Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Οι πιο ομορφες ποζες των παιδων μας

Featured Replies

• Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 25.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ntemi έγραψε:

Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! 26_10_08__17_.JPG

kale ti kouklitsa einai ayti????? alla kai ta megala aderfia den pane pisw.ftou ftou...kala to foremataki sas teleio.poly mou aresoun ayta ta roz ta zouzounistika forematakia me ta kalson kai ta fouskota popoudakia apo ta pampers...elpizw k egw kapote na agorazw tetoia an kanw kori sto mellon.na ta xereste ta zouzounia sas koukla mou.

Δημοσίευση

ntemi έγραψε:

Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! 26_10_08__17_.JPG

kale ti kouklitsa einai ayti????? alla kai ta megala aderfia den pane pisw.ftou ftou...kala to foremataki sas teleio.poly mou aresoun ayta ta roz ta zouzounistika forematakia me ta kalson kai ta fouskota popoudakia apo ta pampers...elpizw k egw kapote na agorazw tetoia an kanw kori sto mellon.na ta xereste ta zouzounia sas koukla mou.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ο γιός μου μεγάλωσε........αχ σαν χθες θυμάμαι που τον γένησα ...και τώρα μου έγινε αγοράκι....15 μηνών...

Σε αγαπώ πολύ άγγελε μου...

Κορίτσια δειτε πως μεγάλωσε ....αν και μονο απο τις φωτο τον ξερετε....είναι τόσο γλυκό παιδί......και τόσο γελαστό....

Εδώ μου κάνει σκέρτσα για τη φωτο....στη γιορτή του....

αχχχχχχχ:kiss:

Δημοσίευση

Ο γιός μου μεγάλωσε........αχ σαν χθες θυμάμαι που τον γένησα ...και τώρα μου έγινε αγοράκι....15 μηνών...

Σε αγαπώ πολύ άγγελε μου...

Κορίτσια δειτε πως μεγάλωσε ....αν και μονο απο τις φωτο τον ξερετε....είναι τόσο γλυκό παιδί......και τόσο γελαστό....

Εδώ μου κάνει σκέρτσα για τη φωτο....στη γιορτή του....

αχχχχχχχ:kiss:

Δημοσίευση

Κάσση μου είναι φοβερός ο γιός σου...αντράκι ....να τον χαίρεσαι...παρα πολύ ωραίος...φτού:cheer:;):kiss:

Δημοσίευση

Κάσση μου είναι φοβερός ο γιός σου...αντράκι ....να τον χαίρεσαι...παρα πολύ ωραίος...φτού:cheer:;):kiss:

Δημοσίευση

Κι εσύ με το καλό κούκλα.......σε καμάρωσα στις φωτο είσαι μια κούκλα εγγυούλα.....φτου σκόρδα...θα δείς τι ωραία που θα είναι οταν το πάρεις αγκαλότσα σου το σπλάχνο σου...ειρήνη μου...σε ευχαριστώ τα καλύτερα εύχομαι...

Δημοσίευση

Κι εσύ με το καλό κούκλα.......σε καμάρωσα στις φωτο είσαι μια κούκλα εγγυούλα.....φτου σκόρδα...θα δείς τι ωραία που θα είναι οταν το πάρεις αγκαλότσα σου το σπλάχνο σου...ειρήνη μου...σε ευχαριστώ τα καλύτερα εύχομαι...

Δημοσίευση

Τρελαίνομαι να βλέπω τα κουκλάκια σας!!! :woohoo:

Να τα χαιρεστε κορίτσια να σας ζήσουν!!! :kiss:

Δημοσίευση

Τρελαίνομαι να βλέπω τα κουκλάκια σας!!! :woohoo:

Να τα χαιρεστε κορίτσια να σας ζήσουν!!! :kiss:

Δημοσίευση

Αχ γέμισε το φόρουμ με όμορφα μωρά! Θέλω να τα φάω όλα!!!!!!!!!!!!!!!

Να και η μπέμπα μου σε φάση nirvana μετά το φαγητό!! Χεχεχε!

Δημοσίευση

Αχ γέμισε το φόρουμ με όμορφα μωρά! Θέλω να τα φάω όλα!!!!!!!!!!!!!!!

Να και η μπέμπα μου σε φάση nirvana μετά το φαγητό!! Χεχεχε!

Δημοσίευση

βρε κοριτσάκι μου γιατί εκθέτεις το νινάκι σου? Άστο τώρα που μπορεί. Ασχετο πολύ καλό το mail σου φιλάκια πολλά πολλά στη μικρούλα (κυρίως)& στη μανούλα

Τζένη

Δημοσίευση

βρε κοριτσάκι μου γιατί εκθέτεις το νινάκι σου? Άστο τώρα που μπορεί. Ασχετο πολύ καλό το mail σου φιλάκια πολλά πολλά στη μικρούλα (κυρίως)& στη μανούλα

Τζένη

Δημοσίευση

ο μπαμπας μου εχει βαλθει να με κανει ΑΕΚ και ολο πραγματακια μου αγοραζει απο την μπουτικ της ΑΕΚ αλλα και εμενα μου αρεσουν πολυ

καμαρωστε με, με την νεα μου πιπιλα.....

Δημοσίευση

ο μπαμπας μου εχει βαλθει να με κανει ΑΕΚ και ολο πραγματακια μου αγοραζει απο την μπουτικ της ΑΕΚ αλλα και εμενα μου αρεσουν πολυ

καμαρωστε με, με την νεα μου πιπιλα.....

Δημοσίευση

οταν βγαζω γλωσσα ολοι γελουν μαζι μου γι΄αυτο και εγω το κανω συχνα,εδω αμεσως μετα το βραδυνο μου μπανιο

Δημοσίευση

οταν βγαζω γλωσσα ολοι γελουν μαζι μου γι΄αυτο και εγω το κανω συχνα,εδω αμεσως μετα το βραδυνο μου μπανιο

Δημοσίευση

και μια ακομη. εδω η μαμα μου λεει οτι ειμαι σαν αγγελος

Δημοσίευση

και μια ακομη. εδω η μαμα μου λεει οτι ειμαι σαν αγγελος

Δημοσίευση

Αχουυυυ!!! Τελειο το Αεκάκι!!!!

Και μας ο μπαμπας μας θα μας γεμίσει με αεκοαξεσουαρ!!

Κουκλιιιιι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.