Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΑ Ρ. ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μόλις πήρα την Ελενα απο Θεσσαλονίκη και γέννησε το είχατε μάθει και το ξαναλέω ??????????

Αλλα δεν έχει καθόλου πρόσβαση σε Ιντερνετ....όλα πήγαν καλά γέννησε φυσιολογικά και η μπεμπούλα είναι μια χαρά...τώρα 15 ημερών...Να τους ζήσει..

Χάρηκα πολύ μετα απο όσα πέρασε ....αντε παιδάκια να υποδεχόμαστε συνέχεια......

• Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 4.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΑ!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!:) :) :)

ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια στην Ελενά μας!!! Να είναι γερό κ καλότυχο το μωράκι της!!!! Ελενα περιμένουμε νέα σας όταν μπορέσεις.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια στην Ελενά μας!!! Να είναι γερό κ καλότυχο το μωράκι της!!!! Ελενα περιμένουμε νέα σας όταν μπορέσεις.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συνχαρητηρια και απο εμενα στο Ελενακι μας!!Να ειναι καλα αυτη και το μωρακι σας!!Να σας ζηση και παντα καλοτυχο να ειναι!!Θα περιμενουμε νεα σου!!!!

Δημοσίευση

Συνχαρητηρια και απο εμενα στο Ελενακι μας!!Να ειναι καλα αυτη και το μωρακι σας!!Να σας ζηση και παντα καλοτυχο να ειναι!!Θα περιμενουμε νεα σου!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Να σας ζήσει Ελενα μου!!!

Ολες οι ευχές του κόσμου στο μωράκι σου !!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Να σας ζησει Ελενακι! ολες οι ευχες του κοσμου για ενα υγιες και καλοτυχο μωρο και τους χαζογονεις που θα γινουμε ολοι !

Δημοσίευση

Να σας ζησει Ελενακι! ολες οι ευχες του κοσμου για ενα υγιες και καλοτυχο μωρο και τους χαζογονεις που θα γινουμε ολοι !

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Έλενά μου, συγχαρητήρια... καιρό σε σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν πώς τα πας... Να χαίρεστε την κορούλα σας και να είναι γερή, τυχερή και πάντα χαρούμενη!!!! Καλά σαράντα και περιμένουμε σύντομα να διαβάσουμε την ...δική σου ιστορία τοκετού και να θαυμάσουμε τις πρώτες φωρογραφίες της μπουμπούς σας!!! Φιλάκια...

BB190_Baby_Bouquet_Pink-2T.jpg

Δημοσίευση

Έλενά μου, συγχαρητήρια... καιρό σε σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν πώς τα πας... Να χαίρεστε την κορούλα σας και να είναι γερή, τυχερή και πάντα χαρούμενη!!!! Καλά σαράντα και περιμένουμε σύντομα να διαβάσουμε την ...δική σου ιστορία τοκετού και να θαυμάσουμε τις πρώτες φωρογραφίες της μπουμπούς σας!!! Φιλάκια...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Δημοσίευση

Έλενα μου να σας ζήσει!!!!!! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία νέα σου!!!!!!!!! Κι εσύ σιδερένια!!

Δημοσίευση

Έλενα μου να σας ζήσει!!!!!! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία νέα σου!!!!!!!!! Κι εσύ σιδερένια!!

Δημοσίευση

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.