Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

θερμοκράσια την ημέρα της εμφυτευσης

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια κάπου διαβασα μέσα στο μαμμυ ότι την ημέρα της εμφύτευσης η θερμοκρασία πέφτει,ισχύει?????Τι γνωρίζετε????????????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βρε κοριτσια,καμία δεν ξερει???εχω δημοσιευσει το θέμα εδω και 10 ωρες και δεν εχω ουτε μια τοση δα απαντησουλα!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Νανα το εχω διαβασει κι εγω αυτο αν και εχω διαβασει οτι δεν συμβαινει σε ολες τις περιπτωσεις.Παντος προσπαθησε να μην εισαι με ενα θερμομετρο στο χερι συνεχεια γιατι αγχονεσαι κι αυτο δεν ειναι καλο. Προσπαθησε να χαλαρωσεις και τα καλα ερχονται... :cheer:

Δημοσίευση

Eγώ ξέρω ότι η θερμοκρασία μας ανεβαίνει από την ημέρα της ωορηξίας μας και μετά και παραμένει σταθερά ψηλά σε περίπτωση εγκυμοσύνης ενώ σε περίπτωση που έρχεται η περίοδος ξαναπέφτει μία μέρα πριν την περίοδο ή την ημέρα της περιόδου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι Φωτεινή μου,αυτό το ξέρω κι εγώ αλλα μάλλον ισχύει και το άλλο,ότι για λίγο αν γίνει εμφυτευση πέφτει,επειτα ανεβαινει και παραμένει αυξημένη σε όλη την εγκυμοσύνη.Δε το έχω διαβάσει σε ιατρικο συγγραμμα ή σε κάποιο ιατρικό site γι αυτό και ρωτάω αν κάποια ξέρει κάτι περισσότερο.

Αva μου ευτυχώς δεν είμαι με ένα θερμόμετρο στο χέρι,απλά έτυχε να έχω συνάχι κι έβαλα θερμόμετρο και είχα χαμηλή θερμοκρασία σε σχέση με την φάση του κύκλου που ήμουν δηλ μετά την ωορηξία.

Το μόνο που κάνω είναι να ελπίζω χωρίς να αγχώνομαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.