Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ?

Featured Replies

Δημοσίευση

Η Β-ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ?

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ?ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ?

• Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 20.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ZOUZOY21 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑ ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΕΚΑΝΑ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ 6 ΜΕΡΑ ΠΙΘΑΝΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ZOUZOY21 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑ ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΕΚΑΝΑ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ 6 ΜΕΡΑ ΠΙΘΑΝΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

7 μέρες θέλει να κατέβει το γονιμοιποιημένο ωάριο στην μήτρα και να κολλήσει στην χοριακή. Οποτε μετα τις 10 μέρες λογικά θα υπάρξει δειγμα θετικου ή αρνητικου.

Δημοσίευση

7 μέρες θέλει να κατέβει το γονιμοιποιημένο ωάριο στην μήτρα και να κολλήσει στην χοριακή. Οποτε μετα τις 10 μέρες λογικά θα υπάρξει δειγμα θετικου ή αρνητικου.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΗ?

Δημοσίευση

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑΚΗ?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

angelika tha sumfoniso me tin ifigenia!:)

exo tin entiposi pos arxizei na auksanete apo tin emfiteusi kai meta....:dry: :dry: kala apotelesmata!!!:kiss:

Δημοσίευση

exo tin entiposi pos arxizei na auksanete apo tin emfiteusi kai meta....:dry: :dry: kala apotelesmata!!!:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Angeliika πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή, μην έχεις άγχος γιατί τελικά μόνο κακό κάνει παρά καλό...και στο λέω εκ πείρας που εμένα το άγχος με έχει φάει.. Άσε να περάσουν τουλάχιστον 10 μέρες από την πιθανή ημερομηνία σύλληψης και το κοιτάς μετά. Καλού κακού όμως ρώτα και το γυναικολόγο σου!!!

Εύχομαι να μας πεις γρήγορα τα ευχάριστα!!!

Δημοσίευση

Angeliika πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή, μην έχεις άγχος γιατί τελικά μόνο κακό κάνει παρά καλό...και στο λέω εκ πείρας που εμένα το άγχος με έχει φάει.. Άσε να περάσουν τουλάχιστον 10 μέρες από την πιθανή ημερομηνία σύλληψης και το κοιτάς μετά. Καλού κακού όμως ρώτα και το γυναικολόγο σου!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

γιατι απο την αγωνια μας αν τα εχουμε καταφερει και αυτο το μηνα δεν εχουμε την υπομονη να περιμενουμε!! Να ρωτησω κατι, μηπως ξερει καποια κοπελα ποσο πιο νωρις μπορει να διαγνωσει εγκυμοσυνη τα τεστ που περνουμε απο την αμερικη απο το saveontest;

Δημοσίευση

γιατι απο την αγωνια μας αν τα εχουμε καταφερει και αυτο το μηνα δεν εχουμε την υπομονη να περιμενουμε!! Να ρωτησω κατι, μηπως ξερει καποια κοπελα ποσο πιο νωρις μπορει να διαγνωσει εγκυμοσυνη τα τεστ που περνουμε απο την αμερικη απο το saveontest;

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου, γιατί παιδεύεις την ψυχούλα σου με τόόόόόσο άγχος; Δεν υπάρχει λόγος.

Πάντως, υπάρχει το Self Clear, που υποτίθεται ότι δείχνει από την 5η μέρα της πιθανής σύλληψης. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι σε τέτοιες σκέψεις.

Μακάρι να έχεις ευχάριστα νέα!!!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου, γιατί παιδεύεις την ψυχούλα σου με τόόόόόσο άγχος; Δεν υπάρχει λόγος.

Πάντως, υπάρχει το Self Clear, που υποτίθεται ότι δείχνει από την 5η μέρα της πιθανής σύλληψης. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι σε τέτοιες σκέψεις.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.