Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Το μωρό μας, ήρθε στην αγκαλιά μας!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ήρθαμε και εμείς με το καλό στο σπιτάκι μας!!! Η Νεφελίτσα, γεννήθηκε την Τετάρτη 10-3-2010 στις 10:15 το πρωί υγιέστατη και ροδαλή ροδαλή, με καισαρική κ ολική αναισθησία. 3.550 γρ και 51 πόντους!!! Τελικά το κεφαλάκι της έβρισκε στο οστό της πυέλου (είχε στραβοκουμπώσει) κ είχε κάνει κ μια μικρή περιτύλιξη στην κοιλίτσα με τον λώρο και ετσι φυσιολόγικα δεν θα εβγαινε με τιποτα κ γιαυτό πιεζόταν. Ο αντρούλης μου κ εγω έχουμε χαζέψει μαζί της, είναι ίδια ο μπαμπάκας της , δηλαδη πανέμορφη!!! Εγω ταλαιπωρήθηκα αρκετά τις πρώτες 3 ημέρες, αλλά την 4η δεν πίστευα την ανάρρωση που είχα και δεν το συζητώ οποιαδήποτε ταλαιπωρία οση κ αν είναι αξίζει οσο τίποτα, την κοιτάω και ξετρελένομαι!!! Δεν σας έγραψε νεα ο αντρούλης μου γιατί απο την Τετάρτη έφυγε μόνο μια ώρα απο κοντά μας για να φέρει ρούχα να αλλάζει κ.τ.λ. Θέλω απλά να πω οτι νιώθω οτι γεννήσαμε μαζί γιατί δεν εφυγε ουσιαστικά στιγμή απο κοντά μου, ήταν πάντα δίπλα στο μωρό μας και ειδικά τις πρώτες 2-3 ημέρες που εγω δεν μπορούσα να κάνω ουτε τα βασικά, πρόσεχε εμένα και το μωρό μας καθε δευτερόλεπτο. Η μητέρα μου είχε δυστυχώς αρρωστήσει και ερχόταν με μάσκα μέχρι την πόρτα του δωματίου μας μην μας κολλήσει τίποτα κ ετσι ΓΙΑ ΟΛΑ ήταν κοντά μου ο Αντώνης μου. Καρδούλα μου το γράφω κ εδω, γιατί θέλω να το γράψω κ να στο πω, με κάθε τρόπο : Σε αγαπώ οσο τίποτα κ σε ευχαριστώ ολη την αγάπη σου και την φροντίδα!!! Να χαιρόμαστε την υπέροχη κορούλα μας!!!!

Λεπτομέρειες για την εμπειρία θα γράψω άλλη φορά γιατί πρέπει να παω να βγάλω γαλατάκι για το κοριτσάκι μας κ δεν προλαβαίνω. Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η Νεφελίτσα!! :)

Να'ναι γερή, καλότυχη κι ευτυχισμένη στη ζωή της!

Να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας! :)

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η Νεφελίτσα,γερή δυνατή και καλοτύχερη να είναι και πάντα νά'στε ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

να σας ζήσει!!!να είναι πάντα γερή στη ζωούλα της η μικρή σας Νεφέλη!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η κορούλα σας! Να είναι γερή και καλότυχη στην ζωούλα της!

Δημοσίευση

Συγκινηθηκα!Μπραβο!Ευχομαι να ειστε παντα αγαπημενοι και να χαιρεστε το μωρακι σας!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!! :)

Να είναι γερή καλότυχη κι ευτυχισμένη!! :)

Δημοσίευση

Να σας ζησει η Νεφελιτσα !!

Να ναι γερη και παντα ευτυχισμενη !!!

Καλο σαραντισμο

Δημοσίευση

Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερή και τυχερή!!

Να τη δείτε όπως ακριβώς επιθυμείτε...

Φιλιά πολλά και καλή προσαρμογή.....!!!!

Δημοσίευση

να σας ζησει η νεφελιτσα σας

παντα γερη κ καλοτυχη να ειναι

να την χαιρεστε κ παντα τοσο αγαπημενοι

Δημοσίευση

αχ μωρε να σας ζησει να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη στη ζωουλα της.....να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι.....

Δημοσίευση

Να σας ζήσει και να είναι σε ολη της την ζωή καλότυχη, υγιής ακι ευτυχισμένη!!!Πολύ ωραίο όνομα της δώσατε!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει!!! αχ συγκινηθηκα ετσι που μιλαγες για τον αντρα σου, να ειστε παντα ετσι ευτιχισμενοι!!!!

Δημοσίευση

na sas zisei i nefelitsa sas...na einai geri kai kalotuxh....

esi tetarti empaines gia na genniseis kai egw tetarti ebgaina apo to maieythrio:)

Δημοσίευση

αααχοοοουυυ..μωλεεε τι συγκινητικοοο!!! :cheer::cheer:

Να σας ζησει κοπελα μου...σαν τα ψηλα βουνα και να την καμαρωνεις!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Δημοσίευση

Να σας ζησει το κοριτσάκι σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα υγειής και καλότυχη να είναι!!!!!!!!!!!

:):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.