Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

καφενες: "Η πρωτη καλημερα της μερας Νο2

Featured Replies

Δημοσίευση

wx nati i vomva tha skaseiii..............eise egguosssssssss??????????????????????????????????????????????????????

• Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 11k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

δεν ξερω ρε κελλυ μου εχω 3 μερες καθυστερηση αλλα δεν εχω γινει ολοκληρωμενα το θεμα...καταλαβαινεται...βεβαια την κορη μου φεβρουαριο την επιασα.λετε???εγω δεν νομιζω να ειναι...!!!!δεν ξερω τι να πω!!!

Δημοσίευση

nataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................axxxxxx makri panagitsa mou na se egguoula kai i nufoula mou na apoktisei adefaki!!!!!!3 meres???? ti sumptwmata exeis???mipos na kaneis ena testaki tha trelathw apo xara twra makari koritsaki mou sou euxomaimesa apo tin psixi m na se egguoulaaaaaaa...

Δημοσίευση

Κανα τεστακι?Και εγω Φλεβαρη ειχα μεινει εγκυος...ειναι καρπερος μηνας...

Δημοσίευση

σταμη αντε απο εδω δε με προετοιμασες κιολας στο σμσ! λεεεεες?

λες ?

λες?

λες??

πες συμπτωματα για να πεσουμε πτωματαααα

Δημοσίευση

κελυ μηπως εισαι και εσυ??? μηπως ειναι συνωμοσια να μεινετε εγγυος τωρα για να συμπεθερεψετεεε???

Δημοσίευση

κελλυ εχω παθει φοβια δεν θελω να κανω τεστ!!!!δεν θελω να ειμαι εγκυος ακομα η μικρη μου ειναι πολυ μικρη ακομα!!!!

κοριτσακια δεν εχω συμπτωματα αλλα ειναι και νωρις ακομα στην κορη μου μονο λιγες αναγουλες ειχα αλλα γυρω στις 9 εβδομαδες!!!

αμαρτια αυτο που λεω αλλα δεν θελω,φοβαμαι,δεν ξερω....

Δημοσίευση

Μην φοβασαι ολα θα πανε καλα,αν εισαι τελικα να δεις που ξετρελαθεις...ραμονα μου καρμα 0????Τωρα το ειδα...βρε βρε τι γινεται στον κοσμο...

Δημοσίευση

ραμονακι δεν το ειχαμε κανονησει αν ειναι θα ειναι τρελο,γιατι δεν το επιδιωξα καν κοριτσια,ο αντρας μου λεει το πρωι,'τι εγινε ηρθε???αν ειναι να βαψω το δωματιο γαλαζιο''καταλαβατε με δουλευει κιολας

Δημοσίευση

ax glukomou se katalvaenw!!!einai pitsirika i mirki..as xepetaxtei ligo k meta.....alla an egine...euxin theou koritskai m gluko....perimene kana 2 meroules akoma kai an deis oti den ginete tpt kane ena testaki...gia na xereis ti ginete na min anxwnese!!!

ramonaa to klisame to sumpetheriooo ama kanw gio tha tis parw tin kori xaxaa tin rozoulita petalouditsa tis!!!

Δημοσίευση

xaxaxaxaxaxa ramona mideniko karma xaxaxa kai gw to idio kai mena 0 mou to kanane pali xaxaxa ma einai eleiness ilikrina!!!

Δημοσίευση

κελλυ ναι το εχουμε κλεισει το συμπεθεριο!!δεν θα περιμενω 2 μερες αυριο το πρωι θα σας πω αν ειμαι εχω αγωνια τρελη,επιρεαζει κ την περιοδο μου το ανχος μου!!!!αχχχχ,κοριτσια!!!

Δημοσίευση

aax sumpetheroulaaa tha skasw mexri to prwi:):):):) ....gia na doume.....................................no anxos...upomoni.....

Δημοσίευση

ναι κιμον ντιαρ μου το ειχα και μειον ενα!ετσι κελλυ για να μην ζηλευω οτι ησουν η μονη!

δεν εχουν τα κακομοιρα με τι να ασχοληθουν τις λυπαμαι ωρες ωρες γιαυτο δεν τις βριζω...φαντασου τι βαρετη ζωη που κανουν...ξυπνανε...μου κατεβαζουν το καρμα...μετα απο εξι ωρες...το κατεβαζουν παλι...κοιμουντε τρωνε...και μετα απο αλλες εξι ωρες το κατεβαζουν!

οπως κατι χαπια που μου ειχαν δωσει οταν γεννησα καθε εξι ωρες!ετσι και εδω με την κελλυ ειμαστε τα χαπακια τους! χαχαχαχα ανευ συνταγη γιατρου ... αν και ποτε δε ξερεις μπορει τωρα που τα χαπια γραφοντε ηλεκτρονικα...να τους τα συνταγογραφουνε!

σταμη μου...εγω ξερω γιατι εμεινες εγγυος!ξερωωω ξερωωωω να σου πω???

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Κελλυ ελεος πραγματικα δηλαδη...ε-λε-ος!

den to thewrw tuxaio oti xtupane mono emena kai tin ramona!!!!!opote ta sumperasamta dika sas....krima pantos....na pies ienai oi katinies....alal de tha xalastw xana!!!aqs kanoun oti theloun autes xeftilizonte oxi egw!!

Δημοσίευση

τι ξερεις πονηρομουριτσα ραμονιτσα εσυ???

κελλυ θα σας πω να μην σας κρατω σε αγωνια!!!

θα ελεγα να μην δινεται σημασια στα καρματακι!!!

Δημοσίευση

καλε συμπεθερα που πηγες???υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος ????προσπαθεις??

Δημοσίευση

aaaa etsi ee???epeze me to mwraki................ara gio tha kaneis kalee ama eise egguos..............wx wxx vlepw ton antra na arxisei na vafeii blouaaaaa to dwmatio!!!

Δημοσίευση

πειραζει που θελω παλι κοριτσακι???θελω να παιζει με τις κουκλες τις ευαγγελιας μου!!!!τι μου λες τωρα κελλυ!!!!!!θελεις να κανω αγορι και να κανεις εσυ την κορη ε????να παντρεψουμε αυτα τα πιο μικρα πρωτα εεε?????

Δημοσίευση

ακριβως σταμη....ειχες αγκαλια τον παιδαρο ! και ειδες πως σε συμπαθουν τα αγορακια...?ε σειρα σου τωρα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.