Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

βοηθεια???

Featured Replies

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσια ειμαι καινουρια και δεν ξερω βασικα πραγματα για την σελιδα....χιχιχιχ αρχιζω λοιπον:

1) τις λεζαντες που βαζετε κατω με τις επετειους πως τις κανουμε να εμφανιζονται σε καθε μας μηνυμα?

2) τι ειναι τα καρμα και πως τα ενεργοποιουμε?

3) το chat δεν λειτουργει?

αυτα τα ολιγα για αρχη

μα ποσο ασχετη μπορει να ειμαι τελικα χαχαχχαχα :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

το εκανα εγω..λοιπον θα σου δωσω τα φωτα μου....πανε στο www.xarakas.gr και φτιαξε οποιο σου αρεσει οταν το τελειωσεις θα σου δωσει 2 κωδικους ο δευτερος ειναι για τα φορουμ...κανεις αντιγραφη και πας στο προφιλ σου εκει που λεει υπογραφη το κανεις απικολληση και ειναι ετοιμο...αντε να σε δω και αν χρειαστεις κατι πες μου!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κατω αριστερα εχει κατι σπιτακια το δεθτερο σπιτακι ειναι το προφιλ πατα εμφανιση του προφιλ μου και μετα οταν στο βγαλει πανε στο φορουμ. εκει μετα ψαξε για καπου που θα λεει υπογραφη νομιζω πως ειναι στο τριτο. εκει που θα λεει υπογραφει αντιγραφεις τον κωδικο που θα σου δωσουν απο τον χαρακα (τον δευτερο παλι) και πατα την λεξη που δηλωνει οκ (συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι ποια λεξη χρησιμοποιουν).αυτα αμα χρειαστεις κατι πες μου να το κανουμε βημα βημα μαζι.

Δημοσίευση

αχ και να ξερες ποοοσο καιρο προσπαθω να βαλω "χαρακα" κ δεν ηξερα που γινεται επικοληση!!

ευχαριστω για την αναλυτικη πληροφορια :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τιποτα lollipop οπου μπορω να βοηθησω βοηθαω αμα χρειαστεις τιποτε αλλο πες μου!!!

καλο βραδυ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βασικα κατι ακομα...πως κανεις φιλους για να τους βλεπεις και αν ειναι online???ξερει κανενας να μας πει???

• 1 month later...
Δημοσίευση

ανέβασα μια εικόνα για το αβαταρ μου και μου γράφει ότι η εικόνα μου χρειάζετε έγκριση....δηλαδή??? να περιμένω ότι κάποιος από το φορουμ θα την εγκρίνει ή να ψάξω για άλλη??? :unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.