Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πάπλωμα για μωρό

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια

Να ρωτήσω τις πιο έμπειρες από εσας... από πότε μπορούμε να χρησιμοποιούμε παπλωματάκι στο μωρό ??

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ?

Δημοσίευση

Με πέταξε έξω πριν. Εγώ χρησιμοποίησα για π΄ρωτη φορά πάπλωμα μετά τον πρώτο χρόνο γιατί πιο πριν μου είπαν ότι μπορεί και να δημιουργήσει αλλεργίες στο παιδί ακόμη και άσθμα

Δημοσίευση

ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΙ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΚΤΩ ΑΠΟ ΥΠΝΟΣΑΚΟ?ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ?

Δημοσίευση

ναι με κουβέρτα μέχρι 6 μηνών επειδή δεν μπορεί να την βγάλει και μετά με υπνόσακο. Μην φανταστείς και τώρα που ο γιος μου είναι 2,5 και έχει πάπλωμα ξεσκεπένεται και αν δεν ήταν τόσο αρνητικός θα του έβαζα υπνόσακο, είναι η καλύτερη λύση

Δημοσίευση

το παπλωμα κατω του ενος ετους ειναι απαγορευτικο...γιατι μπορει το παιδι να παθει ασφυξια και στην καλυτερη αλλεργια...κουβερτουλα λοιπον... ;):)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΨΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Δημοσίευση

καλημερα εγω του εχω κουβερτουλα κ το παπλωματακι απο πανω...τον υπνοσακο δεν τον θελει μιας κ βγαζουμε τα χερακια εξω...

επισης εδω εχουμε αρκετο κρυο μειον 8 σημερα, κ ολες τις γνωστες μου που ρωτησα ειπαν οκ για το παπλωμα.... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.