Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κορίτσια σήμερα γιορτάζει η Λένα μας.

Featured Replies

Δημοσίευση

Λένα, Χρόνια Πολλά !!!! :laugh: :laugh: :laugh: Να είσαι πάντα καλά και να έχεις οτι επιθυμείς!!!!

• Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 2.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

χρονια σου πολλααα!!!!!!!!!

με το καλο αν δεχτεις το μωρακι σου....

παντα ευτυχισμενη ;)

Δημοσίευση

Λενα σου ευχομαι να εχεις χρονια πολλα και δημιουργικα!Η ζωη σου και η ζωη του μωρου που ερχετε ευχομαι να ειναι παραμυθενια και γεμματη ονειρα τα οποια θα κανετε μαζι πραγματικοτητα! να σε χαιροντε οσοι σε αγαπανε και οσοι δε σε αγαπανε....να καταλαβουν τι χανουν!

Τελος σου ευχομαι να εχεις παντα αγαπη και υγεια στην οικογενεια σου...γιατι ξερεις οτι οταν εχεις αυτα τα δυο...ολα τα αλλα περισσεουν!

Ευχαριστουμε που μας εκανες ΕΝΑ!

Τα φιλια και την αγαπη μας...Το κλουβι με τις κουκουβαγιες!!!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Δημοσίευση

χρονια πολλα πολλα Λενα μας γλυκια με πολλα χαρουμενα μωρουδιακα γελακια, με πολλα στιριγματακια, φαγητα πεταμενα στην μουρη της μαμας και πολυ ευτιχια, με το καλο να ερθει το μωρακι και να χαμογελας παντα!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ....

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ,ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

Δημοσίευση

Λενα χρονια πολλα και ευτυχισμενα. Χιλιοχρονη να εισαι.

Να εχεις παντα οτι ποθεις και με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου. :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά Λενάκι!!! ότι επιθυμείς να τα εκατοστήσεις και του χρόνου με το μπεμπάκι αγκαλίτσα :):)

Δημοσίευση
:):) ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙς ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου , κούκλες μου αγάπες μου, σας ευχαριστώ που μπήκατε στην ζωή μου και έχω τόσες πολλές φίλες που μου στέλνουν τις ευχές τους μέσα απο την καρδιά τους !!!!!! Σας ευχαριστώ πάααρα πολύ και να ευχηθώ κι' γώ σε όλες σας να είστε καλά και γεμάτες υγεία και ευτυχία !!!!!!!!!! Είστε φοβερές να το θυμάστε... :kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά στην πιο όμορφη διαχειρίστρια ελληνικού foroum! Λενακι μου να τα εκατοστισεις! Οτι επιθυμείς κοπέλα μου! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρονια πολλα Λενα μας!!!

Να τα εκατοστήσεις κ να εισαι παντα γερη κ ευτυχισμενη.

Φανταζομαι οτι αυτα θα ειναι τα πιο χαρούμενα γενέθλια σου,αλλα τα επόμενα θα ειναι σιγουρα τα καλυτερα γιατι θα εχεις το μωρακι σου αγγαλια!!Δε ξερω αν πιστευεις στα ζωδια,αλλα ολοι οι αστρολόγοι λενε οτι φετος για τα ψαρακια θα ειναι η καλυτερη χρονια μετα απο πολλα χρόνια...!!Φετος θα πάρετε οτι στερηθηκατε τα προηγούμενα χρόνια.Νομίζω λοιπόν οτι τα αστρα επεσαν μεσα!!

Με το καλό!!

Δημοσίευση

ότι καλύτερο Λενάκι

με το καλό το μωράκι σου!!!

Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν :kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια σου πολλά αντμινιστρατόρισσά μας (!) και με το καλό να έρθει το μωράκι σου και ό,τι άλλο θέλεις :kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα!!!!

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!!! :)

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΑΚΙ... :laugh: :laugh:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.