Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γέννησε η Nurse!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Να σου ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου ο,τι καλυτερο για σενα και τη μπουμπου σου!Να σου ζησει!

• Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 9.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να σου ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου ο,τι καλυτερο για σενα και τη μπουμπου σου!Να σου ζησει!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Χαρά μου να ζησεί το κουκλάκι σου!!!

Να είναι γερό και καλοφωτισμένο και να το καμαρώσετε με τον αντρούλη σου όπως επιθυμείτε!!!

Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!

Περιμένουμε νέα σου!!!

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να είναι γερό και καλοφωτισμένο και να το καμαρώσετε με τον αντρούλη σου όπως επιθυμείτε!!!

Περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση

Περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση

Περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση

nurse mou sou euxomai kai ego me tin sira mou na xairese to paidaki sou kai na se kalosoriso kai episima sto clup ton mamadon........

Δημοσίευση

nurse mou sou euxomai kai ego me tin sira mou na xairese to paidaki sou kai na se kalosoriso kai episima sto clup ton mamadon........

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια για την μπεμπουλα σου Χαρα μου!!!να ειναι καλοτυχη και ευτυχισμενη στην ζωη της!!Να την χαιρεστε και να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια!!!ΚΑλη επιστροφη στο σπιτι σας και σε περιμενουμε συντομα κοντα μας!!!Πολλα φιλακια σε σενα και στην μικρουλα σου!!:kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια για την μπεμπουλα σου Χαρα μου!!!να ειναι καλοτυχη και ευτυχισμενη στην ζωη της!!Να την χαιρεστε και να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια!!!ΚΑλη επιστροφη στο σπιτι σας και σε περιμενουμε συντομα κοντα μας!!!Πολλα φιλακια σε σενα και στην μικρουλα σου!!:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλοτυχο και γερο να ειναι το μωρακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!

Δημοσίευση

Καλοτυχο και γερο να ειναι το μωρακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.