Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ας μαζευτούμε οι αγορομάνες!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Δεν έχω δεί τέτοιο ποστ στο φορουμ και ειπα να το ανοιξω, γιατί είμαι τρελλή από χαρά από χτές που ειδαμε το τσουτσουνάκι του μωρού μας!!!! νομίζω υπάρχουν και διαφορές στις εγκυμοσύνες αγοριών και κοριτσιών!!!

εγώ πάντως είμαι τρισευτυχισμένη που περιμένω τον πρίγκηπα μου!!! για μαζευτείτε λοιπον κορίτσια μου!!! ποιες είμαστε στην αναμονη για πρίγκηπες??? ποιες ειναι ήδη αγορομάνες???

• Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 8.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ας παρουσιαστώ και εγώ δεύτερη …. Είμαι μια χαζομαμά και εγώ με ΔΥΟ υπέροχους γιούς τον Χρήστο 2,5 χρονών και κάτι και του Θεμιστοκλή 5 μηνών.

Χαράς στις κοπέλες που θα τους πάρουν χαχαχαχα ( θα τις περάσω από από 40 κύματα !!! χαχαχαχαχα )

Δημοσίευση

ει , ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩΩΩΩ !!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ¨΄ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ '' !!! :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μπράβο μπράβο κορίτσια μου!!!!! χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!!!! τι κουκλους έχετε????? να σας ζήσουν!!!!

Δημοσίευση

Ειμαι κ εγω μια αγορομοανουλα, του Ανασταση, 9,5 μηνων!!! Να μας ζησουν ολα τα παιδακια μας και με το καλο οσα θα ερθουν!

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ!!!!!!! :P :silly: :woohoo: ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΚΑΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΙ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΟΙ "ΑΝΤΡΕΣ" ΣΑΣ!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Δημοσίευση

Και γω!!! Και γω!!! ο δικός μου είναι 6 μηνών και 40 λεπτών!

'Εχω και 1 κοριτσάκι 6 χρονών

Δημοσίευση

Χ Ρ Η Σ ΤΟ Σ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!5,5 ΧΡΟΝΩΝ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΓΟΡΙ ΤΟ ΘΕΛΩ... :blush:

Δημοσίευση

Χ Ρ Η Σ ΤΟ Σ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!5,5 ΧΡΟΝΩΝ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΓΟΡΙ ΤΟ ΘΕΛΩ... :blush:

Δημοσίευση

Να'μαι και γω. Εχω ένα αγοράκι τον Νικόλα που είναι 9 μιση μηνών.

Γενικά είμαστε πολλές με αγοράκια εδώ μέσα.

Νυφούλες ψάχνουμε. :laugh: :laugh:

Εγω βέβαια καπάρωσα μία.Τη Μπιρμπιλο !!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αντε και καλή δύναμη με τα αντράκια μας . Και όσα κοριτσάκια περιμένουν με το καλό.

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας και απο μενα εχω τρια αγορια και θελω και τεταρτο[αγορι κοριτσι δεν εχει σημασια]

τα παιδια σας ειναι κουκλια νατα χαιρεστε!!!!!!!

αν για κατι στη ζωη μου ειμαι περηφανη ειναι για την οικογενεια που δημιουργησαμε εγω και ο αντρας μου!!! :):)

να 'στε ολες καλα με τα ζουζουνια σας

Δημοσίευση

Και εγω ειμαι μια φουλ ξετρελαμενη αγορομανα...μα πολυ ξετρελαμενη...δεν αλλαζω το καμαρι μου, το κουναλακι μου το ασπρο με τιποτα στον κοσμο!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Και εγώ είμαι αγορομανούλα!!!!

Εχω ένα αγοράκι 20 μηνών που είναι ο έρωτας της ζωής μου....

Να τα χαιρόμαστε τα αγοράκια μας και να είναι γερά και

χαμογελαστα!

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΖΕΦΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ, ΒΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΟΥΔΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΑΣ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ. ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μπράβο μπράβο ελένη για να συμπεθεριάσουμε κιολας!!! :) :)

Δημοσίευση

πω πω τι ομορφα αντρακια ειναι αυτα....

κ γω εχω ενα αντρακι 11 μηνων...

τον λατρευω :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ.ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 2 ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κι εγώ περιμένω αγοράκι! Είμαι στην 27η εβδομάδα και περιμένω πως και πως να τον σφίξω στην αγκαλιά μου!

Δημοσίευση

Κι εγω κι εγω!!!!!! Αγορομανα,κλασσικη!!! Ερωτευμενη φουλ με τον γιοκα μου,ξετρελαμενη, καψουρεμενη καργα!! Να μας ζησουν!!! :):) :silly:

Δημοσίευση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟΚΑ ΕΧΩ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΑΣ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

yuki έγραψε:

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟΚΑ ΕΧΩ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΑΣ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.... 3-20100115.JPG

YUKI είναι ένας κούκλος!!!!!!!!!! να σου ζήσει!!!

Δημοσίευση

κ εγω κ εγω ο ερωτας μου ειναι 21 μηνων κ εχω μεγαλη καψουρα για τη παρτη του να ο ερωτιαρης μου

Δημοσίευση

RENA79 σε ευχαριστώ πολύ και συ με το καλό να συναντήσεις το αγοράκι σου που σίγουρα θα σου κλέψει την καρδιά. Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με έναν αν γίνετε και με κανέναν πόνο! ;)

Δημοσίευση

και εγώ εδω είμαι....μια αγορομάνα τρελή και παλαβή με το bembini μου,ότι πιο πολύτιμο και ευχάριστο συνέβει στην ζωή μου μέχρι τώρα :):):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.