Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sos τα φωτα σας κοριτσια!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

περασαν 3 μηνες απο το χειρουργειο κιρσοκηλης και καναμε εξετασεις.0%κινητικοτητα και παλι.μας ειπαν να περιμενουμε αλλα εμεις θελουμε να προχωρησουμε σε εξωσωματικη.ξερει καμια σας αν θα πρεπει να περασουν ντε και καλα6 μηνες απο το χειρουργειο για να γινει εξωσωματικη η μπορει να γινει και τωρα?θα ρωτησω αυριο το γιατρο αλλα εχω αγωνια..

Δημοσίευση

Κοριτσι μου εγω δεν σου γραφω για να σου απαντησω στην ερωτηση σου, αλλα θελω να σου ευχηθω ολοψυχα να μεινεις εγκυος συντομα..Παρε ενα καρμα και την θετικη μου ενεργεια :kiss:

Δημοσίευση

Εύχομαι οι προσπάθειές σας να

έχουν σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Δημοσίευση

ευλογημενη χρονια και σε σενα ευχομαι.....τι ειναι η κιρσοκηλη? τι σημειναι 0 κινητικοτητα? ειμαι τελειως ασχετη κουκλα μου οποτε δεν εχω αποψη...ευχομαι μονο γρηγορα και ανωδυνα ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου....φιλια

Δημοσίευση

minie έγραψε:

περασαν 3 μηνες απο το χειρουργειο κιρσοκηλης και καναμε εξετασεις.0%κινητικοτητα και παλι.μας ειπαν να περιμενουμε αλλα εμεις θελουμε να προχωρησουμε σε εξωσωματικη.ξερει καμια σας αν θα πρεπει να περασουν ντε και καλα6 μηνες απο το χειρουργειο για να γινει εξωσωματικη η μπορει να γινει και τωρα?θα ρωτησω αυριο το γιατρο αλλα εχω αγωνια..

Καλησπερα minie,οι γιατροοι λενε οτι το σπερμα μετα την επεμβαση θελει 3 με 6 μηνες για να φτασει σε καποιο "καλο" επιπεδο,αλλα αυτο δεν ισχυει παντα.Απο πρωσοπικη εμπειρια σου λεω πως δεν νομιζω οτι η επεμβαση βοηθαει καπου.Αν θελετε να προχωρησετε σε εξωσωματικη καντε το κ αν στην πορεια φτιαξει περισσοτερο το σπερμα,τοσο το καλυτερο.Ειμαι κ εγω στην ιδια φαση με εσενα,οτι θελεις κ μπορω να βοηθησω,πολυ ευχαριστως!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.