Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απο Sweety...

Featured Replies

Δημοσίευση

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.... ΝΑ ΠΑΡΩ Η ΟΧΙ?? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

Δημοσίευση

Και εγω είμαι λίγο αρνητική στα αντισυλληπτικά χάπια, παρόλο που υπάρχουν τα γ΄γενεάς αντισυλληπτικά και βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου της μήτρας και δεν έχεις τους περιορισμούς π.χ όχι τσιγάρο, όχι αλκοόλ. Νομίζω ότι δεν επιτρέπεται να παίρνεις όταν θηλάζεις. Εσύ δεν θηλάζεις? Γιατί δεν σκέφτεσαι σαν μέτρο αντισύλληψης το δαχτυλίδι? Αφότου σου έρθει βέβαια η πρώτη περίοδος μετά την γέννα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να έχεις λίγο περισσότερο αίμα στις περιόδους σου

Δημοσίευση

Και εγω είμαι λίγο αρνητική στα αντισυλληπτικά χάπια, παρόλο που υπάρχουν τα γ΄γενεάς αντισυλληπτικά και βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου της μήτρας και δεν έχεις τους περιορισμούς π.χ όχι τσιγάρο, όχι αλκοόλ. Νομίζω ότι δεν επιτρέπεται να παίρνεις όταν θηλάζεις. Εσύ δεν θηλάζεις? Γιατί δεν σκέφτεσαι σαν μέτρο αντισύλληψης το δαχτυλίδι? Αφότου σου έρθει βέβαια η πρώτη περίοδος μετά την γέννα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να έχεις λίγο περισσότερο αίμα στις περιόδους σου

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.