Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

neneka ΣΑΓΑΠΑΜΕ !!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Νenekas ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. :(:(

ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ + ειχα φρικαρει κιολας που επεσε εξω) ΚΑΙ Ο 2 ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ?

ΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΟΝΟΙ Κ ΗΤΑΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ , Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ Κ 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ 8Α ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...

ΝΕΝΕΚΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΠΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΣΕ ΟΟΟΟΛΕΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ) ΑΝ8ΡΩΠΑΚΙ ! :kiss:

ΣΑΓΑΠΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩ :kiss:

Δημοσίευση

τζουλιαχ.. σε ευχαριστουμε που μας ειδοποιησες.

νενεκα-ρενακι μου γλυκο κ χαμογελαστο... σου στελν ολη την αγαπη μου και την θετικη μου ενεργεια.

Δημοσίευση

Πολύ κρίμα....

Μακάρι να σωθεί η σάλπιγγα!

neneka καλή ανάρρωση κορίτσι μου!

Δημοσίευση

νενεκα μου υπομονη κοριτσακι μου γλυκο, δυναμη η ζωη ειναι μπροστα!!!!!

Δημοσίευση

Ρενακι μου λυπάμαι πολυ! Κρατα γερα κορίτσι μου!Καλή ανάρρωση! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σου στέλνουμε την αγάπη μας! :)

Δημοσίευση

Περαστικά neneka,όλα θα πάνε καλά,να είσαι δυνατή κ αισιόδοξη κ όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν!

juliax ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Δώσε κουράγιο κ δύναμη στο nenekaki μας!

Δημοσίευση

ΝΕΝΕΚΑ να προσέχεις το μωράκι σου..Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!

Θα σε βοηθήσει ο Θεός καλή μου!!

Φιλιά

Δημοσίευση

Τι εννοείς ΚΡΆΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ και ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΣΚΙΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ;;;;;;;

Εχω 2 εξωμήτρια...ότι κι αν έκανε (πλην της χορήγησης μεθοτρεξάτης)...δηλ. ή ανοιχτό χειρουργείο ή λαπαροσκόπηση η σάλπιγγα αυτή είναι μη λειτουργική πια...δυστυχώς (ακόμα και αν παραμένει στο σώμα)!

Δημοσίευση

Irene1 την ίδια απορία είχα κι εγώ...

Λυπάμαι! Δεν ήξερα για τα 2 εξωμήτριά σου! :(

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Irene1 την ίδια απορία είχα κι εγώ...

Λυπάμαι! Δεν ήξερα για τα 2 εξωμήτριά σου! :(

Δυστυχώς Ιφιγένειά μου...

Σ΄ευχαριστώ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ 2 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...

Δημοσίευση

λυπάμαι πολύ...

εύχομαι από εδώ και πέρα οτι καλύτερο στη neneka και περαστικά!!!

Δημοσίευση

ολα αυτα θα περασουν....

ερχονται καλυτερες μερες........περαστικα γλυκεια μου

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!! ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!! ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! :cheer::cheer:

Δημοσίευση

κουραγιο neneka μου,αλλα μου κανει εντυπωση,πως μπορουν να μην ξερουν πιο νωρις αν ειναι εξωμητριο ωστε να μην εχει αυτο τον κινδυνο να χασει τη σαλπιγγα

Δημοσίευση

ΡΕΝΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ :( :( :(

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Κ ΜΙΑ ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ

ΑΓΚΑΛΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσακια μου πολυ στεναχωρεθηκα με την νενεκα μας!!!!!!!!παρακολουθουσα απο την αρχη την εγκυμοσυνη της!!!!οχι ρε γαμωτο,,,οχι !!!τοσα παιδακια εχουν χαθει πια!!!!!!!!ελεος!πρεπει να βρουνε τροπο να τα μαθενουμε ολα νωριτερα πριν ακομα κινδενεψει η ιδια μας η ζωη!!!!!!!!!!περαστικα σου κουκλιτσα μου κ καλη αναρρωση ευχομαι!!!!!

Δημοσίευση

Ρενάκι μου, τώρα το είδα... :(

Γρήγορη ανάρρωση κοριτσάκι μου..

Εύχομαι την επόμενη φορά όλα να πάνε καλά.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αχ ..τι να πω..Έσπευσα να σου γράψω αμέσως μόλις διάβασα τότε το τι σου είχαν πει οι 2 γιατροί και συμβούλευσα να κινηθείς άμεσα γιατί έχοντας περάσει 2 εξωμήτρια και μη θέλοντας να πιστέψω τον 1ο γιατρό που μου έλεγε την πραγματικότητα, έχασα χρόνο με τον δεύτερο που περίμενε να φανεί έμβρυο και με γλίτωσαν στο τσακ.Ήθελα να σε κάνω να τρέξεις χωρίς να πανικοβληθείς αλλά δεν ξέρω τι έγινε στην πορεία.

Αυτό που σε συμβουλέυω είναι να ξεκουραστείς ψυχικά και σωματικά,να μιλήσεις με το γιατρό σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις γιατί όταν συμβεί μια φορά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβεί και δεύτερη.

Κουράγιο και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Δημοσίευση

lupamai polu neneka mou!euxomai ola na pane kala kai suntoma na exeis to sporaki sou sthn koilitsa sou!!!exeis th 8etikh mou energeia!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.