Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Το mammyland συζητάει με το tirogaridaki

Featured Replies

Δημοσίευση

Πάρα πολύ ωραία η ιδέα της στήλης αυτής.

Φανή μου η συνέντευξη τέλειαααααα!!! Μπράβο σου,απο την συνέντευξη φαίνεται να είσαι πολύ ευτυχισμένη κ περήφανη για την οικογένειά σου.

Σου έυχομαι έτσι να είσαι πάντα στη ζωή σου!!!

• Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 7.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Κορίτσια πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η στήλη! Θέλω απλά να ευχαριστήσω και δημόσια την Φανή που έκανε τον κόπο και μας παραχώρησε αυτή την ωραία συνέντευξη.:woohoo: :silly: Ήταν πολύ ωραία η ιδέα και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε ακόμη περισσότερο μεταξύ μας.:woohoo: Σκέφτηκα κάθε 15 μέρες να βγάζω και μια καινούργια συνέντευξη. Ποιά θα είναι άραγε η επόμενη;....:silly: :P

Εγώ εγώ............:woohoo:

Αχ τι ωραία ……περιμένω πότε θα είναι η σειρά μου!!!!!!!( είμαι ψωνάραB) ), πραγματικά ενδιαφέρον στήλη, μου άρεσε ……..Φανή να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Κορίτσια πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η στήλη! Θέλω απλά να ευχαριστήσω και δημόσια την Φανή που έκανε τον κόπο και μας παραχώρησε αυτή την ωραία συνέντευξη.:woohoo: :silly: Ήταν πολύ ωραία η ιδέα και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε ακόμη περισσότερο μεταξύ μας.:woohoo: Σκέφτηκα κάθε 15 μέρες να βγάζω και μια καινούργια συνέντευξη. Ποιά θα είναι άραγε η επόμενη;....:silly: :P

Αχ τι ωραία ……περιμένω πότε θα είναι η σειρά μου!!!!!!!( είμαι ψωνάραB) ), πραγματικά ενδιαφέρον στήλη, μου άρεσε ……..Φανή να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Δημοσίευση

Eldo και Nandia πολύ χαίρομαι που είστε διαθέσιμες για μια παρόμοια συνέντευξη. Θα βγάλω άλλη μια συνέντευξη στον αέρα και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και οι δικές σας.;)

Δημοσίευση

Eldo και Nandia πολύ χαίρομαι που είστε διαθέσιμες για μια παρόμοια συνέντευξη. Θα βγάλω άλλη μια συνέντευξη στον αέρα και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και οι δικές σας.;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Και εγω....!!!! Και εγω.....!!!!!!!!!:silly: :silly:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μεσα και εγω κοριτσια!!!!!!!Φανη τελεια συνχαρητηρια να εισαι παντα καλα με την οικογενεια σου!!:woohoo: Εισαι μια ΣΤΑΡ μην το ξεχνας ποτε!!:woohoo:

Δημοσίευση

Μεσα και εγω κοριτσια!!!!!!!Φανη τελεια συνχαρητηρια να εισαι παντα καλα με την οικογενεια σου!!:woohoo: Εισαι μια ΣΤΑΡ μην το ξεχνας ποτε!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Simone και Παναγιώτα πολύ ευχαρίστως!!!! Η σειρά αναμονής όλο και μεγαλώνει.:woohoo:

Δημοσίευση

Simone και Παναγιώτα πολύ ευχαρίστως!!!! Η σειρά αναμονής όλο και μεγαλώνει.:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Φαβή μου μπράβο σου....εισαι μια σταρ......να χαιρεσαι το γιοκα σου και τον αντρουλη σου......να ειστε παντα καλα....σε φιλω.....

Δημοσίευση

Φαβή μου μπράβο σου....εισαι μια σταρ......να χαιρεσαι το γιοκα σου και τον αντρουλη σου......να ειστε παντα καλα....σε φιλω.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΨΟΓΗ Η ΣΤΗΛΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ.ΦΑΝΗ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Δημοσίευση

ΑΨΟΓΗ Η ΣΤΗΛΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ.ΦΑΝΗ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Πολύ ωραία η ιδέα και η συνέντευξη!! Πρόσθεσαι και εμένα στην λίστα!!:woohoo: :woohoo:

Φανούλα να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε το μωράκι σας!

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Πολύ ωραία η ιδέα και η συνέντευξη!! Πρόσθεσαι και εμένα στην λίστα!!:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.