Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χρονια Πολλα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Πωπω εχω καιρο να μπω...Καλημερα κοριτσια μου.Εχουμε να τα πουμε πολλους μηνες.Να συνχαρω οσες κοπελες γεννησαν να ειναι καλοτυχα τα μωρα τους :) .Οσες περιμενουν τα μωρακια τους ευχομε αν ειναι δυνατο με κανενα πονο και γεματα υγεια.Για οσες προσπαθουν το 2010 να ειναι η χρονια για να γινει πραγματικοτητα το ονειρο τους :) .Για ολες μας ομως να εχουμε ενα υπεροχο 2010 γεματο Υγεια (πανω απο ολα) ευτηχια και αγαπη.

Φιλια σε ολες :) .

Δημοσίευση

που χαθηκες βρε Μουσσα?χρονια πολλα και καλη χρονια?τι κανετε?η ζουζουνα?τα παλικαρια σου?ο συζυγος?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σαυρουλα μουυυυυ :laugh: :laugh: .Πολυ χαρουμενη ειμαι που μπορεσα να μπω ξανα :) .Αστα ειχα περιπετειες αλλα τωρα ολα καλα.Η Βαλια ειναι μια χαρα δοξα τον θεο.Μας πηγε για 5 μερες στο νοσοκομειο λογο οξειας βροχιολιτιδας αλλα εδω και 2 μηνες ειναι τελεια.Τον μεγαλο τον λογοεδωσα και τωρα κανουμε ετοιμασιες για αρραβωνα :) .Ο μικρος εχει παει για ΣΕΦ και ολα πια κυλουν μια χαρα :) .Παναγιωτα μου πολυ μου ελειψες.Θα κοιταξω να κατσω και στο msn να τα πουμε λιγακι.

Δημοσίευση

agelikh pou xathikes ?!!!!!

mas lipeis polu polu

na sas zisoun ta paidia kai kales spoudes o mikros

peraskika sthn balia kai dosths ena megalo megalo fili !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αφροδιτακι μου :) .Ευχαριστω για τις ευχες και φυσικα θα δςσς και φιλι στην Βαλια απο εσενα :) .Χαθηκα δεν λες τπτ.Καμια φορα και εγω με ψαχνω χαχαχαχαχαχα.Ειδα τον γιοκα σου ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣΣΣΣ.Να μου τον ζουζουνισης λιγακι απο μενα.Απο την κοιλιτσα τον ξερω αλλωστε ;) .Καλη χρονια να εχουμε κοριτσια μου :) .

Δημοσίευση

μα κ γω λεω που χαθηκε...

αν θυμασαι ο μικρος σου με το δικο μου γεννηθηκαν την ιδια μερα...

χρονια πολλα κ καλη χρονια.. :kiss::kiss:

περαστικα σας...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θουλι μου φυσικα και θυμαμε :) .Καμια σας δεν εχω ξεχασει :):) .Θα ειναι η καλυτερη χρονια φετος το ξερω θα χρονισουν τα ζουζουνια μας :):) .

Δημοσίευση

μικρος μικρος στα βασανα κ ο υιος ε?ακολουθει τα χναρια σας!!τι ωραι κ η Βαλια θα ειναι παρανυφακι!!!τι τελειο!!!!!!ν μπαινεις πιο συχνα και εγω δεν μπαινω πλεον τοσο γτ δουλευω(τον κοσμο) χαχαχαχα

Δημοσίευση

Ώωωωωω η Αγελλική μας!!!

Χαίρομαι πολύ που μαθαίνω νέα σας!!!

Σε χάσαμε......αλλά αφού είστε καλά δεν πειράζει!!!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

ΜΟΥΣΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.