Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΜΑΙ Ή ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

Περασε μια ολοκληρη εβδομαδα απο την πρωτη μου σπερματεχυση!ΟΙ μερες περασαν βασανιστηκα αργα!

το ζητημα ειναι πως απο την μια αισθανομαι οτι ειμαι εγκυος απο την αλλη λεω:Αποκλειεται!Σκεφτομαι οτι πρεπει να ειμαι πολυ τυχερη και να εχω μεινει με την πρωτη!Η τυχη εξαλου ποτε δεν ηταν με το μερος μου!

Μετα σκεφτομαι αν ειμαι θα επρεπε να εχω καποια συμπτωματα ή ειναι αρκετα νωρις;

Για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι ο Θεος θα ακουσει καποι στιγμη τις προσευχες μου και αν δεν ειμαι τωρα καποια μερα ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα.

Η νύφη μου έμεινε έγγυος με την πρώτη σπερματέγχυση οπότε δεν είναι αδύνατον να έχεις μείνει έγγυος, και στο έυχομαι :):)

Ωστόσο γλυκιά μου είναι πολύ νωρίς για να έχεις συπτώματα οπότε μην απογοητεύεσε!

Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι ο Θεός θα ακούσει κάποια στιγμή τις προσευτές μου και αν δεν είμαι τώρα κάποια μέρα ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!

Τονίζω τα λόγια σου, γιατί πραγματικά έτσι είναι!!! Εύχομαι να μην υπάρξει δεύτερη σπερματένχυση και σε εννιά μήνες να κρατάς αγκαλιά το δικό σου μωράκι.

Καλή επιτυχία!!

Δημοσίευση

Χαρά ξέρω πως αισθάνεσαι!!

πραγματικά σου εύχομαι να είσαι ήδη έγκυος και να μας το ανακοινώσεις και επίσημα!!! :)

χαλάρωσε και βγάλε το στρες απο τη ζωή σου. όοολα καλά θα πάνε!

!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

SEVASTH,

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου και εγω αυτο ελπιζω!και ξερεισ πιο ειναι το πιο συμαντικο για μενα;οτι ξεπερασα τον ιδιο μου τον εαυτο και το βαζω κατω!και οτι απο αυτο το λουκι βγηκα αλοβητη!

τωρα πια το μοτο μου ειναι:ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

Δημοσίευση

XARA35 έγραψε:

SEVASTH,

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου και εγω αυτο ελπιζω!και ξερεισ πιο ειναι το πιο συμαντικο για μενα;οτι ξεπερασα τον ιδιο μου τον εαυτο και το βαζω κατω!και οτι απο αυτο το λουκι βγηκα αλοβητη!

τωρα πια το μοτο μου ειναι:ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

Αχ κοριτσάκι μου σου εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα επιθυμείς. Να σκέφτεσαι πάντα θετικά! Μην αφήσεις τον εαυτό σου ούτε για μια στιγμή να κάνει αρνητικές σκέψεις.

Τα έχω περάσει με την αδελφή μου. Εκείνη ξέρεις τί έλεγε από την πρώτη μέρα που την έκανε? Αυτό ήταν είμαι έγγυος!!!

Ότι χρειαστείς είμαι εδώ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

SEVASTH

η νυφη σου που εμεινε εγκυος με την πρωτη σπερματεχυση τι προβλημα ειχαν και εκαναν σπερματεχυση;

Δημοσίευση

XARA35 έγραψε:

SEVASTH

η νυφη σου που εμεινε εγκυος με την πρωτη σπερματεχυση τι προβλημα ειχαν και εκαναν σπερματεχυση;

Με επιστημονικούς όρους δεν τα ξέρω αλλά θα στα εξηγήσω όπως τα έχω καταλάβει.

Λοιπόν ο αδελφός μου είχε χαμηλή κινητικότητα στο σπέρμα του, αλλά και η νύφη μου είχε ένα θέμα με τις σάλπιγγες τις. Δεν είχαν το σωστό σχήμα. Ενώ έπρεπε να είναι σαν μισοφέγγαρο (?) εκείνης η μία σάλπιγγα έκανε ζιγκ-ζαγκ και σε συνδυασμό με τους αδύνατους κολυμβητές του αδελφού μου ήταν δύσκολο να συλλάβουν.

Πάντως όταν έκανε την σπερματένχυση θυμάμαι ότι είχε πονέσει λίγο. Την πίεζε πολύ ο γιατρός.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

SEVASTH,

εγω παντως δεν ενοιωσα και ιδιαιτερο πονο σαν τεστ !

Δημοσίευση

καλησπέρα

ευχομαι πραγματικά να εισαι εγκυος! νομίζω ότι αισθάνεσαι έγκυος γιατί το θελεις παρα πολύ. και απο την άλλη λες αποκλειεται για να εξορκισεις τη γρουσουζια. ειναι πάρα πολύ νωρις για να εχεις συμπτώματατα και ειναι πολύ πιθανο να εχεις μεινει γιατι γλυκια μου δεν ειναι θέμα τυχης. και εγω το πιστευω ότι σιγουρα θα μεινεις εγκυος αν δεν εισαι ήδη. κανε υπομονή λιγες μέρες και περιμένουμε όλες να ακουσουμε καλά νεα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mariagl,

ετσι ακριβως ειναι!Εχεις δικαιο!Και χιλια ευχαριστω για τις ευχες σου!!Μου δινουν πραγματικα αισιοδοξια!Αχ βρε κοριτσια αν δεν ειχα και εσας τι θα εκανα!!!!

Δημοσίευση

Χαρά

σου εύχομαι αυτή να είναι η μία κ μοναδική δοκιμασία σας

κ να είσαι ήδη εγκυούλα!

Τα συμπτώματα δύσκολα ερμηνεύονται σωστά

διότι κάθε οργανισμός (κ κάθε φορά)

κάνει ...τα δικά του!!!

Εγώ πάντως , με φυσιολογική μεν σύλληψη,

ένιωσα έγκυος (;) μία εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδος

k το επιβεβαίωσα με self clear......

......Oπότε ΟΛΑ είναι πιθανά!

Θετική σκέψη!

Δημοσίευση

μπραβο χαρα μου αυτο ειναι το σωστο συναισθημα να νοιωθεις εγκυος στο εχω ξαναπει σε μενα λειτουργησε αλλα οταν λεω να το νοιωθεις εννοω με ολη σου την ψυχη... ;);) εγω παντως δεν σε φοβαμαι νοιωθεις τοσο σιγουρη που δεν γινετε να μην εισαι...μου λεγανε να δεις που οταν θα μεινεις εγκυος θα το νοιωσεις κι οσο και αν δεν το πιστευα ετσι ειναι..και αφου και εσυ το ετσι νοιωθεις τοτε μην νομιζεις...σιγουρα εισαι... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια,

δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση!!!!!!!!!!Πρωτη φορα αισθανομαι οτι με καταλαβαινει τοσος κοσμος!!!!!!!!

Σημερα ποναω λιγακι οπως οταν περιμενω περιοδο...αλλα εχω ακομα μια εβδομαδα για να κανω χοριακη!ανυσηχω γιατι δεν ειναι λιγο νωρις για τετοιους πονους.............

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mama_xina,

αφου εχω εσας μια χαρα ειμαι!

απλα ποναω σαν να μου ερθει περιοδος......Εσυ πως εισαι;

Ασε στεναχωρεθηκα και με την ζουμπι!

Δημοσίευση

χαρα ντιαρ καλα ειμαι και εγω σπιτι ξαπλα βλεπουμε πολιτικη κουζινα!

σε λιγο θα παμε για καφε...ηρεμα πραγματα!!!!

μην κανεις αρνητικες σκεψεις! η αδερφη σου τι κανει?φιλια δωστης!!!!

Δημοσίευση

εδω ειμαι κι εγω καλε ...

μια χαρουλα ειμαι Ραμονακι μου ..

λεω επιτελους να ξεκολλησω απο το pc

απο το πρωι μαμμυ κι ουτε ενα ενσημο κριμα ..

Δημοσίευση

καλε κατσε θα σου βαλω εγω ενα ενσημο!

αχ και εγω απο το πρωι μεσα ειμαι γιατι ηθελα παρεα αλλιως δε σιδερωνα!!!

Δημοσίευση

εγω ουτε καν σιδερωσα Ραμονα ..

ο αντρουλης μου φωναζει ξεκολλα ολο στο μαμμυ εισαι ...

χαρα-φινι εχεις την θετικη μας σκεψη μην φοβασαι τιποτα ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mama_xina ,

φοβαμαι μην μου ερθει η ακατανομαστη!αλλα τοσο νωρις πια!

Οσο για την αδελφουλα μου ειναι μια χαρα!Απολαμβανει την εγκυμοσυνη της και αγωνια για μενα!θα της δωσω ματς μουτς απο σενα!

Δημοσίευση

xara mou...k gw exw ponous periodou kai perimenw stis 30 tou minos kai mou kanei entipwsi pou exw ponakia toso nwris...einai poli elafria ponakia...ana diastimata......k exw k mia mikri euaisthisia sto stithos...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kelly24,

εμενα ποναει περισσοτερο η μεση μου!Αλλα ο πονος ειναι απο την επομενη μερα μετα την σπερματεχυση...δηλαδη εδω και 7 ημερες!Τι να πω .... υπονομη και ο χρονος θα δειξει!

WENDY,

Tι κανει ο ανηψιος μου;Θελει μηπως αυριο κοτοπουλακι;

Δημοσίευση

καλημερα ...

ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα και το σπορακι να μεγαλωνει

στην κοιλιτσα σου ε χμμμμμμμμμ δηλαδη ο ανηψιος μου -ανηψια μου ....

κοτοπουλακι πολυ θα ηθελα φινι μου αλλα θα φαμε στην πεθερα μου ...

τελεια?????????????????????????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

wendy,

τελεια!αντε βρε καλα να περασετε χι χι!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω μετα να τα πουμε!!!!!το θελω πολυ!!!!!!!!μας λειψατε!και εσυ, και ο αντρουλης και φυσικα ο ανιψουλης μου!!!!!!!!

Δημοσίευση

ο ανηψιος σου μιλαμε τρελενεται να παει

στη γιαγια του ..χτυπαει παλαμακια μεσα

στην κοιλια μου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.