Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΒΡΕΘΗΚΕ!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια μου χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά έπρεπε να γίνει για να δω τι θα κάνω με την κατάστασή μου.....

Τελικά πήγα σε 2 γιατρούς στην Αθήνα και ο δεύτερος μου έδωσε πολλές ελπίδες!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή μετά απο πολύ καιρό..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η Παναγία το έκανε το θαύμα της και βρέθηκε ο κατάλληλος (για την περίπτωσή μου) γιατρός και πλέον είμαι πολύ αισιόδοξη οτι με την βοήθειά Της (πάντα) θα έχουμε σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Είχα και 2 ωάρια απο μόνη μου!!!!!Χωρίς χάπια!!!!!σε μία ωοθήκη!!!!!

χαχα στο τέλος θα κάνω δύδιμα με την μία και τέλος!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

Φιλιά σε όλες και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπραβοοοοοο!!!!Ενα χειροκροτημα στη τζουτζουκα μας!!Ευχομαι γρηγορα να γινεις μανουλα και μαλιστα δυδιμομανουλα!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου !!!!!! :laugh: :laugh:

εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! και γιατί όχι και εις διπλούν!!!!!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

tzoutzouka έγραψε:

Κορίτσια μου χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά έπρεπε να γίνει για να δω τι θα κάνω με την κατάστασή μου.....

Τελικά πήγα σε 2 γιατρούς στην Αθήνα και ο δεύτερος μου έδωσε πολλές ελπίδες!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή μετά απο πολύ καιρό..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η Παναγία το έκανε το θαύμα της και βρέθηκε ο κατάλληλος (για την περίπτωσή μου) γιατρός και πλέον είμαι πολύ αισιόδοξη οτι με την βοήθειά Της (πάντα) θα έχουμε σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Είχα και 2 ωάρια απο μόνη μου!!!!!Χωρίς χάπια!!!!!σε μία ωοθήκη!!!!!

χαχα στο τέλος θα κάνω δύδιμα με την μία και τέλος!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

Φιλιά σε όλες και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ?? ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?? :huh:

Δημοσίευση

συνχαρητηρια , τζουτζουκα!!

αλλα δεν εχω καταλαβει την περιπτωση σου για να μπορω να σε βοηθησω ακομη περισσοτερο.

αν θελεις μπορεις να την γραψεις

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μου σε 2 γιατρούς πήγαμε και μας είπαν οτι είμαι στην πρόωρη εμμηνόπαυση.............

Δεν μου έδιναν πολλές πιθανότητες ούτε καν επιτυχίας μιας εξωσωματικής και έτσι πήγαμε και σε 3ο γιατρό

ο οποίος μας είπε οτι είμαι μικρή σε ηλικία, δεν έχω κάνει επεμβάσεις γυναικολογικές, όλα μέσα μου είναι καθαρά και οκ και επειδή είχα και 2 ωάρια απο μόνη μου (χωρίς χάπια και ορμόνες) έχω πολλές πιθανότητες (70-80%)

Rubela πήγαμε στον γιατρό που μου πρότεινες.....

Φυσικά θα πάρω είπε κάτι ορμόνες και όλα θα πάνε καλά ΕΙΠΕ

Θα σας ενημερώνω τακτικά......

Φιλιά :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο tzoutzouka!!

Χαίρομαι πολύ, μα πιο πολύ για την αισιοδοξία σου!

Έτσι, θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε! Η Χάρη Της θα ευλογήσει και την κοιλίτσα σου!

Σε φιλώ! :kiss:

Δημοσίευση

Πόσο χαιρομαι που βλέπω τόση αισιοδοξία σε ένα πόστ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Η πίστη είναι το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε!!!

Εύχομαι η Παναγίτσα να σε βοηθήσει και να αποκτήσεις σύντομα σπορακι στην κοιλίτσα!!!!

Δημοσίευση

euxomai na exeis ta kalutera apotelesmata!eilikrina!!!kai suntoma fusika!!!mhn agxwnesai esu gia tpt,h Panagia mas 8a kanei to 8aumataki kai sth dikh sou koilitsa!exe pisth!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

eides vre koritsaki m??ka8omaste kai skame k sto telos ola kala pane!!de mporeis na fantasteis poses elpides mou dineis k emena pou vriskomai stin idia katastasi!sou euxomai olopsuxa ena k duo ama ginetai mwrakia ugiestata stin agkalia s!!! :cheer: oso gia to giatro pou les ama mpreis steile mou ta stoixeia tou mpas k vrw lusi!8a ta poume koritsara m!FILAKIA K KALI EPITUXIA!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.