Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Katasthmata me karotsia

Featured Replies

Δημοσίευση

psaxnw na brw katasthmata pou na exoun poikilia se karotsia,mexri stigmhs exw vrei ta Lhtw kai ta Allouette, kserete alla katasthmata me analogh poikilia?? Milaw gia thn Attiki.

Sas euxaristw ..

Δημοσίευση

Γεια σου Αγγελινα

ειχα κοιταξει κι εγω σε αυτα αλλα τελικα πηρα το καροτσι μου απο το ιντερνετ,ακριβως αυτο που ειχα δει και 300 ευρω φθηνοτερο.Θα δεις και σχετικο θεμα για το ebaby.εμεινα απολυτα ευχαριστημενη και στο κατω κατω καλυτερα με τη διαφορα των χρηματων,γιατι θα ειναι σιγουρα μεγαλη,να παρεις αλλα πραγματακια για το μωρακι σου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

to exw skeftei ki egw atzelina gia agora apo to internet alla fovamai ligo, exw akousei kai diafores periptwseis, opws epishs kai allous pou emeinan apolita euxaristimenoi.. ti na pw! Esu parhggeiles apo to ebaby??

Δημοσίευση

εγω μεγαλυτερη ποικιλια απο το λητω

για να συγκρινεις δηλαδη δεν εχω δει πουθενα αλλου

βεβαια θα σου προτεινα να βρεις αυτο που θελεις απο το λητω και πηγαινε σε κανενα συνοικιακο μαγαζι να το παρεις

το λητω ειναι πολυ ακριβο

Δημοσίευση

Αγγελινα μου κι εγω μη νομιζεις,η πρωτη φορα ηταν που παρειγγειλα απο το ιντερνετ και απο το συγκεκριμενο σαιτ και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Ηταν πολυ εξυπηρετικοι και τυπικοι στους χρονους τους.Μπορεις να εχεις και τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους,το ιδιο εκανα κι εγω και να σου πω ενιωθα και περισσοτερο ασφαλης.Το καροτσι της μπεμπας μου ηρθε πριν 2 μερες σε αριστη κατασταση.

Δημοσίευση

Εγω παντως που εκανα ερευνα αγορας στα καροτσια ειδα οτι (πηγα στα ΛΗΤΩ στο ΗΡΑ, στον ΔΗΜΑ(Κορωπι)οι τιμες ειναι ιδιες παντου ειδικα στις μαρκες οπως η CHICCO και η PEG PEREGO. Στο ιντερνετ θα βρεις πιο φθηνα μονο σε ξενα site γιατι στα ελληνικα που ειδα η δεν εχουν ποικιλια η ειναι οι ιδιες τιμες με τα καταστηματα. Επίσης προσωπικα προτιμω να δω το καροτσι απο κοντα, ξερεις ποιοτητα, κατασκευη, χρωμα κλπ ειναι αλλιως να αγοραζεις κατι χειροπιαστο. :)

Δημοσίευση

Για σας,

Οταν χρησημοποιήτε e-bay , να κοιτάζετε εαν είναι power seller τότες μπορείς να παραγγείλεις άνετα , εγω το χρησημοπιηώ αρκετά.

Και είναι και ποιο φτηνό

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.