Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3 ΟΝΟΜΑΤΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Η μπουμπου μου ειναι 11 μηνων και σε 2 μηνες περιπου θα γινει η βαπτιση μας!:laugh: Εχω αρχισει ηδη να ψαχνω καθως θελω εκεινη την ομολογουμενως αγχωτικη μερα ολα να ειναι ΤΕΛΕΙΑ!Το θεμα βεβαια δεν ειναι οι προετοιμασιες αλλα το ονομα...Η πεθερα μου ονομαζεται Αννα,και δεν μπορουμε να της δωσουμε αυτο το ονομα.Η μητερα μου Μελπομενη(την φωναζουν Μενια)και δεν μας αρεσει.Ο πεθερος μου Γρηγορης(στο θηλυκο Γρηγορια:unsure: ),δεν μας αρεσει.Ο μπαμπας μου Θανασης(στο θηλυκο Αθανασια)που επισης δεν το προτιμαμε.Τα διδυμακια μου ειναι κατα 95% και τα δυο κοριτσια..Οποτε αποφασισαμε να βγαλουμε ασχετα ονοματα παρα να δωσουμε στα παιδια μας καποιο ονομα που δεν θα τους αρεσει μεγαλωνοντας.:P Θα ηθελα λοιπον να με βοηθησετε προτινοντας μου ομορφα ονοματακια!:lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

efxaristw poli zouzou!poli wraia ta onomata pou mou protineis!:laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

να σου ζησει η μπεμπα σου και καλως να ερθουν καιτα διδυμακια!!Μπορεις να βγαλεισ απο τον μπαμπα σου την κορουλα σου Νάσια!Ειναι ωραιο ονομα και βγαινει απο το Αθανασια!!!επισης ωραια ειναι και:νεφελη, αφροδιτη, νικολια, δαναη,σελινη,ευα,συνθια!

Δημοσίευση

να σου ζησει η μπεμπα σου και καλως να ερθουν καιτα διδυμακια!!Μπορεις να βγαλεισ απο τον μπαμπα σου την κορουλα σου Νάσια!Ειναι ωραιο ονομα και βγαινει απο το Αθανασια!!!επισης ωραια ειναι και:νεφελη, αφροδιτη, νικολια, δαναη,σελινη,ευα,συνθια!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

NA THN XAIΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(=ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ),ΚΥΒΕΛΗ,ΟΛΥΜΠΙΑ,ΝΕΦΕΛΗ,ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΑΓΑΠΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Δημοσίευση

NA THN XAIΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(=ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ),ΚΥΒΕΛΗ,ΟΛΥΜΠΙΑ,ΝΕΦΕΛΗ,ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΑΓΑΠΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΑ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΛΙΚΗ Κ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΝΕΦΕΛΗ, ΜΥΡΤΩ, ΔΑΝΑΗ,ΛΥΔΙΑ,ΒΑΛΙΑ(ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ),

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΝΕΦΕΛΗ, ΜΥΡΤΩ, ΔΑΝΑΗ,ΛΥΔΙΑ,ΒΑΛΙΑ(ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ),

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αννα μου, να σου ζησει η κορουλα σου και με το καλο να ρθουν στο κοσμο και οι διδυμουλες σου!! εμενα μου αρεσουν παρα πολυ τα εξης ονοματα: Αλικη, Ελισαβετ (και τα υποκοριστικα του, Λιζα και Ελσα), Αγαπη.

Δημοσίευση

Αννα μου, να σου ζησει η κορουλα σου και με το καλο να ρθουν στο κοσμο και οι διδυμουλες σου!! εμενα μου αρεσουν παρα πολυ τα εξης ονοματα: Αλικη, Ελισαβετ (και τα υποκοριστικα του, Λιζα και Ελσα), Αγαπη.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.