Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Να'μαστε και εμεις...

Featured Replies

Δημοσίευση

Χαιρετούμε και καλησπεριζουμε όλα τα παλιά και νέα μέλη του forum .Ονομάζομαι Μαρία ,είμαι 24 χρονών, είμαι δασκάλα, μένουμε στη Νεα Σμύρνη στην Αθήνα και εχω ήδη ενα κοριτσάκι 13 μηνών. Ωστόσο σε κανενα μήνα περι τα μέσα του Οκτώβρη θα γεννήσω και το μικρό της αδελφάκι που θα ειναι αγοράκι...Οπως καταλαβαίνεται θα έχει πολυ τρέξιμο η ολη κατάσταση...

Η μπουμπού μου θα βαφτιστεί σε λίγες μέρες και θα αποκτήσει το όνομα της γιαγιάς της Θεοδώρα.

Αυτά από εδω καιη συνέχεια στις συζητησεις σας...

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ Ε?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΥΤΑ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ Ε?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΥΤΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γειά σου Μαράκι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και με το καλό και το αγοράκι!!!Καλωσήρθες στην παρέα μας!ρ5

Δημοσίευση

Γειά σου Μαράκι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και με το καλό και το αγοράκι!!!Καλωσήρθες στην παρέα μας!ρ5

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Βρε καλώς την!! Αντε να μαθαίνουμε τα νέα σου πιο συχνά και πιο εύκολα. Με το καλό και ο γιος .

Δημοσίευση

Βρε καλώς την!! Αντε να μαθαίνουμε τα νέα σου πιο συχνά και πιο εύκολα. Με το καλό και ο γιος .

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!:)

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια σας ευχαριστω για τα καλωσορίσματα...προσπαθω να συντονιστώ με όλο το σκηνικο του φορουμ στο πως λειτουργεί...και φυσικα η μικρη κολιτσιδα δίπλα μου...παίζει με οτιδήποτε αλλο εκτος απο τα παιχνιδακια της...:cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια σας ευχαριστω για τα καλωσορίσματα...προσπαθω να συντονιστώ με όλο το σκηνικο του φορουμ στο πως λειτουργεί...και φυσικα η μικρη κολιτσιδα δίπλα μου...παίζει με οτιδήποτε αλλο εκτος απο τα παιχνιδακια της...:cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Μαράκι μου εγώ εχω πια συνειδητοποιήσει πως η εποχή που έκανα κάτι χαλαρά και μόνη πέρασε πια. Τέρμα τα αστεία,άλλοι έχουν σειρά και προταιρεότητα και δεν το ξεχνούν ποτε!! Τώρα..πού βρίσκουμε λίγη ώρα για το ίντερνετ ..πάλι καλά ναλες!

Δημοσίευση

Μαράκι μου εγώ εχω πια συνειδητοποιήσει πως η εποχή που έκανα κάτι χαλαρά και μόνη πέρασε πια. Τέρμα τα αστεία,άλλοι έχουν σειρά και προταιρεότητα και δεν το ξεχνούν ποτε!! Τώρα..πού βρίσκουμε λίγη ώρα για το ίντερνετ ..πάλι καλά ναλες!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.