Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Χριστίνα , θα είναι υπέροχο για τη κουκλίτσα σου που θα αποκτήσει αδελφούλα , καλή εγκυμοσύνη να έχεις:kiss: :kiss:

• Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 3.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Χριστίνα , θα είναι υπέροχο για τη κουκλίτσα σου που θα αποκτήσει αδελφούλα , καλή εγκυμοσύνη να έχεις:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια Χριστινα! Με το καλο να ερθει και το δευτερο μωρακι. Πες μας πως ειναι η εμπειρια μιας δευτερης εγκυμοσυνης; Έχω ενα παιδακι 2 χρονων και 4 μηνων αλλα δεν τολμάω να σκεφτω για δευτερη εγκυμοσυνη φοβάμαι μηπως δεν τα καταφερω με μια εγκυμοσυνη και ενα παιδακι.

Θα ηθελα να μους πεις την εμπειρια σου λοιπον.

Και παλι συγχαρητηρια!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια Χριστινα! Με το καλο να ερθει και το δευτερο μωρακι. Πες μας πως ειναι η εμπειρια μιας δευτερης εγκυμοσυνης; Έχω ενα παιδακι 2 χρονων και 4 μηνων αλλα δεν τολμάω να σκεφτω για δευτερη εγκυμοσυνη φοβάμαι μηπως δεν τα καταφερω με μια εγκυμοσυνη και ενα παιδακι.

Και παλι συγχαρητηρια!

Δημοσίευση

Και παλι συγχαρητηρια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΝΟΠΗ ΜΟΥ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ Η ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!!!!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΝΟΠΗ ΜΟΥ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ Η ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!!!!!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!

Δημοσίευση

Χριστινακι μου αν και το γνωρίζω εδω και λίγο καιρό,θέλω να σου ξαναπώ μέσα από την καρδούλα μου, να είναι όλα τέλεια κ να χαρείς κ αυτό το μωράκι σου.Έτσι όπως το ονειρεύεσαι!!

Αχ και εγώ θέλω μια αδερφούλα για την Ελισαβετούλα μου!!!!!

Δημοσίευση

Χριστινακι μου αν και το γνωρίζω εδω και λίγο καιρό,θέλω να σου ξαναπώ μέσα από την καρδούλα μου, να είναι όλα τέλεια κ να χαρείς κ αυτό το μωράκι σου.Έτσι όπως το ονειρεύεσαι!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Χριστινακι μου, συγχαρητηρια!! να τα χαιρεσαι τα κοριτσακια σου και με το καλο να ερθει στο κοσμο το μικρουλι σου!! καλη εγκυμοσυνη!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Χριστινακι μου, συγχαρητηρια!! να τα χαιρεσαι τα κοριτσακια σου και με το καλο να ερθει στο κοσμο το μικρουλι σου!! καλη εγκυμοσυνη!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

μπραβο χριστινακι!!να χαιρεσαι την κουκλα σου!

με το καλο και η δευτερη πριγκιπησσα!:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ!!

ΕΙΔΙΚΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.