Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πήρα τα πρώτα μου ρουχαλάκια εγκυμοσύνης

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου!!!!

χτες αγόρασα και εγώ τα πρώτα μου ρουχαλάκια εγκυμοσύνης....και είναι ανετα ανετα... ειχαν βλέπετε αρχίσει τα παντελονάκια μου να με σφίγγουν και να με ενοχλούν... οπότε μετά το ραντεβού με το γιατρό.. που ξανάδαμε το μπεμπάκι μας, και την καρδούλα του να χτυπάει ζωηρά... πήγα με τον αντρούλη μου και αγόρασα 2 παντελονάκια και μια φουστίτσα.... εχουν πολύ πλάκα τα ρουχαλάκια αυτα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο καλοφόρετα.

Και εγω πέρσι σαν χθες είχα αγοράσει τα πρώτα μου ρούχα εγκυμοσύνης

αλλα δεν τα χάρηκα γιατί λόγω των ορμόνων του πρώτους μήνες (για να μη πω σχεδόν μέχρι τον 7ο) είχα κατάθλιψη και :( δεν ήμουν με τίποτα χαρούμενη.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σου κορίτσι και με το καλό το μωράκι σου..!!!

την επόμενη εβδομάδα θα πάω κ εγώ για ψώνια.Απο πού πήρες τα ρουχαλάκια σου?Δώσε κ σε μας καμιά ιδέα.Είχα πάει και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν βρήκα τίποτα ωραίο.(Δεν είχα κ πολύ χρόνο για ψάξιμο όμως)

Όποια μπορεί ας μου προτείνει μαγαζιά κ μένα..Φιλιά σε όλες..

• 4 weeks later...

Θέλω κι εγώ να ξεκινήσω να κοιτάζω για κανένα ρουχαλάκι.Περισσοτερο για παντελόνι που έχουν αρχισει και με ζοριζουν ,γιατι για μπλουζίτσες την βγάζω καθαρή και με αυτές που φοράω συνήθως που είναι αρκετά φαρδιές.

Τωρα η κοιλίτσα μου είναι ίσα ισα λίγο φουσκωμένη...δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει! :blink: Υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάτι τώρα και προς το τέλος να μην μου χωράει ούτε αυτό? Φαντάζομαι οτι με τα λάστιχα που έχουν θα βολεύουν σε ολή την διάρκεια της εγυμοσύνης.

Για τα Η&Μ άκουσα και εγώ καλά λόγια όπως επείσης και για τα Benetton.

Av κάποια βρήκε κάτι ενδιαφέρον ας το μοιραστεί μαζί μας... :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ PRENATAL KAI ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΒΕΝΕΤΤΟΝ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΧΩΡΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!

Μεγειά τα καινούρια σου ρουχαλάκια MIKA! Μου αρέσουν πολύ τα ψώνια και μπορώ να φανταστώ ότι αυτά θα είναι τα πιο διασκεδαστικά της ζωής σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...