Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΓΕ. ΦΟΒΟΤΑΝ. ΓΕΝΝΗΣΑ...ΣΑΡΑΝΤΙΣΑ... ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΟΝΑΓΑ ΕΓΩ, ΠΟΝΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ... ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ. ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΨΙΛΟΣΙΧΑΙΝΕΤΕ? ΦΟΒΑΤΕ? ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΤΟ ΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ. ΟΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ. :blush: ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ. ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ... ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ. ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΦΟΒΑΜΑΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελαρα μου,νομιζω πως ο αντρουλης σου σαγαπαει απλα τα επαιξε λιγο με ολη την φαση εγκυμοσυνη γεννηση και τα λοιπα..καταλαβαινεις και οι αντρες σκεφτονται διαφορα...αηδιαζουν και αλλα τετοια χαζα...

αφου μπαινει και βλεπει διαφορα και δεν βγαινει εξω να βρει καμια αλλη τοτε απλα πρεπει να τον προσεγγισεις και να του πεις ολες αυτες τις ανησυχιες σου και την στενοχωρια σου γιαυτο το θεμα.ρωτησε τον τι θελει εκεινος για να χαλαρωσει και να κανετε κατι που θα του αρεσει πραγματικα πολυ,τι θα τον φτιαξει τελος παντων.

αγκαλιαζε τον και πηγαινε συχνα κοντα του ,βαλε και κανα προστιχο ρουχακι....φτιαξε τον....ολα θα πανε καλα!!!!

Αννούλα ηρέμησε! Θέλει τον χρόνο του. Ένα παιδί φέρνει αλλαγές στο ζευγάρι και ακομα βρίσκεστε στον χρόνο προσαρμογής.

Περιποιήσου τον ευατό σου και άσε τα πράγματα να έρθουν μόνα τους.

Και εγω πονούσα τον πρώτο καιρό και δεν το χαιρόμουν, αργότερα όμως του δώσαμε και κατάλαβε. Τώρα πάλι είμαστε στα κάτω μας. Η μικρή κοιμάται αργά, εκείνος σηκώνεται πότε 5:30, πότε 6:30, οπότε που χρόνος. Παραπονιέται καθημερινά ότι θέλει τρέλες και αυτό είναι καλό...

Ας ευχηθούμε η μία στην άλλη να δούμε απόψε αστεράκια!!!!

κοριτσακι μου δεν πιστευω με τιποτα οτι δεν σαγαπαει..ειστε τοσα χρονια μαζι εχετε ενα παιδακι...αποκλειετε...μηπωσ εχει τιποτα προβληματα που τον απασχολουν??απο τη δουλεια ισωσ?τι να πω....οταν του λεσ γιατι δεν θελει τι σου λεει??καντε το συζητηση...σιγουρα φαση ειναι κ θα περασει.εσυ ντυσου λιγο προκλητικα πριν πεσετε για υπνο να δεισ τι θα κανει.χαιδεψε τον..παρτον αγκαλια.τι στο καλο δεν θα του ρθει η ορεξη??αντε καλη επιτυχεια!α!και μην ακουω βλακειεσ οτι δεν σε θελει γιατι το αποκλειω εκατο τα εκατο.φιλια!

ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΡΟΥΠΩΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ? ;) ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΩ ΑΝ Μ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΟΜΩΣ. :(

Αννούλα έτσι γίνεται...και εγώ τα πέρασα...είχαμε κανα 3 μηνο και χωρίς να έχουμε παιδί ακόμα..φαντάσου...οι ρυθμοί είναι τόσο γρήγοροι,τρέχουμε για όλα πουυ κέφια....με τον αντρα μου που το συζητήσαμε μου είπε οτι θέλει προσπάθεια και οσο το αφήνεις σε αφήνει...αν το "ξανα μαθεις"θα έρχεται πιο ευκολα...δεν ειμαστε στα ντουζένια μας..μιια μακροχρονη σχεση θελει προσπαθεια στο σεξ

Κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...ΜΗΝ το αφήνεις να μείνει έτσι.ΔΡΑΣΕ δραστικά και γρήγορα γιατί οι πειρασμοί στις μέρες μας είναι αρκετοί..

Μπορεί να μην σε καθησύχασα όπως οι άλλες, μπορεί να σε προβλημάτισα πιο πολύ όμως έχω άσχημη εμπειρία :( που δεν θέλω να ζήσουν και άλλες γυναίκες..

οσο το αφηνεις τοσο δεν θα κανετε, μολις γινει η αρχη να δεις που θα φτιαξουν τα πραγματα, οσο για τα διαφορα που βλεπει, ειναι φυσιολογικο δεν υπαρχει και αντρας που δεν τα βλεπει, να χαιρεσαι που τα βλεπει στο ιντερνετ και δεν τα βλεπει καπου εξω, αντε φτιαξου και ορμα τοσο καιρο εισαστε μαζι ξερεις τι του αρεσει και μετα σιγα σιγα θα δεις θα γυρισετε στους ρυθμους σας

Καταρχην κακως εχει φυγει απο το κρεβατι!

Αυτο πρεπει να διορθωθει συντομα!

Παντως για να νοιωσεις καλυτερα ολες εχουμε περασει την

ιδια φαση.Απλα δυστυχως οπως ολα κι αυτο πρεπει να περασει απο το

χερι μας!καταλαβαινω οτι τα κουραγια ειναι λιγα αλλα.....

Θα συμφωνήσω με τη liberty μια μακροχρόνια σχέση θέλει δουλειά και το μωρό είναι η μεγαλύτερη αλλάγη που θα μπορούσατε να έχετε στη σχέση σας.

Πιστεύω ότι οι άντρες δεν είναι πολύ της κουβέντας, θα έλεγα να του δείξεις ότι τον θέλεις και θα συμφωνήσω μαζί σου να τρυπώσεις στο κρεβάτι του και σιγά σιγά σίγουρα πρέπει να επιστρέψει στο κρεβάτι σας, δε γίνεται να κοιμάστε σε χωριστά κρεβάτια.Αν ήξερα και πως να σου στείλω και καρματάκι για καλή τύχη θα σου στελνα!!! :silly: όλα θα πάνε καλά, θέλει το χρόνο του..

marina. έγραψε:

Θα συμφωνήσω με τη liberty μια μακροχρόνια σχέση θέλει δουλειά και το μωρό είναι η μεγαλύτερη αλλάγη που θα μπορούσατε να έχετε στη σχέση σας.

Πιστεύω ότι οι άντρες δεν είναι πολύ της κουβέντας, θα έλεγα να του δείξεις ότι τον θέλεις και θα συμφωνήσω μαζί σου να τρυπώσεις στο κρεβάτι του και σιγά σιγά σίγουρα πρέπει να επιστρέψει στο κρεβάτι σας, δε γίνεται να κοιμάστε σε χωριστά κρεβάτια.Αν ήξερα και πως να σου στείλω και καρματάκι για καλή τύχη θα σου στελνα!!! :silly: όλα θα πάνε καλά, θέλει το χρόνο του..

Αχ νομίζω το πέτυχα το καρματάκι!!Ε??

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ Κ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΝΑΓΑ,ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ..

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ,ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑ..

Κ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΣΕ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ) Κ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ...ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ,Κ ΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ..

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΓΕ????

Καταρχην κακως εχει φυγει απο το κρεβατι!

Αυτο πρεπει να διορθωθει συντομα!

Παντως για να νοιωσεις καλυτερα ολες εχουμε περασει την

ιδια φαση.Απλα δυστυχως οπως ολα κι αυτο πρεπει να περασει απο το

χερι μας!καταλαβαινω οτι τα κουραγια ειναι λιγα αλλα.....

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε boardcode και smileys, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται στη φόρμα Γρήγορου Μηνύματος

Συμφωνώ κι εγώ, το ζευγαρι δεν πρεπει να κοιμαται για κανενα λογο χωριστα. Εγώ δεν εχω γίνει ακόμα μανούλα αλλά εχω περασει κι εγω πολλα βραδια να σκεφτομαι μηπως δεν με θελει πια, αλλα τελικα εφταιγα εγω με την δουλεια που δεν ειχα καμια ορεξη μετα να βαλω κατι sexy αλλα μονο να σαπισω στην τηλεοραση!!!Ξύπνησα ομως καποια στιγμη γιατι οπως ξερουμε ολα τα κοριτσακια οτι αφηνεις σε αφηνει και ειδικα σε μια μακροχρονη σχεση που τα εχεις κανει ολα, που ο αντρουλης σου σε εχει δει και στα χειροτερα σου κλπ. Δεν σου λεω οτι κανω ακροβατικα καθε βραδυ αλλα τουλαχιστον προσπαθω να εχω καλη διαθεση γιατι οι αντρες τα περιμενουν όλα από εμας. Και sex maniac να ειναι εμεις πρεπει να τους προκαλεσουμε!Ατιμη κοινωνία, όλα οι γυναικες πρεπει να τα κανουν πια??? Τελοσπάντων, αποκλείεται να μην σε αγαπαει θα ειναι μια φαση η οποια θα τελειωσει. Οι πολλες συζητησεις επισης κουραζουν τους αντρες, οποτε προχωρησε σε πραξεις!!! Κι αν δεν μπορείς να αφησεις καπου το μωρακι σου, για υπνο γρηγορα και μετα αγκαλίτσες!!!Καλη επιτυχία!!!

Κι εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια,νομιζω οτι τις φασεις αυτες τις περναμε λιγο πολυ τα περισσοτερα ζευγαρια με τον ερχομο ενος μωρου,μην σκεφτεσαι αρνητικα κ μην στενοχωριεσαι ασε λογο χρονο να περασει κ καλυτερα να κανετε μια συζητηση.Πιστευω πως μονο οταν μιλαει ξεκαθαρα ενα ζευγαρι λυνονται τα προβληματα μικρα ή μεγαλα....

τρισευτυχισμένη θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια.Φάση παιρνάει θα του περάσει,μεσολάβησε και το παιδί,η εγκυμοσύνη,όλα παίζουν ρόλο.Στην θέση σου θα έκανα τα πάντα να του προκαλέσω το ενδιαφέρον και ας μην ήταν ποτέ έτσι όπως λές,ποτέ δεν ξέρεις...Τρούπωσε στο κρεβάτι του χωρίς να το περιμένει και γενικά κάνε ότι μπορείς να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον..καταλαβαίνεις ;) αποκλείεται να μην ενδώσει στο τέλος μπορεί να είσαστε χρόνια μαζί αλλά βάζω στοίχημα ότι ακόμα σε θέλει!καλή επιτυχία!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.kalypso ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΛΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΜΟΥΝ ΣΤΕΝΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΓΕ! :blush: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΠΟΥ...ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΑΩ ΓΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!!

κοπελα μου η εγκυμοσυνη ειναιμια κατσταση που φερνει αλλαγες στη σεξουαλικη ζωη του ζευγαριου κατι το αγχος η αννοια ο φοβος προκαλει προβλημα καινα νομιζουν καποιοες οτι με το που γεννας ολα ειναικαλ δυστυχως ανακαλυπτουν οτι εχουν κανει λαθος.

Ολα τα ζευγαρια μετα τη γεννα ενας παο τους δυοε χει προβλημα συνηθως το εχουν οι γυναικες αλλα υπαρχουν και καποιοι αντρες που ξερεςι δνε υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος ειναι καθαρα προσωπικος.

Στις γυναικες ναι ειναι ορμονικος .

Οταν γεννησα επαθα επιλοχεια καταθλιψη για5 μηνες ημουν χαλια εννοειτε οτι το σεξ δνε ηταν στα αμεσα σχεδια μου και αυτο ειχε επηρεασει τη σχεση μας τι εκανε ο αντρας μου :με εβαλε κατω και μου ταχωσε μου ειπε οτι ειναικαι αυτος δω και οτι δνε μπορει να κανει οτι δνε υπαρχει .

Το πρωτολαθος ειναι οτι εφυγες απο το κρβατι κακαο πολυ κακο θα τον πιασεις και θα του μιλησεις δνε ειναι ανγκη να ξεκινησετε απο την αρχη με τη μια με σκοπο να κανετε ερωτα .

Κανε ενα ωραιο δειπνο μονο για εσαςτους δυο μετα αφου βλεπει καποιες ταινιες καθηστε νατο δειτε μαζι δνε ειναι κακο ξεκινα τα προκατακτικα μην μπεις στη διαδικασια οτι θα κανετε ερωτα απλα οτι θα κανετε απλες τρελιτσες .Μετα γινε πιο ερωτευσιμη ξερεις βαλε κατι πιο σεξουαλικο σκιψε και καλα τυχαια βαλε κατι πιο σεξουαλικο και πες του οτι περα απο μανα και συζυγος εισια και γυναιακ καιεχεις αναγκες.Ταρακουνησε τον

ax pws fovamai min ginei kati tetoio otan me to kalo kai egw tha eimai se auth tin fasi!! :silly:

oloi oi antres to pernan auto! :silly:

tha ta ksanavreite sigoura!! ;)

kane ta ginaikeia kolpakia sou!!! ;):kiss:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.kalypso ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΛΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΜΟΥΝ ΣΤΕΝΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΓΕ! :blush: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΠΟΥ...ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΑΩ ΓΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!!

μπράβο κορίτσι μου αυτό να κάνεις, έτσι σε θέλω μαχητική!!με την κολποπλαστική δηλαδή είσαι σαν καινούρια!!!!!!Πάνω του.Περιμένουμε νέα!!!

Μην το παιρνεις βαρεως και ο δικος μου οσο ηταν η Αλεξανδρα μικρουλα (εως και 2 μηνων και κατι) δεν πολυηθελε...Η αληθεια ηταν οτι φοβοταν γιατι εγω ειχα τα πονακια μου απο κατω...Ολοι οι αντρες μα ολοι περνανε μια μεταβατικη φαση και εχω την αισθηση οτι παντοτε αυτοι εχουν τα πιο αναμεικτα συναισθηματα.Ολη η προσοχη της μανας παει στο μωρακι...Εμεις ειχαμε τετοια ζηλιαρικα στερεοτυπα δηλ. ζηλευε που δεν του εδινα σημασια...Ειναι φαση...

Μην κουραζεσαι να σκεφτεσαι οτι δεν σε θελει αν ειναι δυνατον...η μανα του παιδιου εισαι και μαλιστα σε λιγους μηνες θα σε βλεπει και πιο sexy mum θα του βγαζεις την εικονα μιας ολοκληρωμενης γυναικας.!!!

Μη μας στεναχωριεσαι.

Ασε τον να ηρεμησει και ολαααα θα φτιαξουν...και μετα παλι θα σε κυνηγαει!!

Είναι θέμα χρόνου. Δεν είναι ότι δε σε θέλει. Θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί στις νέες καταστάσεις.

Και όπως είπε και η φίλη μου... "Τρώγοντας έρχεται η όρεξη"!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...