Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

η εμφυτευση ποναει????

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσακια μου μη με κοροιδεψετε που το πρωτο ποστ του χρονου εχει λιγο χαζο τιτλο!!! απλα θελω τις πολυτιμες εμπειριες σας!!!

ξερω οτι στην εμφυτευση ισως βγει μια δυο σταγονιτσες αιματακι. θυμαται καμια ή εχει ακουσει αν ειχε και δυνατο πονο στη μεση ή κατω χαμηλα για λιγη ωρα???? φιλακιαααααα ευχαριστωωωω!!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos συγγνωμη που ρωταω αλλα πραγματικα δεν καταλαβα...για τι εμφυτευση μιλαμε? :dry:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αααααααααααα ακου!!!! εεεε μαλλον μπερδεψα τις λεξεις!!!! εννοω την στιγμη της συλληψης! οχι της επαφης, της συλληψης.. που συμβαινει καποιες μερες μετα την επαφη

Δημοσίευση

Ναι λένε πως συμβαίνει :lol: αλλά πως μπορείς να ξέρεις ότι τα πονάκια αυτά είναι απο σύλληψη και όχι απο άλλο πράγμα π.χ. κρυωματάκι (λέω εγώ τώρα :P )

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δυστυχως δεν μπορουμε να το ξερουμε,απλα μου εκανε εντυπωση γιαυτο ειπα να ρωτησω!!!! τι εχεις ακουσει ακριβως οτι γινεται?????

Δημοσίευση

den thimamai na eixa ponakia...oute aima...

den nomizo oti sumvainei panta auto...min to skeftesai kan giati tha saltareis.filakia!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μανμ οντως! εχεις δικιο!!! δεν ξερω και εγω γιατι κολησα ετσι!!! ισως ειναι που επρεπε να εχω αδιαθετησει και ευτυχως δεν εχω ουτε καν πονους περιοδου ακομη!! και χαιρομαιιιιιιιιιι!!! και να μην ειμαι τωρα,τον αλλο μηνα!!!! χααχααχαχα

Δημοσίευση

Μικρούλα δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά χαίρομαι ειλικρινά με την αισιοδοξία σου! Μπράβο κορίτσι μου, πάντα έτσι! :cheer:

Δημοσίευση

mikroula πραγματικα νομιζα αναφεροσουν σε καμια εμφυτευση μαλλιων και εψαχνα να δω που κολλαει το αιματακι :dry::dry::dry: σε αυτο που ρωτας ναι εχω διαβασει οτι ειναι μερικα συμπτωματα..το εχω ξανα ακουσει απο κοπελες

Δημοσίευση

Λένε ότι τη στιγμή που το γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύεται στη μήτρα βρίσκει ένα σημείο "σωστό" στο τοίχωμα και κολλάει. Εκεί νιώθουμε οξύ πονάκια και πιθανόν να ματώσουμε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

axxaxaxaxaxxa libertaki οντως ο τιτλος μου ηταν ακυρος!!! χιχιχιχιχιαιαχιαχιαχιιααχιαχιιαχιιαχιχαι

μακαρι να το ειχα και εγω αυτο το συμπτωμα!!!΄;)

ιφιγενεια ετσι πρεπειθ να ημαστε αισιοδοξεςςςςς!!!!!!!!!!! ή απλως χαζο παιδι χαρτα γεματο οπως ειμαι εγω!! αχααχχα

Δημοσίευση

μικρουλα και πονακια εχουν αναφερθει...τωρα το διαβασα ολοκληρο το ποστ...με διαλειμματα σημερα ειμαι...διακεκομενη συνουσια και εγω :blush::dry::P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχχααχχααχχαχααχχα αληθεια??????????????????? εχεις ακουσει για ποση ωρα???? εγω πονεσα για 10 λεπτακια αλλα με μεγαλη ενταση

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

mikroula πραγματικα νομιζα αναφεροσουν σε καμια εμφυτευση μαλλιων και εψαχνα να δω που κολλαει το αιματακι :dry::dry::dry: σε αυτο που ρωτας ναι εχω διαβασει οτι ειναι μερικα συμπτωματα..το εχω ξανα ακουσει απο κοπελες

smileyvault-cute-big-smiley-animated-044.gif
Δημοσίευση

μου ειχε πει οτι ειχε για κανα μισαωρο και πονακια για ενα 3 μερο μετα συνεχη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

α μαλιστα!!!! οποτε μαλλον εμενα ηταν μ.....α του εγκεφαλου!!!!! οχι συλληψη!!!

Δημοσίευση

Καλα μιλαμε οτι μας πιανει τρελα τις περισσοτερες απο τη μεση του κυκλου κ μετα ετσι;;; :blink::blink::blink: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.