Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ακουσα οτι ανοιξε και στο Ιασω ειδικη πτερυγα για παιδια και νεογνα...!!! :) Εμενα η παιδιατρος μου ειναι στην εντατικη μοναδα νοσηλειας νεογνων στο ιασω... το εχουμε παντα σαν πρωτη επιλογη...!!! :)

Δημοσίευση

συγνώμη νόμιζα ότι ήταν :blush:

άσχετη και εγώ ε?

Μόνο μια φορά νεογέννητο πήγαμε στο παίδων και ψάχναμε οι άσχετοι εκείνη την ώρα να βρούμε που και πως .

Δεν μπλέκουμε με το δημόσιο πέρα από τις παροχές που εχουμε από το ΝΝΑ .

Δημοσίευση

αν και το Παιδων ειναι πολυ καλο,επισης καλο ειναι το Ιατρικο. Η παιδιατρος μας ειναι του Δημοσιου ,σε περιπτωση αναγκης μας εχει πει να παμε ή στο Παιδων ή στο Ιατρικο (στο Μαρουσι).Εχει εναν πολυ καλο γιατρο κ γνωστο,το ονομα του δεν το θυμαμαι τωρα,αλλα μεχρι το τελος της βδομαδας θα το μαθω γιατι εχουμε ραντεβου με την παιδιατρο σε 2 μερες.

Δημοσίευση

εγω δεν εχω καμια ασφαλεια...αλλα μετα απο την συμπεριφορα του παιδων δεν ξαναπαταω εκει ΠΟΤΕ μονο οι αλλεγιολογοι ειναι καλοι....ολες τις εξετασεις τις κανω στο ιασω και ειδα οτι κανουν κ το τεστ εκει κ με βολευει καλυτερα...δεν εχω παιδιατρο απο το ιασω αλλα βλεπω συμπεριφορα...

Δημοσίευση

Αγαπητές Μητέρες

Από την πολύχρονη εμπειρία μου χειρουργώντας μικρούς ασθενείς σε ιδιωτικά νοσοκομεία της θεσσαλονίκης οφείλω να σας πώ ότι μεγάλη σημασία έχει πρώτα η επιλογή συγκεκριμένου γιατρού πιστοποιημένου από τον Ιατρικό Σύλλογο και με κατάλληλες συστάσεις από άλλους συναδέλφους. Σημαντικοί κίνδυνοι ελοχεύουν όταν επισκέπτεστε ανύποπτοι ιδιωτικά νοσοκομεία με το παιδί σας χωρίς να απευθύνεστε σε γνωστό σας συνάδελφο. Ιδιαίτερη προσοχή να δείξουν όσοι παρουσιάζουν και ιδιωτική ασφάλεια. Δεν θα θέλατε να οδηγηθείτε στο χειρουργείο χωρίς κατάλληλες ιατρικές ενδείξεις απλά επειδή η ασφάλειά σας το καλύπτει.

Με εκτίμηση

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Εθνικής Αμύνης 32α

54621 Θεσσαλονίκη

Τηλ 2310240697

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...