Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σας!Αποφάσισα να μπω και εγώ στην όμορφη παρεούλα σας και να συζητήσω για το καλύτερο πράγμα που συμβαίνει στην ζωή μιας γυναίκας'την μητρότητα!:laugh: Είμαι η Φαίδρα 38 ετών και μια ευτυχισμένη μητέρα!Μετά απο πολλά χρόνια ξαναείμαι εγκυος στον 8ο μήνα και μάλιστα σε δίδυμα αυτή τη φορά.Έχω άλλα 3 παιδιά.Τον Νικόλα 18 ετών,την Φανή 16 και την Μελίτα 14.Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και όσες δεν έχετε ακόμα με το καλό!Ελπίζω να τα λέμε συχνά:P

• Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΔΡΑ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ).ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5 ΤΩΡΑ?

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΔΡΑ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ).ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5 ΤΩΡΑ?

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κάτια μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Και εσύ να χαίρεσε τον μικρούλη σου και να τον καμαρώσεις όπως ποθείς!:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κάτια μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Και εσύ να χαίρεσε τον μικρούλη σου και να τον καμαρώσεις όπως ποθείς!:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΦΟΒΕΡΟ;;;;;;;

ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ..

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΦΟΒΕΡΟ;;;;;;;

ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;

Δημοσίευση

ΦΟΒΕΡΟ;;;;;;;

ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Φαίδρα!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου , θα έχεις τη καλύτερη παρεούλα όταν τα μεγαλύτερα παιδιά σου θα φύγουν από το σπίτι για σπουδές. Συγχαρητήρια και πάλι!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Φαίδρα!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου , θα έχεις τη καλύτερη παρεούλα όταν τα μεγαλύτερα παιδιά σου θα φύγουν από το σπίτι για σπουδές. Συγχαρητήρια και πάλι!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Φαίδρα!!

Δημοσίευση

Καλως μας ηρθες Φεδρα!!!Με το καλο να ερουν τα μωρακια σας και να ειστε ευτυχισμενοι οικογενειακος!!!!!!Εγω ειμαι η Παναγιωτα 27 χρονων και εκανα εξωσωματικη και εχω ενα κοριτσακι 5.5 μηνων!!

Δημοσίευση

Καλως μας ηρθες Φεδρα!!!Με το καλο να ερουν τα μωρακια σας και να ειστε ευτυχισμενοι οικογενειακος!!!!!!Εγω ειμαι η Παναγιωτα 27 χρονων και εκανα εξωσωματικη και εχω ενα κοριτσακι 5.5 μηνων!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλως ηρθες φεδρα!να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

με το καλο τα μωρακια σου!:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!Και εσεις να τα χερεστε και με το καλό οσες ειναι στην αναμονή!Ευφροσυνη μου πράγματι τα μεγάλα μου παιδιά λείπουν ηδη πολλές ώρες απο το σπίτι λόγω σχολείων,σχολών,φροντιστηρίων,χορού,βόλτες και για να είμαι ειλικρινής νιώθαμε ''κάπως''με τον σύζυγο όταν ξεπετάχτηκε και η μικρή μας...Νομίζω πως τα μωρά έρχονται την κατάληλη στιγμή για να μας ξαναβάλουν στο ευχάριστο ''λούκι''πάνας,μπιμπερού,μπουσουλίματος...:P :P :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!Και εσεις να τα χερεστε και με το καλό οσες ειναι στην αναμονή!Ευφροσυνη μου πράγματι τα μεγάλα μου παιδιά λείπουν ηδη πολλές ώρες απο το σπίτι λόγω σχολείων,σχολών,φροντιστηρίων,χορού,βόλτες και για να είμαι ειλικρινής νιώθαμε ''κάπως''με τον σύζυγο όταν ξεπετάχτηκε και η μικρή μας...Νομίζω πως τα μωρά έρχονται την κατάληλη στιγμή για να μας ξαναβάλουν στο ευχάριστο ''λούκι''πάνας,μπιμπερού,μπουσουλίματος...:P :P :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.