Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοιτάτε τις ημερομηνίες λήξης?


Sakoulina

Recommended Posts

Κορίτσια είμαι έξω φρενών και θα σας εξηγήσω το γιατί:

Πριν από 5 ημέρες αγόρασα τη μπισκοτόκρεμα της Milupa από ΜΕΓΑΛΟ S/M στο Ηράκλειο της Κρήτης χωρίς να κοιτάξω την ημερομηνία λήξης όπου ήταν στις 8.12.09. και τρέχαμε για να την τελειώσουμε και να μην την πετάξουμε (τόσα παιδάκια πεινάνε και εμείς θα πετάμε τις κρέμες? Γιατί? Μας τις χάρισαν?).

Σήμερα, 8.12.09 στις 19.30 ξανά πήγα στο ίδιο Σ/Μ και η κρέμα πουλιόταν κανονικά στο ράφι. Όταν απευθύνθηκα στην υπάλληλο με κοίταξε με απορία και χωρίς να γνωρίζει κάτι για τη ποιότητα του προϊόντος ούτε και να έχει να την αντικαταστήσει με κάποια άλλη μακρότερης διάρκειας. Είναι εντάξει αυτό και πως προστατεύουμε τα βρέφη μας λες και πρόκειται να αγοράσουμε γατοτροφή που και καλά δεν τρέχει και τίποτα?

Ούτε μια συγνώμη, με ενοχλεί που ψάχνουν για κορόιδα που ακόμα και αν δουν το λάθος δεν θα αντιδράσουν....γι' αυτό και γω έκανα μια ωραιότατη καταγγελία στον ΙΝΚΑ και αναμένω τις εξελίξεις. Ξέρει καμιά τι γίνεται απο εδώ και πέρα? Έχετε βρεθεί σε παρόμοια θέση και πως αντιδράσατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο καλα τους εκανες....φιλεναδα...εγω κοιταζω παντα οτιδηποτε αγοραζω....να φανταστεις οταν αγοραζα τα neocate που τα εκανα παραγγελια παντα τα τσεκαρα γιατι εκαναν κ 60 ευρω,...αντε να το παρω ληγμενο κ να πεσει κ Σ.Κ. κ πειναει κ το μωρο...ειναι ξεφτιλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιας και ειμαι καθηγητρια οικιακης οικονομιας,(στην Κυπρο) ενα απο τα κεφαλαια που διδασκουμε(σε γυμνασιο) ειναι το κεφαλαιο "Αγωγη του καταναλωτη". ενα απο τα σημαντικοτερα μερη του μεγαλου αυτου κεφαλαιου ειναι τα "Δικαιωματα του καταναλωτη".

αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι

-να επεστρεφες το προϊον ΜΑΖΙ με την αποδειξη και θα σου εδιναν τα χρηματα σου πισω με βαση τον νομο!

-να μιλουσες προσωπικα ή τουλαχιστον τηλεφωνικως με καποιον υπευθυνο (ψηλης θεσης) οχι υπαλληλο γιατι αυτη δεν φταιει και στο κατω-κατω κανει ο,τι της πουν οι ανωτεροι της!

- καταγγελια στον ΙΝΚΑ αλλα ΠΑΝΤΑ ζητανε προσωπικα στοιχεια (ονοματεπωνυμο, υπογραφη, διευθυνση, τηλεφωνο) και μαλιστα θα ενημερωσουν το Σ/Π το ονοματεπωνυμο σου...

να εχεις υποψη σου γενικα πως τετοιες "μαφιες" τις κανουν συνηθως σε προσφορες! ή παλι σε προϊοντα που δεν πωλουνται ευκολα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliax έγραψε:

OXI ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΗΜ.ΛΗΞΕΩΣ ΣΕ ΟΛΑΑΑ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ . (ΔΗΛΑΔΗ ΛΗΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ)

Το ίδιο κάνω και εγώ. Ειδικά στα γαλακτομικά αυτά που είναι πιο μπροστά στο ράφι λήγουν τις επόμενες ημέρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Haroulini το γνωρίζω πως ενημερώνουν με τα στοιχεία μου το Σ/Μ αλλά δεν έχω τίποτε να φοβηθώ. Την προηγούμενη φορά που αγόρασα την ίδια κρέμα και την απόδειξη είχα πετάξει και τη συσκευασία είχα ανοίξει και βασικά δεν έκανα κάτι γιατί σκέφτηκα πως θα μου έλεγαν οτι έχει ακόμα μια βδομάδα για να λήξει, οπότε είναι νόμιμοι.

Σήμερα όμως τι θα μπορούσαν να μου πούνε? Ότι μπορεί ένα μικρό να φάει 400 gr κρέμας σε εν μια νυκτί?

Ζήτησα και κάποιον υπεύθυνο αλλά θα ερχόταν και καλά σε μισή ωρίτσα...τι να πείς? Δεν με νοιάζει να γίνουν τα στοιχεία μου γνωστά αρκεί να προστατευθούν και άλλοι άνθρωποι...στη τελική μιλάμε για πολύ μεγάλο Σ/Μ και όχι για το μπακάλικο της γειτονιάς που ξέχασε η γιαγιά να ελέγξει τα προϊόντα και της δίνεις και άφεση αμαρτιών.

Δεν είναι η προστασία μας μέρος της δουλειάς τους?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσια επειδη δουλευω σε σουπερ μαρκετ και τα ξερω εμεις δεν κραταμε ληγμενα φροντιζουμε να τα βγαζουμε απο το ραφι!Ειδικα προιοντα του ψυγειου!!!Εχουν πει σε ολες μας οταν γεμιζουμε ραφια να κοιταμε παντα τις ημερομηνιες ληξεως εχει γινει νομος αυτο αφου εχουν καποιες και μπλοκακι που γραφουν.Εγω σαν καινουργια τοτε δεν ειχα παρει και δεν μου εχουν δωσει ακομα!Αν ελενξει καποιος(ανωτερος ειτε διευθυντης ειτε καποιος προισταμενος)το ραφι και ειναι ενα προιον ληγμενο θα την πληρωσει εκεινη που εχει αναλαβει το συγκεκριμενο ποστο.Δεν ξερω σε αλλα σουπερ μαρκετ τι κανουν αλλα εμεις το τηρουμε αυτο εκτος βεβαια απο καποιες που δεν τους νοιαζει και πολυ και οταν γεμιζουν τα ραφια δεν κοιτανε τιποτα...απλα να κανουν την δουλεια τους να τελειωνουν τιποτα αλλο.Παντος να κανεις παραπονα σε υπευθυνο του καταστηματος επρεπε καλα σου λεει η Haroullini..με την αποδειξη σου και το προιον σιγουρα θα στο αλλαζαν και θα ντρεποντουσαν κιολας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια κι εγω ειχα παθει κατι αναλογο.

Ειχα παρει farine lactee της ΝΟΥΝΟΥ και ελειπε

η αεροστεγης συσκευασια!Το γυρισα πισω και μου το αντικαταστησανε

αμεσως.Παντως καλα εκανες.

Ασχετο julia x τι τρελο μωρο ειναι αυτο :)

Η πιπιλα ειναι μεγαλυτερη απο εκεινο :P

Κι εγω τετοια του φοραγα :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παντα και απο παντα. μου εχει τυχει να βρω στο market πολλα κομματια απο γιαουρτακια για μωρα ληγμενα και τα πηρα αγκαλια και τα πηγα στο γραφειο. μια φορα πηρε ο αντρας μου ενα εβαπορε παιδικο δεν ειδε ημερομηνια και οταν πηγε να το επιστρεψει του ειπαν 'και που ξερουμε αν το ειχατε σπιτι σας' αλλα το αλλαξαν τελικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...