Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!

Featured Replies

Δημοσίευση

Kalws hrthes sthn parea mas Faidra!

Na sas zhsoun ta paidakia sas kai me

to kalo na erthoun kai ta didymakia!!

Eisai poly tyxerh pou exeis mia toso

megalh oikogeneia! Ase tous allous na

lene oti theloune.

Perimenoume me agwnia ta nea sou apo

to maieythrio.Na mhn fovasai katholou.

Ta didyma genniounte synhthws pio grhgora

apo ta alla mwrakia.

Sou eyxomai na pane ola kala!! :kiss:

• Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

GEIA SOY FAIDRA!NA SOY ZHSOYN TA PAIDIA SOY KAI ME TO KALO TA DYDIMA!MPRABO SOY POY THA KANEIS KI ALLA PAIDIA KAI EGW STH THESH SOY TO IDIO THA EKANA!!MOY ARESOYN POLY TA PAIDIA KAI THA HTHALA NA KANW 4!TWRA PERIMENW TO PRWTO MOY KAI EINAI KORITSAKI!

Δημοσίευση

GEIA SOY FAIDRA!NA SOY ZHSOYN TA PAIDIA SOY KAI ME TO KALO TA DYDIMA!MPRABO SOY POY THA KANEIS KI ALLA PAIDIA KAI EGW STH THESH SOY TO IDIO THA EKANA!!MOY ARESOYN POLY TA PAIDIA KAI THA HTHALA NA KANW 4!TWRA PERIMENW TO PRWTO MOY KAI EINAI KORITSAKI!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΦΑΙΔΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Δημοσίευση

ΦΑΙΔΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλώς σας βρηκα!Ευχαριστώ πολύ!Ενα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στην παρεα μας, με το καλο τα μωρακια σου να χαιρεσαι ολη την οικογενεια σου , και σου αξιζουν πολλα πολλα μπραβο! Ειμαι η Βικυ 28 ετων και εχω μια κορη 5,5 μηνων!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στην παρεα μας, με το καλο τα μωρακια σου να χαιρεσαι ολη την οικογενεια σου , και σου αξιζουν πολλα πολλα μπραβο! Ειμαι η Βικυ 28 ετων και εχω μια κορη 5,5 μηνων!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Φαιδρα!!Θαυμάζω οσους μπορούν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια,θέλει μεγάλο κουράγιο και δύναμη.Μπραβο!

Όσο για τους άλλους μην δίνεις σημασία..

Συγχαρητήρια και πάλι και με το καλό να γεννήσεις!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Φαιδρα!!Θαυμάζω οσους μπορούν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια,θέλει μεγάλο κουράγιο και δύναμη.Μπραβο!

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ μεσα απο την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια!:laugh: Να χαιρεστε τα μωρακια σας:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ μεσα απο την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια!:laugh: Να χαιρεστε τα μωρακια σας:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.