Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Βιβλίο ευχών

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Αυτό είναι το 1ο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ! Εχω 2 κοριτσάκια και το 2ο το βαπτίζω τον Απρίλιο! Στην 1η μου κόρη έφτιαξα μόνη μου το ευχολόγιο και άρεσε τόσο που άρχισαν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί να μου κάνουν παραγγελίες!!! :lol:

Ότι έχω φτιάξει ως τώρα τα έχω βάλει σε ένα blog! Μπορείτε να περάσετε μια βόλτα για να πάρετε ιδέες! ;):cheer:

http://vartig12.blogspot.com/

Τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες σκέφτομαι να τις πάρω απο το "χαμόγελο του παιδιού" ή το "κάνε μια ευχή". Θα σας ενημερώσω σχετικά όταν το κανονήσω! Αφού τα δίνουμε που τα δίνουμε τα λεφτα, τουλάχιστον ας πιάσουν τόπο!!! ;)

Φιλιά πολλά

Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!

Βίκυ

Δημοσίευση

Επειδη εχω και τις αναποδες μου σημερα ...

Σε 3 σαιτ εισαι γραμμενη και κανεις διαφημιση ..δεν χρειαζεται να μπεις στο θεμα βαφτιση , μπες κατευθειαν στις διαφημισεις !!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή! Δεν έχω επιχείρηση για να μπω στις διαφημίσεις, αυτο είναι το χόμπυ μου.

Αν για οποιοδήποτε λόγο ενοχλώ ή δεν θεωρούν οι moderator χρήσιμα αυτά που έχω να πώ και να προσφέρω, μπορείτε να διαγράψετε το τόπικ.

Ευχαριστώ,

με εκτίμιση,

Βίκυ

Δημοσίευση

ρε παιδια μην τρελενεστε!!!τοσο πολυ επηρεαστηκατε απο αυτα που διαβασατε;;χαλαρωστε λιγο!!!

Δημοσίευση

Lala an exeis esi tis anapodes sou den sou ftaiei se tipota i kopela...O 8eos pia..!!! An den se endiaferei to 8ema aplws min mpeneis s'auto..Viki mou poli wraia ta euxologia sou :woohoo:

Δημοσίευση

Κοιταξτε η λαλα εχει ενα δικιο. Δεν μπορει το πρωτο σου ποστ σε ενα φορουν να ειναι τετοιο. Γραψε κατι αλλο, κατι για σενα, για τα παιδια σου, για τα προβληματα σου, οχι για κατι που θεωρειτε διαφημηση.

θελεις δε θελεις μπαινεις στο τριπακι.

Περαν τουτου Βικυ μου η εμεπιρτια μου με το χαμογελο του παιδιου δεν ηταν και η καλυτερη. Οι μπομπονιρες τοπυς ειναι οι κοινες του εμποριου, απο συναργαζομενα καταστηματα- και τα προσκλητηρια προσωπικα δεν μου αρεσαν.

Τελικα κατεληξα να τους κανω μια χρηματικη δωρεα γιατι ηθελα πραγματικα να στηρηξω με καποιον τροπο.

Κατι φιλοι μου που εκανα προσκλητηρια στον συλλογο παιδιων νε συνδρομο Νταουν ηταν πολυ ομορφα- διστυχως εγινε μετα την δικη μας βαφτηση

Δημοσίευση

Υπάρχει κατηγορια στο σαιτ "προωθητικες ενεργειες -προτεινομενα σαιτ" . Μπορεις απο κει να προωθησεις προτεινεις τη δουλειά σου . :)

Δημοσίευση

Vartig πολύ ωραίος ο τρόπος που απάντησες στη Lala και πολύ ωραία τα ευχετήρια σου. Επίσης δεν βρίσκω κακό ένας άνθρωπος είτε σε επαγγελμαιτκό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο να δείχνει τη δουλειά του. Εδώ μέσα άλλωστε μπαίνουν και γράφουν του κόσμου τις βλακείες, σας πείραξε που κάποιος δείχνει τη δούλειά του? Δεν σας υποχρέωσε και κανένας ούτε να μπείτε στο θέμα και ν΄απαντήσετε ούτε ν΄αγοράσετε κάτι.......Ελέος πια!!

Δημοσίευση

Vartig είναι πανέμορφα!

Αυτό με τη μπαλαρίνα μου άρεσε πάρα πολύ...

Βαφτίζω κι εγώ την κορούλα μου τον Ιούνιο..πώς μπορώ να φτιάξω κι εγώ ένα??

Από πού πρέπει να ξεκινήσω?

Δημοσίευση

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

Vartig πολύ ωραίος ο τρόπος που απάντησες στη Lala και πολύ ωραία τα ευχετήρια σου. Επίσης δεν βρίσκω κακό ένας άνθρωπος είτε σε επαγγελμαιτκό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο να δείχνει τη δουλειά του. Εδώ μέσα άλλωστε μπαίνουν και γράφουν του κόσμου τις βλακείες, σας πείραξε που κάποιος δείχνει τη δούλειά του? Δεν σας υποχρέωσε και κανένας ούτε να μπείτε στο θέμα και ν΄απαντήσετε ούτε ν΄αγοράσετε κάτι.......Ελέος πια!!

Symfwnw apolita mazi sou ΑΡΤΕΜΗ..

Δημοσίευση

Andria σ΄ευχαριστώ! όλοι πια να πέσουν να την φάνε. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο? Ποιός έφθγε πριν δυο μήνες, που γράφεςις στο τικεράκι σου?

Δημοσίευση

ΛΥπάμαι γι΄αυτό αλλά είσια πολύ νεά και εχείς πάρα πολύ χρόνο μπροστά σου για να ξαναμείνεις έγκυος και να φτιάξεις την οικογένεια που θέλεις!!!

Δημοσίευση

Nai to 3erw aplws me eri3e 4ixologika y emeina egkios meta apo polles talaipwries...O 8eos omws exei ton skopo Tou!!

Δημοσίευση

Έτσι είναι, το έχω ξαναπει για κάποιο λόγο γίνονται όλα. ίσως καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Μπορεί τώρα να σ΄ενοχλεί αυτό που λέω γιατι πονάς ακόμη αλλά όπως σου είπα είσαι πολύ μικρή και όλα θα αλλάξουν στο μέλλον. Αν έχεις διαβάσει εδώ μέσα πόσες περιμένουν και είναι μεγάλες σε ηλικία θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Δημοσίευση

exw dei thn douleia sou kai malista prospathw gia to diko mou ....exw parei ta ulika kai emeina sthn prospatheia :laugh: :laugh: :laugh: kapote tha to oloklirosw (euxome) alla tha to kanw scrapbooking oxi biblio euxwn .

kalh douleia kai kales empeuseis .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.