Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλημέρα και από εμένα

Featured Replies

Δημοσίευση

Χμμ μόλις σήμερα πρόσεξα αυτήν την ενότητα :blush: .. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη B)

Είμαι η Δέσποινα (30 χρονών,από Χίο)και είμαι κι εγώ μανούλα πλέον :D Άργησα να ανακαλύψω το mammy και λυπάμαι γι αυτό αλλά πλέον ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να γίνω μέλος της παρέας.

Τα λέμε :)

Δημοσίευση

Mpempoura έγραψε:

Χμμ μόλις σήμερα πρόσεξα αυτήν την ενότητα :blush: .. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη B)

Είμαι η Δέσποινα (30 χρονών,από Χίο)και είμαι κι εγώ μανούλα πλέον :D Άργησα να ανακαλύψω το mammy και λυπάμαι γι αυτό αλλά πλέον ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να γίνω μέλος της παρέας.

καλη σου μερα,καλη εβδομαδα και καλως ηρθες στο μαμμυ!!! :) εγω μενω αθηνα..την χιο την επισκεφτηκα το καλοκαιρι...14 μερες κατσαμε αρκετα καλα περασαμε :):)
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

H μπέμπα μου είναι 4 μηνών και 5 ημερών (10/11/2009).

Γωγάκι καλά είναι για διακοπές όπως τα περισσότερα νησιά αλλά ας μην παραπονιέμαι υπάρχουν και χειρότερα :)

Marietta γειτόνισσες :)

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Δημοσίευση

Μικρουλιιι,να το χαιρεσε κοριτσαρα μου!

Μακαρι να ζουσαμε κ εμεις σε κανα νησι...νομιζεις πως ειναι οτι καλυτερο να ζεις εδω στη ζουγκλα(Αθηνα);;;;

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες και από μενα Δεσποινούλα. :cheer::cheer:

Εμένα με λένε Καρολίνα και μένω λιγάκι μακριά....Αθήνα.

Να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου... :P

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα ,

Και εγώ καινούργια ειμαι.

Εγώ μένω Κέρκυρα !

Καλώς ήρθες. :)

Δημοσίευση

Καλημερα !!Καλωσηρθες στο μαμμυ ..

Να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!!

Δημοσίευση

καλώς όρισες στο mammy!!! να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου!!!να την δείτε όπως επιθυμείτε!!!

Δημοσίευση

Καλώς την! Να χαιρεσαι τη κοράκλα!

Με λένε Χαρα, είμαι στα 31 και είμαι απο Αθήνα! Χίο εε? Ο μπαμπάς μου ειναι απο Μυτιληνη, δεν έχω έρθει ποτέ αλλα πολύ θα ήθελα!

Δημοσίευση

welcome girl!!Να χαιρεσαι την κορακλα σου!!και εγω εχω μια κορη..9,5 ετων!!ειμαι η Κατερινα..ειμαι 34 και η μαμα μου ειναι απο τη Χιο!μια φορα εχω ερθει πριν πολλα χρονια..Πασχα..παρολο που οι κουμπαροι-θειοι μου ειναι απο εκει!

Δημοσίευση

Καλημερα!!! ειμαι η Αναστασια απο Αθηνα. Δεν εχω ακομη παιδακια κι ελπιζω συντομα να ερθει το πρωτο.(για την ακριβεια ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!) :cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ όλες για την υποδοχή και όσες έχουν καταγωγή ευκαιρία το καλοκαίρι να έρθουν :)

Καλώς ήρθατε κι εσείς stazioula και περα_βρεχει

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στο mammy!

Nα χαίρεσαι το μωράκι σου!!!

...εμένα μ´αρέσουν οι μαστίχες Χιου, χαχα!

Καλημέρα!

Δημοσίευση

Mpempoura έγραψε:

Εχω κι εγω ριζες απο Χιο! Η μητερα μου ειναι απο εκει. Το λατρευω αυτο το νησι και μου λειπει...εχω χρονια να παω.

Να σου ζησει το παιδακι σου! :cheer:

Δημοσίευση

Καλήμερα Mpemboura,

Και έγω καινούργια είμαι, είναι πόλυ ωραία εδώ !!!

Καλώς ήρθες !:)

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες Δεσποινάκι!!!!!!!!Λοιπόν,τζιτζικάκι λέω κ γώ την κόρη μου!!!!!Να μας ζήουν λοιπόν τα τζιτζικάκια μας!!!!Φιλάκια πολλά,για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.