akousoume tin kardoula tou...ax tompizelakimou einai mikro akomi!!!

Δημοσίευση

Aχ σωστά κοριτσακι μου,νόμιζα είσαι 6 μηνών αλλα βλέπω το τικεράκι σου λέει 6 εβδομάδων..Άκυροοοοοοο!!!

Δημοσίευση

καλοσώρισες μπουλίτσα μου στην ομορφη και μεγάλη παρέα μας!!!Εγω εχω ενα αγορακι 12,5 μηνων απ οτι βλέπεις και απ το τικεράκι!!με το καλο ευχομαι και σε σενα

φιλια

θα τα λέμε!!

Δημοσίευση

γεια σου μπουλιτσα,ειμαι και εγω καινουργιο μελος και μανουλα τριων αγοριων(6χρ.-3.5χρ και 4 μηνων),σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου και να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι.

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!

Είμαι νέος μέλος και είμαι μανούλα 2 μικρών παιδιών...

Ο γιος μου είναι περίπου 3 ετών (θα γίνουμε 3 στις 7/5). Η κορούλα μου είναι 13 μηνών.

Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας και να είναι υγιή και τυχερά... :cheer:

Δημοσίευση

καλώς ήρθες Μπουλίτσα στην πιο όμορφη μαμαδοπαρέααααααααααα... :woohoo: :woohoo:

με το καλο να ρθει το μωράκι σου και να χεις μια πολυ πολυ καλή εγκυμοσύνη...με λένε Καρολίνα , μόλις πάτησα τα πρώτα άντα...και έχω μία γλυκιά μπεμπούλα την Λυδία μου (...η αλλιώς παπένια!!!)10 μηνων και 15 ημερων ...

Katiapol καλώς ήρθες και εσύ στην παρεούλα μας και να ζήσουν τα παιδάκια σου!!!!!!!!!!! :):)

Δημοσίευση

Καλημέρα μπουλιτσα και katiapol,

Καλώς ήρεθεte στο mammyland και εγώ είμαι λιγο καινουργια.

Και εγώ εχω 2 παιδάκια 1 αγόρι 7 1/2 χρονών και ένα κοριτσάκι 4 χρονών

και εργάζομαι.

Γειά σας B):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.