Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

μωρακια και κολυμβηση

Featured Replies

Δημοσίευση

κοπελες μου,γεια σας! ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με το θεμα της κολυμβησης. η μικρη μου ειναι 5 μηνων. απ' οσο γνωριζω, υπαρχουν προγραμματα κολυμβησης για μωρακια απο 6 μηνων! (για το ΟΑΚΑ συγκεκριμενα εχω ακουσει) σκεφτομουν σοβαρα λοιπον, μηπως να εγραφα τη μικρη μου αργοτερα. περαν του οτι λατρευω το κολυμπι :woohoo: και θα θελα να το μεταδωσω και στο κοριτσακι μου, νομιζω πως θα της εκανε καλο και στη φυσικη της κατασταση και στην αναπτυξη της. ωστοσο, ο χαζομπαμπας μας δε συμφωνει και πολυ, γιατι φοβαται για μικροβια κτλ. η δικη σας αποψη ποια ειναι? μηπως γνωριζετε και λεπτομερειες? ποσο περιπου μπορει να κοστιζουν ας πουμε? (πρεπει να μπορουμε να το αντεξουμε και οικονομικα!!:dry: )

ευχαριστω!!! :) :) :)

Δημοσίευση

ΜΙΣΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ.Η ΓΝΩΜΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ.ΜΑΓΙΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.

Δημοσίευση

ΜΙΣΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ.Η ΓΝΩΜΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ.ΜΑΓΙΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σ'ευχαριστω πολυ katiakondaki μου!! θελω να το ψαξω λιγακι,αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!!! :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σ'ευχαριστω πολυ katiakondaki μου!! θελω να το ψαξω λιγακι,αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!!! :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Δες σε αυτη τη σελιδα

http://www.babyswimming.gr

Και γω περιμενω να γεννησω, να μεγαλωσει λιγο και να το παω. Αξιζει τον κοπο.

Υπαρχουν κι αλλα κολυμβητηρια, εχω 2-3 αρθρα αλλα βρηκα μονο το ενα. Και μενα ο αντρας μου δεν ειναι πολυ θερμος, ελπιζω οταν ερθει η ωρα να τον πεισω.

Δημοσίευση

Δες σε αυτη τη σελιδα

Υπαρχουν κι αλλα κολυμβητηρια, εχω 2-3 αρθρα αλλα βρηκα μονο το ενα. Και μενα ο αντρας μου δεν ειναι πολυ θερμος, ελπιζω οταν ερθει η ωρα να τον πεισω.

Δημοσίευση

Δες σε αυτη τη σελιδα

Δημοσίευση

katiakondaki στην Πάτρα υπάρχει συγκεκριμενο προγραμμα για μωρακια κ μαμαδες στον ΝΟΠ.Δεν ξέρω πολλες λεπτομερειες για να σου πω αλλα το είχα δει σε διαφήμιση πριν απο λίγο καιρο.

Δημοσίευση

katiakondaki στην Πάτρα υπάρχει συγκεκριμενο προγραμμα για μωρακια κ μαμαδες στον ΝΟΠ.Δεν ξέρω πολλες λεπτομερειες για να σου πω αλλα το είχα δει σε διαφήμιση πριν απο λίγο καιρο.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΝΝΙΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ.

Δημοσίευση

ΑΝΝΙΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μιτσάκι γειά σου εγω δεν είμαι απο Αθήνα αλλά η κουνιάδα μου μένει Ηλιούπολη και παει την μικρή της απο 6 μηνών σε δημόσιο κολυμβητιριο και δεν ξέρω και αν πληρώνει κάτι.Η μικρή της τρελένετε και ούτε λόγος για μικρόβια αντίθετα το χειμώνα που μας πέρασε ούτε ένα κρύωμα δεν πέρασε η μικρή.Μακάρι να είχαμε και εμείς στην επαρχία τέτοιες παροχές εσείς που ήστε Αθήνα εκμεταλευτήτετω

Φιλάκια:kiss:

Δημοσίευση

Μιτσάκι γειά σου εγω δεν είμαι απο Αθήνα αλλά η κουνιάδα μου μένει Ηλιούπολη και παει την μικρή της απο 6 μηνών σε δημόσιο κολυμβητιριο και δεν ξέρω και αν πληρώνει κάτι.Η μικρή της τρελένετε και ούτε λόγος για μικρόβια αντίθετα το χειμώνα που μας πέρασε ούτε ένα κρύωμα δεν πέρασε η μικρή.Μακάρι να είχαμε και εμείς στην επαρχία τέτοιες παροχές εσείς που ήστε Αθήνα εκμεταλευτήτετω

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΝΗ.ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΤΕ.ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ.

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΝΗ.ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΤΕ.ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σ'ευχαριστω dioni μου! το κακο ειναι οτι το δημοσιο του δημου μου,εκτος του οτι δε ξερω αν εχει προγραμμα για μωρακια, δε φημιζεται για την καθαριοτητα του!:angry: επομενως εδω, σιγουρα δε θα το διακινδυνευα!:dry: και το κοντινοτερο που να γνωριζω, ειναι το ΟΑΚΑ, στο οποιο σιγουρα πληρωνεις... το θεμα ειναι ποσα??? :huh: θα το ψαξω, μ'εχετε "ψησει" για τα καλα!!! και παλι ευχαριστω!! :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σ'ευχαριστω dioni μου! το κακο ειναι οτι το δημοσιο του δημου μου,εκτος του οτι δε ξερω αν εχει προγραμμα για μωρακια, δε φημιζεται για την καθαριοτητα του!:angry: επομενως εδω, σιγουρα δε θα το διακινδυνευα!:dry: και το κοντινοτερο που να γνωριζω, ειναι το ΟΑΚΑ, στο οποιο σιγουρα πληρωνεις... το θεμα ειναι ποσα??? :huh: θα το ψαξω, μ'εχετε "ψησει" για τα καλα!!! και παλι ευχαριστω!! :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.