Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ειμαι εγκυος

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια...τελικα μπηκα κι εγω στο κλαμπ...ειμαι εγκυος.....την δευτερα ειχα χοριακη 290 και σημερα 525....ολα καλα προς το παρον θελω να πιστευω....ευχομαι σε ολες τα καλυτερα......παντως το 2010 πολυ γουρλιδικο...ολες θα γινουμε μανουλες........ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

sugxarhthria kopela mou!!!!na exeis mia uperoxh egkumosunh!!!!!ola na sou pane omorfa!!!!einai h prwth sou egkumosunh??na prosexeis!!!

Δημοσίευση

Αντε με το καλο και εσυ!!!!!!!!Καλη εγκυμοσυνη!!!!!

Τι εγινε ρε κοριτσια;;;;;;δεν προλαβαινω να μοιραζω ευχες!!!!!Μπραβο γουρλιδικο το mammy!!!!!!Aντε ομοιοπαθουσες...ερχετε κ η σειρα μας!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

συγχρητηρια με μια υπεροχη και υγιη εγκυμοσυνη.οντως πολυ γουρλιδικο το μαμμυ και το 2010 :P αντε να περνουμε σειρα σιγα σιγα :)

Δημοσίευση

συγχαρητήρια!!πολύ καρπερό το 2010 τελικά :lol::lol: !να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση

συχαρητηρια ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη μακαρι να ειναι γουρλιδικο

για οοοοοοοοοοοοοολα τα κοριτσια του μαμμυ τοο 2010 :D :D :D

Δημοσίευση

μπραβο συγχαρητηριαααααααααααααααααααααα :kiss::kiss::kiss:

ευχομαι να πανε ολα τελεια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!

παντα τετοια να ακουμε αντε κοριτσια και στα δικα μας ;););)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια με το καλό και με ένα γερό μωράκι.Να είσαι καλά και να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου! :) Μακάρι και για μας κορίτσια!!!!Άντε να πέρνουμε σειρά μια μια και πέντε - πέντε αν γίνεται :P

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Baby. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΤΟ 2010 ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΟΝΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟ mammy. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ;)

Δημοσίευση

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι ολα να σου πανε πολυ καλα!αντε κοριτσια α παιρνουμε σειρα σιγα σιγα (γρηγορα γρηγορα δηλαδη)!καλη επιτυχια κοριτσακι και να προσεχεις!

Δημοσίευση

Μπράβοοοοοο..!!!Με το καλό,με ένα υγιέστατο νινάκι αγκαλίτσα...

Τις πιο γλυκές κ ειλικρινείς εύχές μου κ στα υπόλοιπα κοριτσάκια που το θέλουν πολύ!!!

Δημοσίευση

μπρααααααααβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!οντως πολυ γουρλιδικο!!να σου παει πολυ καλα!!!!αντε και σε μας!συγχαρητηρια!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!! Εύχομαι μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη!! Με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας,ευχομαι και σε σας οτι καλυτερο. με το καλο να ερθει και σε σας ενα μωρακι. ναι ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη, και βεβαια θα προσεχω... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
:):) σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεισ μια τελεια εγκυμοσυνη
Δημοσίευση

πολλά συγχαρητήρια!εύχομαι μια ομορφη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!

Δημοσίευση

baby να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη! εύχομαι σύντομα να έχουμε και άλλα ευχάριστα νέα!

Δημοσίευση

Τι ομορφα νεα..!Μπραβο baby,συγχαρητηρια.Να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το μωρακι σου..!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ρε κοριτσια εχω προβληματιστει με την χοριακη μου....12η μερα 290 14η 524 και 16η 825.....αλλα μετα απο εξωσωματικη.....ειναι καλα? αν εχει καποια εμπειρια και γνωριζει ας μου απντησει......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.